سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
راه های افزایش قدرت ذهن - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: یادگیری یک مهارت برای میلیاردر شدن (/forumdisplay.php?fid=39)
+--- موضوع: راه های افزایش قدرت ذهن (/showthread.php?tid=9583)

راه های افزایش قدرت ذهن - mehdi62 - 09-10-2013 10:31 PM

در اینجا می خوام چند راه که قدرت ذهن رو افزایش می ده بیان کنم.
من فکر می کنم بر خلاف شعارهایی که داده می شه هوش و قدرت ذهنی افراد در میزان موفقیت آنها نقش کلیدی رو داره.
- نوشتن با دست چپ. این ایده رو آقای ذهن برتر که حتما تبلیغاتشون رو دیدید بیان کردند. در واقع این طور گفته می شه که مغز انسان از دو نیم کره چپ و راست تشکیل شده. اگر از این دو باهم استفاده شه قدرت ذهن انسان افزایش می یابد. بنابراین این طور نتیجه گیری کردن که افرادی که راست دست هستند اگر با دست چپ تمرین نوشتن کنند باعث قوی تر شدن نیم کره دیگر مغز و افزایش قدرت ذهنی می شوند. من امتحان کردم چندین بار و احساس کردم که موثر بوده البته نه دائمی.
- حفظ کردن. شامل چند بیت شعر یا چند لغت زبان. این رو من بارها امتحان کردم خارق العادست. اگر روزی 5 بیت شعر حفظ کنید اثرش دقیقا خیلی زود از روز دوم سوم معلوم می شه. قدرت تمرکز به شدت افزایش پیدا می کنه. البته باید هر روز انجام بدید تا اثرش بمونه.
- بحث و استدلال کردن. بحث مذهبی عرفانی کلا هر بحثی. حتی شرکت در بحث های همین سایت.
- خواب و تغذیه مناسب هم که همه می دونن. خوردن میگو و غذاهای شیرین، کاکائو و شکلات.
- مطالعه. البته برای من مطالعه فقط کتاب چاپی اثر مناسبی رو ذهنم داشته نه کتاب های مجازی.
- حرف زدن و پر حرفی. برای همین ادم های تنها شاید دچار مشکل شوند.
- بازی فکری مثل شطرنج
- ورزش جسمی مثل دویدن
- شادی و خنده بر عکس افسردگی و غم که مغز رو به مرور از بین می بره.
- اعتماد به نفس. افراد دارای اعتماد به نفس بهتر می تونن از ذهنشون استفاده کنن. شاید شما هم دیده باشید که بازیکنای فوتبال معمولا تو کشور خودشون بهتر بازی می کنن تا تو کشور میزبان.
- انجام چند کار باهم. مثلا حین مطالعه همین سایت انگشت پاهاتون رو هم حرکت بدهید. این طور مغز یاد میگیره که هم زمان چندین قسمت رو فعال کنه.
- گوش کردن موزیک. نمی دونم نیمکره چپه یا راست که ادراکات موسیقی مربوط به اون می شه. این طور اون نیمکره فعال تر می شه.
- حل مسائل ریاضی.
- به یاد اوری خاطرات. مثلا یک فیلم ببینید یا اخبار. سپس بیان کنید که فیلم یا اخبار در مورد چه بود.

این ها چیزهایی بود که من برای تقویت ذهن بهشون دست یافتم. یک زمانی برام مهم بود که بتونم ذهنمو قوی تر کنم.
برترین تکنیک هم همون تکنیک حفظ شعر بود. وقت کمی میگیره و از همه بیشتر جواب داد برا من. البته مقطعیه. برای تداوم باید هر روز چند بیت شعر حفظ کرد.
شما چی رو امتحان کردید و جواب گرفتید؟

RE: راه های افزایش قدرت ذهن - moele - 09-11-2013 10:05 PM

افرادی که اعتقاد دارند . از خواندن و حفظ کردن قرآن هم غافل نشوند علاوه بر خیر آخرتی بسیار مزیتهای دنیوی هم داره یکیش هم افزایش حافظه و توانایی ذهنی است