خرید عمده کالاهای پر سود - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2) +--- موضوع: خرید عمده کالاهای پر سود (/showthread.php?tid=9517) |
خرید عمده کالاهای پر سود - yousefi66 - 09-04-2013 04:08 PM سلام دوستان ساکن خرم آبادم و 26 سالمه و چهار میلیون تومان سرمایه دارم. تمام مطالب سایت رو خوندم و به این نتیجه رسیدم که یه کالایی رو عمده بخرم و بین مغازه دارها پخش بکنم،ولی نمی دونم چه نوع کالاهایی سود بیشتری دارند. لطفا راهنماییم کنید. RE: خرید عمده کالاهای پر سود - ahmad rezaee - 09-04-2013 04:29 PM لطفاً با گروه راهکار آشنا شوید و از نزدیک بازار فروش را مشخص کنید. اجناسی در راهکار موجود است که امتحان پس داده و زیر فی بازار است . RE: خرید عمده کالاهای پر سود - سیدمهدی هاشمی - 09-04-2013 10:05 PM اومدم همین پیشنهاد آقای رضایی رو بهتون بدم که دیدم ایشون زحمتش رو کشیدن. خود من هم در آینده ی نزدیک از طریق شبکه ی فروش اهواز شروع خواهم کرد. عاقبت بخیر و موفق باشید. RE: خرید عمده کالاهای پر سود - مهران 313 - 09-04-2013 10:36 PM همکاری با راهکار جای خود میتونید به امضای بنده مراجعه نمایید محصولاتی مثل الوما والت ظرف غذای کودک و... گل شورتی و... مابقی محصولات در سایت بنده که تا چند روز دیگه محصولاتی جدید مثل رخت اویز واندر هنگر دستگاه تصفیه اب ارزان قیمت عینک دید درشب و... نمیدونم گروه راهکار برای این جور محصولات هم برنامه ایی داره تا با هم همکاری کنیم یا نه ؟ موفق باشید RE: خرید عمده کالاهای پر سود - pars_gostar - 09-05-2013 08:04 AM (09-04-2013 10:36 PM)مهران 313 نوشته شده توسط: همکاری با راهکار جای خود با سلام مدیریان محترم و ناظم های عزیز با توجه به ممنوع بودن تبلغ کالاها و اجناس و حتی وبلاگ در این انجمن ، متاسفانه شاهد هستیم که این دوست عزیز به صورت ازادانه مشغول به تبلیغ کالاهای خود هستند. برای بار چندم از دوستان ناظم خواهشمندم پیگیری نمایند.اگر این حقیر بودم به ثانیه سوم که نمیرسید محروم بودم. کاش همه را به یک دید بنگریم یا علی RE: خرید عمده کالاهای پر سود - yousefi66 - 09-05-2013 08:59 AM دوستان عزیز می خوام مربوط به صنف خاصی باشه مثلا سوپر مارکت ها،نه اینکه مربوط به صنف های گوناگون باشه.منتظر نظرات ارزشمندتون هستم.[/size] RE: خرید عمده کالاهای پر سود - soshiant - 09-05-2013 02:06 PM (09-05-2013 08:59 AM)yousefi66 نوشته شده توسط: دوستان عزیز می خوام مربوط به صنف خاصی باشه مثلا سوپر مارکت ها،نه اینکه اگه ميخواي به درآمد خوب برسي بايد سعي كني روي چند صنف كار كني هر چيزي كه بازار خوبي داشته باشه مواد غذايي ميوه قطعات خودرو و ... RE: خرید عمده کالاهای پر سود - arash1367 - 09-05-2013 06:19 PM با توجه به نزدیکی فصل برداشت گردو بهتره گردو بخری و اون رو بدی برات مغز کنن بعد هم بسته بندی و فروش . سود خوب و راضی کننده ای داره ریسکش هم کمه 15 روز دیگه شروع برداشت بهترین نوع گردو ها ست بهتره تحقیق کنی و تصمیم بگیری و اقدام کنی خودمم منتظرم تا برداشت شروع بشه برم تویسرکان گردو بخرم . موفق باشی RE: خرید عمده کالاهای پر سود - mir abbas - 09-05-2013 08:18 PM همه اجناس سود دارند ولی به نظر من به جای اینکه جنابعالی دنبال سود زیاد و خرید یک باره هستید دنبال جنسی بگردید که فروش بالا و سود کم و گردش مالی زیادی رو براتون فراهم میکنه . با این کار عملا شما وارد دنیای کسب و کار شدید ولی اگر جنسی رو بخرید و به دنبال این باشید که مثلا چند ماه دیگر قیمتش بالا میره هم احتکار کردید و هم ریسک بالایی رو متحمل شدید و هم استرس زیادی رو متحمل میشوید. پیشنهاد من اینه که یک قلم جنس رو به صورت عمده بخرید و سعی کنید با نقدینگی ای که دارید با پایینترین قیمت خریداری کنید و برای مغازه ها تخفیف خوبی بدهید و این کار را روی چرخه بندازید تا مغازه ها شما رو به همون جنس بشناسند ،این جنس میتونه گردو باشه و یا هر محصول دیگه ای مثل محصولات راهکار و یا لوازم ارایشی و بهداشتی. RE: خرید عمده کالاهای پر سود - yousefi66 - 09-06-2013 08:36 AM با توجه به نزدیکی فصل برداشت گردو بهتره گردو بخری و اون رو بدی برات مغز کنن بعد هم بسته بندی و فروش . سود خوب و راضی کننده ای داره ریسکش هم کمه 15 روز دیگه شروع برداشت بهترین نوع گردو ها ست بهتره تحقیق کنی و تصمیم بگیری و اقدام کنی خودمم منتظرم تا برداشت شروع بشه برم تویسرکان گردو بخرم . موفق باشی ممنون از راهنمایتون به نظر شما برای اولین دفعه چند کیلو خرید کنم؟ و اینکه بسته بندیشون چند گرمی باشه بهتره؟ میشه از نایلون های معمولی استفاده کرد یا باید مارک یک شرکت رو داشته باشه؟ |