سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
پیشنهادهای اعضاء برای خلاقیت - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106)
+--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37)
+---- انجمن: طوفان فکری (/forumdisplay.php?fid=65)
+---- موضوع: پیشنهادهای اعضاء برای خلاقیت (/showthread.php?tid=9663)

پیشنهادهای اعضاء برای خلاقیت - zoofanoon - 09-22-2013 11:17 AM

دوستان به نظرم رسید که این تاپیک را باز کنم تا به این طریق فعالیت مغزی اعضاء برای رسیدن بهتر به اهداف بیشتر شود .
حال اولین پیشنهاد و اولین راه حل :
چه کنیم که اعضائ فعال انجمن دو برابر فعلی شوند؟
راه حل بنده : اگر هر کدام از اعضاء فعال یکی از دوستانش را به عنوان عضو جدید انجمن معرفی نمایند این کار نه تنها تحقق می یابد ، بلکه شاهد تحقق موفقیتهای سریعتر برای انجمن خواهیم بود.

RE: پیشنهادهای اعضاء برای خلاقیت - Aseman - 09-22-2013 12:09 PM

سلام بر شما
پیشنهاد جالبی است، به نظر من خوبه که در قسمت نام کاربری دوستان بگن که از کدام شهر هستند و شماره تماس هم بزارند، همین باعث میشه بازدید کننده کمتر احساس غریبی کنه و حتی برای کسب اطلاعات بیشتر با همشهری خودش که در این سایت عضو هست تماس داشته باشه

RE: پیشنهادهای اعضاء برای خلاقیت - Elixir - 09-22-2013 03:35 PM

میشه تاپیک ها و اعضایی رو توی انجمن دید که تعداد پست هاشون به 10تا نمیرسه و یا مدت زیادیه که به انجمن سر نزدن.اگه بشه نیمی از این افراد رو به انجمن برگردوند عالی میشه..
به نظر من اگه بشه تدبیری اندیشید که از این افراد از طزیق ایمیل هاشون حالی پرسید طوری که با علاقه و صمیمیت بیشتری به انجمن برگردن..
فرض کنید عضوX یه سوال راجع به تولید کارت پستال پرسیده.پیامی که میتونه براش ایمیل بشه اینطوری باشه:
X عزیز امیدوارم از راهنمایی های اعضا استفاده کرده باشی.اعضا انجمن منتظر شنیدن نتیجه فعالیت و تجارب شما در این زمینه هستند..
راستی فلان امکان به محیط انجمن اضافه شده و آقا یا خانم فلانی متخصص در این زمینه با ما در انجمن همکاری میکنن..
راستی این تاپیک و این تاپیک هم با موضوعات مشابه موضوع شما توی انجمن ایجاد شدن..
((به نظر من خیلی تاثیر داره..))
*و اینو اشاره کنم که هرکسی توی انجمن عضو میشه باید با صمیمیت و گرمی خاصی به تازه واردها کمک کرد.
مث فرستادن یه پ خ خوش آمد..
پیشنهادات دیگه ای هم دارم..

RE: پیشنهادهای اعضاء برای خلاقیت - Fela.Want - 09-22-2013 04:01 PM

پیشنهاد بنده خیلی بی ربطه
اما دوست دارم اگه مقدوره قالب انجمن قابل تغییر باشه
با تشکر

RE: پیشنهادهای اعضاء برای خلاقیت - zoofanoon - 09-22-2013 05:04 PM

(09-22-2013 04:01 PM)hadi_bnd نوشته شده توسط:  پیشنهاد بنده خیلی بی ربطه
اما دوست دارم اگه مقدوره قالب انجمن قابل تغییر باشه
با تشکر
دوستان لطفا فعلا در رابطه با اولین پیشنهادم یعنی ( روشهای اضافه کردن تعداد اعضای انجمن ) نظر بدن ، بعدا پیشنهاد دوم مطرح بشه.

RE: پیشنهادهای اعضاء برای خلاقیت - goldmen - 09-22-2013 07:53 PM

(09-22-2013 03:35 PM)Elixir نوشته شده توسط:  میشه تاپیک ها و اعضایی رو توی انجمن دید که تعداد پست هاشون به 10تا نمیرسه و یا مدت زیادیه که به انجمن سر نزدن.اگه بشه نیمی از این افراد رو به انجمن برگردوند عالی میشه..
به نظر من اگه بشه تدبیری اندیشید که از این افراد از طزیق ایمیل هاشون حالی پرسید طوری که با علاقه و صمیمیت بیشتری به انجمن برگردن..
فرض کنید عضوX یه سوال راجع به تولید کارت پستال پرسیده.پیامی که میتونه براش ایمیل بشه اینطوری باشه:
X عزیز امیدوارم از راهنمایی های اعضا استفاده کرده باشی.اعضا انجمن منتظر شنیدن نتیجه فعالیت و تجارب شما در این زمینه هستند..
راستی فلان امکان به محیط انجمن اضافه شده و آقا یا خانم فلانی متخصص در این زمینه با ما در انجمن همکاری میکنن..
راستی این تاپیک و این تاپیک هم با موضوعات مشابه موضوع شما توی انجمن ایجاد شدن..
((به نظر من خیلی تاثیر داره..))
*و اینو اشاره کنم که هرکسی توی انجمن عضو میشه باید با صمیمیت و گرمی خاصی به تازه واردها کمک کرد.
مث فرستادن یه پ خ خوش آمد..
پیشنهادات دیگه ای هم دارم..
می شود یک کار بهتر کرد
یک شرط دسترسی گذاشت تا کسانیکه بیشتر از یک تعداد مشخص ارسال ودر بحث ها شرکت کردن اجازه دسترسی به ایجاد تایپک براشون ایشاد شود

اینطور مواقع طرف میاد عضو میشه سوال میپرسه
چی جواب بگیره چی نگیره دیگه فعالیت نمی کند

ولی وقتی بفهمند برای پرسیدن سوالش باید زحمت بکشد بیشتر تمایل به فعال بودن ایجاد می شود
و اینطور از ایجاد تایپک های زائد که بدون جستجو مطالعه انجمن ایجا شده است رو هم میشه گرفت

RE: پیشنهادهای اعضاء برای خلاقیت - farzad879 - 09-22-2013 08:05 PM

با سلام به اساتید گرامی
اولین راه برای افزایش اعضا دیده شدن انجمنه
برای همین باید رتبه ی انجمن تو جستجوگرا بالا بره که اونم کار آسونی نیس اما ممکنه

RE: پیشنهادهای اعضاء برای خلاقیت - mjdehghani - 09-22-2013 08:07 PM

هر علتی یه معلول داره . باید دید معلول اون علتی که از نظر بعضی ها این سایت مورد توجه قرار نمی گیره چیه ؟
به نظر من .عدم جلب نظر و اعتماد در همون دقایق اولیست . کسایی که توی این سایت عضو می شن از طرق مختلف به اینجا راهنمایی می شن . یا تعریف هایی شنیدن یا سرچی کردن و ... اما تقریباً همه هدف واحدی دارن و اون موفقیته .
1- راهنمایی سریع به قسمتهای مفید
2- راهنمایی به هم استانیها و همشهری های بازدید کننده .
3- دسترسی بازدید کننده میهمان به سطحی از اطلاعات سایت که در نهایت موجب کنجکاوی و عضویت و ادامه فعالیت شخص شود .
4-القای این باور به اشخاص تازه عضو شده که رسیدن به درجه های کاربری ( نمونه ، استاد و ... ) منوط به اشخاص خاص نیست و ایشان هم می تواند با گذراندن دوره ای و ارسال پستهای مفید به این سطوح ارتقا یابد .
اگر چه این موارد علنی و مسجل است ولی باید در همان دقایق اولیه به شخص رسانده شود . این کار می تواند در قالب پیامی از طرف مدیر در اولین دقیقه عضویت ارسال شود .