سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
منم شروع کردم . - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125)
+--- موضوع: منم شروع کردم . (/showthread.php?tid=9559)

صفحه ها: 1 2 3

منم شروع کردم . - maryambanoo - 09-08-2013 12:19 PM

به امید و کمک خدا من مغازه فروش زیور الات و بدلیجات رو در یکی از پاساژهای پر رفت و امد شهر راه انداختم .
چند روز پیش با شوهرم رفتم تهران خریدامو از بازار بزرگ انجام دادم.سعی کردم اجناس شیک و تک رو انتخاب کنم و مطمئنم جنسامو رو هوا میزنن چون من ادم خوش سلیقه ای هستم (تعریف از خود نباشه !) و این چیزایی رو که اوردم توئ کل شهر نمونش نیست .خودم همیشه عاشق اینجور زیور الات بودم و امکان نداشته از جلوی مغازش رد شم و خرید نکنم12_002

انشاالله که کارم بگیره و مشتری ها سرازیر شن طرفم Blush

RE: منم شروع کردم . - Ali 59 - 09-08-2013 12:33 PM

سلام،شروع کار جدیدتون را تبریک میگم .
میشه بفرمایین با چقدر سرمایه شروع بکار کردین؟

RE: منم شروع کردم . - LOBA - 09-08-2013 01:31 PM

سلام. اتفاقا کار بسیار خوبی رو شروع کردین و مهمتر از همه اینکه فروشنده هم خودش خانوم هست که این تاثیر خوبی در ارتباط و راحتی با مشتری میزاره .
البته یک پیشنهاد هم داشتم و اون هم این هست که برای فروشگاهتون یک سایت فروش اینترنتی داشته باشید و سیستم همکاری در فروش راه اندازی کنید. البته اگه در این خصوص کمک خواستید من می تونم کمکتون کنم.
اینطوری هم مشتری حضوری دارید و هم غیر حضوری و در اصل یعنی فروشگاه 24 فعال خواهد بود

باز هم موفق باشید

RE: منم شروع کردم . - poldar - 09-08-2013 02:41 PM

سلام
امیدوارم موفق باشید
اگه میشه بگید چقدر هزینه کردید؟
چقدر جنس خریدید؟هزینه مغازه چقدر شد؟
و از کجا جنساتونو تهیه کردین ادرس؟
ممنون

RE: منم شروع کردم . - مهدی 1 - 09-08-2013 03:08 PM

(09-08-2013 12:19 PM)maryambanoo نوشته شده توسط:  به امید و کمک خدا من مغازه فروش زیور الات و بدلیجات رو در یکی از

چون من ادم خوش سلیقه ای هستم (تعریف از خود نباشه !) و این چیزایی رو که اوردم توئ کل شهر نمونش نیست 12_002

انشاالله که کارم بگیره و مشتری ها سرازیر شن طرفم Blush

منم تبریک می گم انشالله که کارتون بگیره و خیلی زود پله های موفقیت را طی کنید.
فقط یک نکته کوچولو هم بگم ، به من بارها ثابت شده سلیقه مردم 180 درجه با هم فرق می کنه ، اون چیزی که به نظر شما زشت میاد در نظر دیگری بسیار زییاست.
و این مواردی که الان تهیه کردید و به نظر خودتون زیباترین هستند احتمالا در نظر خیلی از مشتریانتان زشت جلوه می کنند. پس در کنار سلیقه خودتون اجناس همه پسند و بازاری را هم اضافه کنید ضرر نمی کنید

موفق باشید

RE: منم شروع کردم . - maryambanoo - 09-09-2013 08:23 AM

من مغازم تو یه شهر کوچیک تو خراسان رضوی هست .6 تومن جنس خریدم .1 تومن هم پول پیش مغازه هست.جنسارو از بازار بزرگ تهران خریدم.

RE: منم شروع کردم . - yunespc - 09-09-2013 09:42 AM

منم تبریک میگم در ضمن شما چون در نزدیک حرم علی ابن موسی الرضا(ع)هستید و مشهد یک شهر زیارتی یک مزیت برای شما محسوب میشود و میتوانید به زائران ایرانی و حتی زائران زن عرب که به زیورالات علاقه دارند جنس بفروشید
موفق باشی

RE: منم شروع کردم . - hamedmoez - 09-10-2013 01:17 PM

موفق باشین. نوع اجناستون بسیار پر طرفداره. مطمئنا موفق میشین

RE: منم شروع کردم . - maryambanoo - 09-11-2013 08:27 AM

ممنون بچه ها از امید دادنتون

RE: منم شروع کردم . - ms7ir - 09-19-2013 07:18 PM

به امید موفقیت بیشتر براتون ، موفق باشید .