راهنمايي در مورد پخش كيك و كلوچه و تنقلات - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123) +--- موضوع: راهنمايي در مورد پخش كيك و كلوچه و تنقلات (/showthread.php?tid=9503) |
راهنمايي در مورد پخش كيك و كلوچه و تنقلات - abco - 09-02-2013 10:30 PM راهنمايي در مورد پخش كيك و كلوچه و تنقلات با سلام دوستان عزيز در مورد راه اندازي پخش كيك و كلوچه و تنقلات هر كسي تجربه يا كارش همينه ميخاستم كامل راهنمايي كنه فروش گرم يا فروش سرد؟ فروش تلفني يا حضوري؟ و چقد گردش داره ؟ چون نمايندگي دو تا كارخونه رو ميخام بگيرم كه هر كدومشون حداقل 20 مدل كيك دارن و نمايندگي يه سري تنقلات ديگه مثل لواشك و آدامس ممنون ميشم دوستان راهنمايي كنند بويژه اساتيدي كه در زمينه فعاليت داشتن و دارند RE: راهنمايي در مورد پخش كيك و كلوچه و تنقلات - محسن قلي زاده - 09-03-2013 10:17 AM سلام برادر دوست من، كارخونه كيك و كلوچه داره اگه خواستي باهاشون كار كني يا مشاوره بگيري بهم پيام خصوصي بده RE: راهنمايي در مورد پخش كيك و كلوچه و تنقلات - mardin-b - 10-18-2013 09:29 AM سلام به دوستان ما که هرچه اینجا نوشته بودیم پاک شده اگه مطلب دیگه ای بنوسیم بی فایده است. ناظم وناظر محترم حداقل توضیح بدین چرا حذف شده؟ RE: راهنمايي در مورد پخش كيك و كلوچه و تنقلات - alirezaaa - 10-18-2013 10:32 AM اگر وانت خواستی من میتونم کمکت کنم RE: راهنمايي در مورد پخش كيك و كلوچه و تنقلات - esijm - 10-18-2013 12:24 PM (09-02-2013 10:30 PM)abco نوشته شده توسط: راهنمايي در مورد پخش كيك و كلوچه و تنقلات من هم خیلی این روزها دارم به این موضوع فکر میکنم به نظرم واسه شروع کار پخش مواد غذایی بهترین شروع از این جور چیزا می تونه باشه RE: راهنمايي در مورد پخش كيك و كلوچه و تنقلات - ir_tanis - 10-18-2013 01:09 PM منم در اين مورد نياز به راهنمايي دارم. دوستان با تجربه از راهنمايي تو اين تاپيک دريغ نکنيد لطفا |