سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
معرفی یک کتاب مفید برای تقویت روابط عمومی ( بسیار کاربردی) - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: میلیاردر شدن در کتابخانه (/forumdisplay.php?fid=24)
+--- موضوع: معرفی یک کتاب مفید برای تقویت روابط عمومی ( بسیار کاربردی) (/showthread.php?tid=9368)

معرفی یک کتاب مفید برای تقویت روابط عمومی ( بسیار کاربردی) - odise - 08-16-2013 01:46 PM

با سلام و ذکر نام خدا
امروز اهمیت داشتن روابط عمومی برای هیچ کس پوشیده نیست و همه هم به خوبی می دونن که داشتن روابط عمومی بالا یعنی جذب محبوبیت و اعتبار. چیزی که به ویژه در کسب و کار حیاتیه.

بسیاری از دوستان شاید در قسمت هایی از روابط عمومی مثل نحوه حفظ روباط دوستانه یا تعامل با مردم و ومشتری مداری مشکل داشته باشن.
این کتابی که قصد دارم معرفی کنم تقریبا تضمینی و امتحان شده است و امتحانش رو هم پس داده است و از قضا کتاب پرفروشی هم در آمریکا بوده و ترجمه خوب و روانی هم براش انجام شده.
مزیت این کتاب نسبت به سایر کت شفاف بودن، پیچیده نبودن، عملی بودن و سریع النتیجه بودن هست.

افرادی که قصد دارن روش های جذب و متقاعد کردن رو یاد بگیرن به این کتاب ارزشمند مراجعه کنند و بعد از مطالعه هم لطفا نظراتشون رو بگن.

------------------------------------------
روش‌هاي جذب و متقاعد کردن ديگران - دکتر ديويد ليبرمن - امير حسن مکي

نويسنده: دکتر ديويد ليبرمن

مترجم: امير حسن مکي

نوبت: چاپ اول

پرفروش‌ ترين کتاب‌ نيويورک تايمز!

اين کتاب شما را به دنيايي وارد مي‌کند که در آن اصول روان‌شناسي تبديل به يک فرمول ساده شده که مي‌توان آن را براحتي دنبال کرد و به واسطه‌ي آن هر موقعيتي را تحت کنترل درآورد.

برای خرید اینترنتی کتاب هم میتوانید از طریق لینک زیر اقدام کنید که یک فروشگاه اینترنتیه( صحت و سقم فروشگاه رو خودتون لطفا چک کنید تا خدای نکرده مساله ای پیش نیاد)

خرید کتاب

از آسمان طلا میبارد

RE: معرفی یک کتاب مفید برای تقویت روابط عمومی ( بسیار کاربردی) - mardin-b - 08-16-2013 07:24 PM

درود بر دوستان گرامی
من هنوز این کتاب را مطالعه نکرده ام.
اما آیین دوستیابی اثر دیل کارنگی را مطالعه کرده ام
فوق العاده است و در مورد بدست آوردن روابط عمومی قوی میباشد.
وارن بافت این کتاب را پله صعود به موفقیت خود مینامد.

RE: معرفی یک کتاب مفید برای تقویت روابط عمومی ( بسیار کاربردی) - مرتضی الهی - 08-16-2013 09:25 PM

(08-16-2013 07:24 PM)mardin-b نوشته شده توسط:  درود بر دوستان گرامی
من هنوز این کتاب را مطالعه نکرده ام.
اما آیین دوستیابی اثر دیل کارنگی را مطالعه کرده ام
فوق العاده است و در مورد بدست آوردن روابط عمومی قوی میباشد.
وارن بافت این کتاب را پله صعود به موفقیت خود مینامد.

سلام
این کتاب عالی وبسیار بسیارعالیست!
نویسنده بنده خدای این کتاب تا حالا 7تا کفن پوسونده! ولی خدایش رحمت نماید کتابی نوشته که حداقل یه 20-30 سال از چاپش میگذره وهنوز مطالبش نو وقابل استفادست و بازهم توهمه جای دنیا داره تجدید چاپ میشه!
آقای دیل کارنگی چند کتاب دیگه هم نوشتن:
آیین سخنرانی - آیین زندگی -چگونه برنگرانی واضطراب قلبه کردم
و همسر ایشان بنام اندرو کار نگی کتابی بنام -آیین همسرداری نوشتن

------------------------
پیشنهاد میکنم کتاب "زبان بدن یا NLP" نوشته کریس کول رو هم بخونید (امید وارم اسم کتاب ونویسنده رو درست گفته باشم)
-------------------------------
موفق وپیروز باشید10_004

RE: معرفی یک کتاب مفید برای تقویت روابط عمومی ( بسیار کاربردی) - Fela.Want - 08-16-2013 10:01 PM

تشکر دوست عزیزم
روابط عمومی
بسیار مهم
فقط همین

RE: معرفی یک کتاب مفید برای تقویت روابط عمومی ( بسیار کاربردی) - odise - 08-17-2013 12:21 AM

کتاب ایین دوستیابی هم فوق العاده هست اما این کتاب رو اگر توانایی مالی داشتم برای همه بچه های انجمن می خریدم و به رایگان تقدیمشون می کردم تا تحول رو خودشون به چشم ببینن!

RE: معرفی یک کتاب مفید برای تقویت روابط عمومی ( بسیار کاربردی) - barooni10 - 09-15-2013 02:19 PM

خیلی خوب میشه کتاب رو اسکن کنید و به اشتراک بزارید.
من خودم کتابهای روانشناسی زیادی رو اسکن و لینک دانلودش رو به اشتراک گذاشتم که الان توی سایتهای دانلود کتاب هست
شما هم اگه امکانش هست این کتاب و سایر کتابهای روانشناسی رو که لینک دانلودش در اینترنت نیست رو برای دانلود بزارید
تا اونهایی که به هر علت از جمله توانایی مالی قادر به خرید کتاب نیستن از این کتابهای مفید استفاده کنند
تشکر.

RE: معرفی یک کتاب مفید برای تقویت روابط عمومی ( بسیار کاربردی) - odise - 09-15-2013 04:43 PM

ممنون از پیشنهادتون ولی کتاب چاپ جدید هست و مترجمش آقای امیرحسین مکی از انتشارات نسل نو اندیش
اگر این کار رو انجام بدم اولا به نظرم خیانت به مترجم و در ثانی دزدی از انتشارات به حساب میاد.
لطفا بنده رو از انجام این کار معاف کنید

RE: معرفی یک کتاب مفید برای تقویت روابط عمومی ( بسیار کاربردی) - barooni10 - 09-15-2013 06:38 PM

(09-15-2013 04:43 PM)odise نوشته شده توسط:  ممنون از پیشنهادتون ولی کتاب چاپ جدید هست و مترجمش آقای امیرحسین مکی از انتشارات نسل نو اندیش
اگر این کار رو انجام بدم اولا به نظرم خیانت به مترجم و در ثانی دزدی از انتشارات به حساب میاد.

من بقیه رو نمیدونم ولی اگه کتابی رو دانلود کنم و خوشم بیاد بعد خوندنش میرم از بیرون یه نسخشو میگیرم و چند بار هم از رو خود کتاب میخونم. بعد که فهمیدم کتاب کامل رفته ذهنم به دوستام قرض میدم بخونن
بعد من چندتا از کتابها رو توی سایت ایران پراود که اکثرا کاربراشون مقیم خارجن به اشتراک گذاشتم که خیلی خوشحال شدن.
در هر صورت یه پیشنهاد بود که نظر شما هم خیلی محترمه.

RE: معرفی یک کتاب مفید برای تقویت روابط عمومی ( بسیار کاربردی) - odise - 09-18-2013 12:43 PM

(09-15-2013 06:38 PM)barooni10 نوشته شده توسط:  
(09-15-2013 04:43 PM)odise نوشته شده توسط:  ممنون از پیشنهادتون ولی کتاب چاپ جدید هست و مترجمش آقای امیرحسین مکی از انتشارات نسل نو اندیش

من بقیه رو نمیدونم ولی اگه کتابی رو دانلود کنم و خوشم بیاد بعد خوندنش میرم از بیرون یه نسخشو میگیرم و چند بار هم از رو خود کتاب میخونم. بعد که فهمیدم کتاب کامل رفته ذهنم به دوستام قرض میدم بخونن
بعد من چندتا از کتابها رو توی سایت ایران پراود که اکثرا کاربراشون مقیم خارجن به اشتراک گذاشتم که خیلی خوشحال شدن.
در هر صورت یه پیشنهاد بود که نظر شما هم خیلی محترمه.
ممنون از درک بالای شما.
اگر فرهنگ وقف در ایران وجود داشت داشت و هر کس بعد از خوندن کتاب به صورت پی دی اف یک مبلغی رو به حساب مترجم واریز می کرد باز جای عمل داشت ولی چون میدونم ترجمه کار سختیه و از طرفی با یک جستجو دراینترنت این کتاب به راحتی قابل دسترسی خواهد بود از طریق شرکت پست یا پرداخت انلاین این کار من دردسر های زیادی ایجاد خواهد کرد:
1- کتاب تا به حال پی دی افش نیومده و احتمالا بنده با نیت خیر اگر این کار رو بکنم تحت پیگرد قضایی انتشارات ممکنه قرار بگیرم که البته به حق هم خواهد بود.
2-چون اینجا لینک رو قرار خواهم داد برای سایت هم مشکل به وجود خواهد امد.
از شما باز هم عذرخواهی میکنم
امیدوارم عذر بنده رو بپذیرید