سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
Self Cook Pizza(SCP) پیتزا خود(مشتری) پز - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48)
+---- انجمن: ایده ها (/forumdisplay.php?fid=57)
+---- موضوع: Self Cook Pizza(SCP) پیتزا خود(مشتری) پز (/showthread.php?tid=9561)

صفحه ها: 1 2

Self Cook Pizza(SCP) پیتزا خود(مشتری) پز - madanian8063 - 09-08-2013 01:45 PM

توضیحی راجع بهش ندادم تا ببینم چی به نظر شما میرسه؟

RE: Self Cook Pizza(SCP) پیتزا خود(مشتری) پز - madanian8063 - 09-11-2013 04:30 PM

خوب سه روز از طرح این ایده میگذره ولی هیچ کس هیچ پاسخی نداده.
یعنی خیر سرم میخواستم از روش "طوفان مغزی" استفاده کنم و نگذارم جزئیات طرح و نظرات شخصیم روی ابتکارات شما تاثیر بذاره ولی خوب حالا که اصرار دارید چندتا از جزئیات را میگم.
در این طرح مشتری که وارد پیتزا فروشی میشه منتظر نمیمونه تا یه موقع غذاش آماده بشه و بلافاصله وارد دالان تهیه پیتزا میشه در این دالان مواد مورد نیاز پیتزا به صورت مجزا و در اندازه های مشخص جدا شده و هر کس به تناسب میلش از هر ماده خام استفاده میکنه مثلا قارچ خردشده در اندازه های 50گرمی آماده شده و مشتری بسته به اینکه چقدر قارچ دوست داره 1یا2یا3قسمت برمیداره و روی نانهایی که ابتدای دالان برای خود و همراهانش برداشته میریزه ضمنا قیمت هر قسمت قارچ بالای سرش نوشته شده تا مشتری قیمت هر ماده را علاوه بر میلش مد نظر قرار بده در انتهای دالان مشتری پول پرداخت میکنه و پیتزاهایی که درست کرده توی فر قرار میده ومنتظر میمونه تا پختع بشه.
این طرح جزئیات دیگه ای هم داره که میذارم بعد از اینکه شما طرح رو پرورش دادید میگم ضمنا این طرح و اسمش کاملا ابتکاریه.
پیشاپیش از نظرات شما متشکرم.

RE: Self Cook Pizza(SCP) پیتزا خود(مشتری) پز - سعید محمدی - 09-11-2013 05:04 PM

(09-11-2013 04:30 PM)madanian8063 نوشته شده توسط:  خوب سه روز از طرح این ایده میگذره ولی هیچ کس هیچ پاسخی نداده.
یعنی خیر سرم میخواستم از روش "طوفان مغزی" استفاده کنم و نگذارم جزئیات طرح و نظرات شخصیم روی ابتکارات شما تاثیر بذاره ولی خوب حالا که اصرار دارید چندتا از جزئیات را میگم.
در این طرح مشتری که وارد پیتزا فروشی میشه منتظر نمیمونه تا یه موقع غذاش آماده بشه و بلافاصله وارد دالان تهیه پیتزا میشه در این دالان مواد مورد نیاز پیتزا به صورت مجزا و در اندازه های مشخص جدا شده و هر کس به تناسب میلش از هر ماده خام استفاده میکنه مثلا قارچ خردشده در اندازه های 50گرمی آماده شده و مشتری بسته به اینکه چقدر قارچ دوست داره 1یا2یا3قسمت برمیداره و روی نانهایی که ابتدای دالان برای خود و همراهانش برداشته میریزه ضمنا قیمت هر قسمت قارچ بالای سرش نوشته شده تا مشتری قیمت هر ماده را علاوه بر میلش مد نظر قرار بده در انتهای دالان مشتری پول پرداخت میکنه و پیتزاهایی که درست کرده توی فر قرار میده ومنتظر میمونه تا پختع بشه.
این طرح جزئیات دیگه ای هم داره که میذارم بعد از اینکه شما طرح رو پرورش دادید میگم ضمنا این طرح و اسمش کاملا ابتکاریه.
پیشاپیش از نظرات شما متشکرم.

اونوقت برای تعداد فرهای پخت هم فکری کردید؟ همه باید داخل یک فر پخت بکنند؟.

RE: Self Cook Pizza(SCP) پیتزا خود(مشتری) پز - Elixir - 09-11-2013 05:34 PM

بنظرم ایده ی جالبیه اما چون پخت پیتزا زمان بره شاید مشتری شکمو و کم حوصله ای شبیه من اونقدر که از سلف ساندیچ استقبال میکنه از پیتزا نکنه..

اما قطعا مشتری های خاص خودش رو پیدا میکنه و اگه بشه با طرح مسابقه هایی کمی این موضوع رو تبلیغ کرد که عالیی میشه
یاد تسمه نقاله های توی فرودگاه ها افتادم.. اگه به هر نفر یه ظرف شماره دار بدیم و تدبیری بیاندیشیم که پیزاها بعد از پخت روی تسمه قرار بگیرن و هر کس ظرف خودش رو برداره خیلی حذاب میشه..
بنظرم واسه غذایی مثل پیتزا باید خیلی جذابیت ایجاد کرد تا مشتری حتی به ذهنش هم خطور نکنه که : "خب این چه کاریه توی خونه پیتزا میپزم..

واای اینم به ذهنم رسید که هر کس که پیتزا رو درست میکنه درست عین پیتزای خودش یه دونه دیگه درست کنه تا فست فود اونو با اسم اون شخص بصورت پیک ذرب منزل کسی که سفارش پیتزا داده بفرسته.بعد مشتری میزان رضایتشو از دست پخت اون فرد اعلام کنه.بعد اگر کسی مثلا 5نفر از دست پختش اعلام رضایت کنن یه وعده پیتزا با خانوادش مهمون فست میشه یا دستور پختش با اسم خودش توی منوی فست قرار بگیره..
مثلا پیتزای مدنیان..

RE: Self Cook Pizza(SCP) پیتزا خود(مشتری) پز - Fardin68 - 09-11-2013 08:23 PM

برای محاسبه قیمت مواد و پخت و پز خیلی راحت میشه چالش ها رو برطرف کرد .
قیمت هر پیتزا رو میشه بر اساس قیمت میانگین مواد اولیه به ازای هر کیلو محاسبه کرد ( فکر نکنم مشکل شرعی هم داشته باشه ) و هر پیتزا نهایتا 15 تا 20 دقیقه آماده میشه..... استفاده از فرهای چند طبقه بهترین راهکار هست .....

اما

قریب به یقین بهداشت ایراد میگیره ....

در عمل چندان هم جذاب نیست . چون نسبت ترکیب در پیتزا بسیار مهم هست ..... طرف میاد یه ترکیب مسخره میزنه بعد به زور میشینه تا تمومش کنه .

نمیگم ایده بدی هست ولی اونطور هم که باید مورد استقبال قرار نمیگیره . احتمال زیاد باید شاهد شلوغی و سر و صدا و درگیری های احتمالی هم باشید ....

چند نفر هم باید باشند تا مشتری ها رو راهنمایی کنند ....

به نظرم اگر یک غذا خوشمزه تر رو با همین قیمت بتونید به بازار معرفی کنید موفق تر باشید ...

RE: Self Cook Pizza(SCP) پیتزا خود(مشتری) پز - madanian8063 - 09-22-2013 11:08 PM

در مورد تعداد فر:مگه در پیتزا فروشهای معمولی برای پخت هر پیتزا یه فر میزارن؟!!!خوب در طرح ما هم همون کار انجام میشه هر کی کار پیتزاش تموم میشه میره پیتزاش رو میزاره روی نقاله فر ومیره میشینه تا پخته بشه.
در مورد نوشته های خانم کیمیا(elixir):صرف نظر از اینکه طرحاشون چقدر عملیه باید اعتراف کنم اینقدر از سلاست فکر برخوردارند که بنده رو به وجد آوردند.در جلسات طوفان مغزی به اینچنین افرادی خیلی نیازه چرا که با طرح ایده هاشون(هر چند که خیلی دور از ذهن باشه)ممکن است باعث ایجاد جرقه ایده های کاربردی تر در سایر افراد بشه.بنده هم از ایشون به خاطر ایده هاشون تشکر میکنم هم به خاطر داشتن چنین فکر سلیسی بهشون تبریک میگم.
در مورد نظرات fardin68:ابتدا از نظراتشون تشکر میکنم ثانیا باید بگم در مورد بهداشتش هم، طرحایی دارم که مشکلی پیش نیاد و اما در مورد ترکیبات پیتزا:اولا بنده معتقدم بیشتر از نسبت مواد داخل پیتزا 1.نون پیتزا2.نوع پنیر پیتزا3.پخت پیتزا4.کیفیت مواد،مهمه که اون هم دست سرآشپز فروشگاهه ضمن اینکه هر کی هر چه بیشتر دوست داره بزار بیشتر بریزه چی کارش داری؟

RE: Self Cook Pizza(SCP) پیتزا خود(مشتری) پز - مهدی 1 - 09-22-2013 11:21 PM

با اینکه ایده زیبا و فانتزی هست ولی به نظر من پولساز نیست. دردسرش هم خیلی بیشتره . ولی اگر مصمم هستید من هم کمکتون می کنم

1- در مورد فر می توانید از فرهای گردان مخصوص پیتزا استفاده کنید ،دوستانی که ندیدن فرش مشابه نان لواش و ماشینی هست .
که پیتزا تا میاد پخته پشه 7 8 دور می زنه

2- برای اینکه پیتزاها قاطی و گم هم نشه بعد که ظرف پیتزا آماده شد یک پلاک شماره دار فلزی با یک گیره فلزی به قالب پیتزا زده یشه و شماره به مشتری گفته بشه

RE: Self Cook Pizza(SCP) پیتزا خود(مشتری) پز - Fardin68 - 09-23-2013 02:17 AM

فرهای گردان ( سنگی ) خیلی هزینه بردار هست ساختش . فرهای طبقاتی رو پیشنهاد میدم ... از نظر مصرف هم خیلی به صرفه تر هست ( برای تولید نه چندان زیاد ) .... فرهای گردان سرعت پخت بیشتری دارند ولی هزینه اولیه و هزینه انرژی بیشتری دارند

توصیه اکید میکنم که حتما مکانی رو انتخاب کنید که سابقه چند ساله داشته باشه در زمینه فست فود .... مغازه صفر مستلزم این هست که ملک از خود شما باشه و یا قراردادی حداقل 3 ساله بنویسید ، بازهم پیشنهاد نمیکنم چنین مغازه ای رو انتخاب کنید

مطالب فوق را صادقانه بر اساس تجربه شخصیم از حضور و شراکت کوتاه مدت در یک فست فود بیان کردم . به نظرم یک مدت کوتاه هم که شده شما توی محیط کار به عنوان شاهد قرار بگیرید . و خیلی مسائل آشپزی و ذائقه مشتری ها رو متوجه میشید . (

میتونید فرم هایی رو تهیه کنید و به افرادی که میان غذا سفارش میدن و منتظر هستند تا غذا آماده بشه بدهید و با روی خوش ازشون بخواهید که اونها رو جواب بدن و حتا مصاحبه کوتاهی ( بدون ذوق زدگی و واقع بینانه ) با اونها داشته باشید .

در مورد پیتزا . اولین و موثرترین عامل در تهیه پیتزا نون پیتزا هست . نون پیتزا نباید حالتی خمیری داشته باشه . باید نازک باشه . گوجه و سوسیس و کالباس و قارچ و پنیر و اینها همه جا تقریبا مشترک هستن .... مهم خمیر نونی هست که شما باید اون رو خودتون درست کنید . و تجربه چندین ساله لازم داره . در این مقوله مطمئنا باید از یک آشپز ماهر کمک بگیرید .

RE: Self Cook Pizza(SCP) پیتزا خود(مشتری) پز - Fardin68 - 09-23-2013 02:34 AM

یک نکته رو بگم تا بهتر بتونی تصمیماتت رو تنظیم کنی . بیشتر از نصف افرادی که برای خرید پیتزا میان فقط بخاطر بچهاشون هست که میان . بعد در چنین حالتی شک نکن که بچه هم بر اساس فطرت و سماجتی که داری دوست داری بیاد و نظرش رو اعمال کنه . و اینجا هست که بازهم مشکلاتی بوجود میاد. روی این قضیه هم باید حساب شده عمل کرد .

RE: Self Cook Pizza(SCP) پیتزا خود(مشتری) پز - Delta.H - 09-23-2013 09:24 AM

با سلام خدمت همه دوستان صبح همگی بخیر و شادی
ابتدا در مورد فر عرض کنم که پیتزا زن های ماهر هر کدام روی نوع خاصی از فر پیتزا تعصب و علاقه نشان میدهند اما در بازار مطرح ترین فر موجود نوژن ریلی هست که در اصل ساخت کشور ایتالیاست و در ایران هم مونتاژ می شود و کار با آن بسیار راحت و سریع می باشد و با برق سه فاز و گاز شهری کار می کند داراری مشعلهای بسیار قدرتمندی است و چون ریل آن از نوعی توری فلزی هست پیتزا را در عرض حداکثر 5 دقیقه کاملا از داخل و بیرون می پزد مدلی که ما استفاده می کردیم ریلی به عرض 80 سانتی متر داشت که به راحتی 15 الی 30 پیتزا را در هر 10 دقیقه تحویل می داد و استفاده از آن بسیار راحت بود از یک طرف ظرف حاوی پیتزا یا هر ماده دیگری را روی ریل میگذاریم و از طرف دیگر بیرون آمده و روی صفحه ای از جنس استیل پارک می شود. به همین سادگی!
در مورد ایده آقای مدنیان هم به نظر من این ایده به عنوان یک برنامه محوری و اصلی فست فود با چالشهای زیادی روبروست. شما اگر در فست فود کار کرده باشید یا از نزدیک دیده باشید متوجه می شوید که در ساعاتی که ازدحام مشتریان به اوج خود می رسد پرسنل ماهر و چالاک آشپزخانه هم که با تمام سرعت کار می کنند باز هم فاصله سفارش تا دریافت غذا گاهی تا 40 دقیقه طول می کشد حالا شما تصور کنید که تعداد زیادی از مشتریان در جلوی میزی که در نظر گرفته اید صف گرفته اند و می خواهند مواد پیتزای خود را بچینند خوب خیلی از افراد کُند عمل می کنند و شما نمی توانید آنها را به سرعت بیشتر ترغیب کنید بلاخره میهمان شما هستند حالا همین صف در جلو و پشت دستگاه فر ایستاده اند این وضعیت زمانی که تعداد از 20 نفر رد شود و مثلاً به 30 نفر برسد واقعاً ولولوه به پا می شود تازه به قول دوستمان تمام افراد خانواده هم می خواهند در فرایند آماده کردن پیتزا مشارکت کنند.
شما می فرمایید برای مسائل بهداشتی راه حل دارید نمی دانم راه حل شما چیست اما اگر می خواهید به صورت حرفه ای کار کنید باید سلامت مردم در اولویت کارتان باشد و حتماً می دانید که کارکنان آشپزخانه در فست فودهای معروف همگی از دستکش و ماسک و کلاه و لباس تمیز استفاده می کنند تا آلودگی از دستان، موی سر، عرق پیشانی و یا تنفس وارد غذا نشود حالا اگر خود مشتری در بالای ظرف سبزیجات یا پنیر سرفه کرد، قطره عرقی از صورت کسی افتاد و... شما چه راه حلی در نظر گرفته اید؟
مسئله بعدی این است که آیا مشتری باید اعلام کند که چه نوع پیتزایی می خواهد یا خیر؟
چون قیمت پیتزای مثلاً گوشت و قارچ با پیتزای سبزیجات متفاوت است و شما باید به ظرفی که در دستان هر یک از مشتریان است نظارت کنید که چه موادی در آن می گذارند و بعد حساب کنید که چقدر باید هزینه بپردازد و این مسئله برای تعداد زیادی مشتری کار ساده ای نیست.
به نظر من این ایده فقط می تواند به عنوان یک امتیاز و اشانتیون به مشتریان خاصی در یک فست فود جا افتاده و معروف عرضه شود چون در غیر اینصورت نیاز به امکانات و تعداد زیادی پرسنل دارد که نمی تواند به صرفه باشد.
شما به جای این کار می توانید روش ها و ایده های بهتری را در زمینه فست فود پیاده کنید مثلاً کاری بکنید که بین سالن پذیرایی و آشپزخانه به صورت شیشه باشد و مشتری پس از دادن سفارش بتواند روند آماده شدن غذای خود را از پشت شیشه ببیند.
یا اینکه مشتری ابتدا فرمی دریافت کند که در آن به صورت مصور لیست تمام موادی که در پیتزا قرار می گیرد در آن باشد و بتواند مثلاً جلوی قارچ، مرغ، کالباس، فلفل دلمه ای و... را علامت بزند.
موفق باشید.