تایپیک 3 کوچک - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37) +---- انجمن: راز موفقیت (/forumdisplay.php?fid=64) +---- موضوع: تایپیک 3 کوچک (/showthread.php?tid=9349) |
تایپیک 3 کوچک - jahanagahi - 08-14-2013 12:52 PM شاغل هستید. در زمان کار تکرار فرمائید: از راه شگفت خدا پول مثل سیل بطرف من سرازیر می شود. RE: تایپیک 3 کوچک - iranboy - 08-14-2013 03:47 PM شاغل هستید. در زمان کار تکرار فرمائید: از راه شگفت خدا پول مثل سیل بطرف من سرازیر می شود. RE: تایپیک 3 کوچک - مهرشاد میردائمی - 08-14-2013 04:40 PM خدایا شکرت بخاطر الطاف بیکرانت .........پول و ثروت هم اکنون لحظه به لحظه بیش از پیش به سوی من روانه اند......سپاسگذارم خدای من.... RE: تایپیک 3 کوچک - jahanagahi - 08-14-2013 09:10 PM خدایا شکرت بخاطر الطاف بیکرانت .........پول و ثروت هم اکنون لحظه به لحظه بیش از پیش به سوی من روانه اند از راه شگفت خدا پول مثل سیل بطرف من سرازیر می شود.
RE: تایپیک 3 کوچک - iranboy - 08-14-2013 09:19 PM از راه شگفت خدا پول مثل سیل بطرف من سرازیر می شود. از راه شگفت خدا پول مثل سیل بطرف من سرازیر می شود. از راه شگفت خدا پول مثل سیل بطرف من سرازیر می شود. RE: تایپیک 3 کوچک - iranboy - 08-14-2013 09:40 PM خدایا شکرت بخاطر الطاف بیکرانت .........پول و ثروت هم اکنون لحظه به لحظه بیش از پیش به سوی من روانه اند......سپاسگذارم خدای من.... « حق الناس را دست نزن. مصمم باش. عاشق تصمیمت باش. آن وقت است که محال پا به فرار میگذارد » RE: تایپیک 3 کوچک - bitumen - 08-14-2013 09:51 PM از راه شگفت خدا پول مثل سیل بطرف من سرازیر می شود. خدایا شکرت بخاطر الطاف بیکرانت .........پول و ثروت هم اکنون لحظه به لحظه بیش از پیش به سوی من روانه اند RE: تایپیک 3 کوچک - jahanagahi - 08-14-2013 10:07 PM جمله جناب میردائمی عزیز: « حق الناس را دست نزن. مصمم باش. عاشق تصمیمت باش. آن وقت است که محال پا به فرار میگذارد » جمله زیبای دیگری از جناب میردائمی عزیز: خدایا شکرت بخاطر الطاف بیکرانت .........پول و ثروت هم اکنون لحظه به لحظه بیش از پیش به سوی من روانه اند. RE: تایپیک 3 کوچک - صدفی - 08-18-2013 09:28 PM خدایا شکر از راه شگفت خدا پول مثل سیل بطرف من سرازیر می شود. RE: تایپیک 3 کوچک - jahanagahi - 08-18-2013 09:43 PM در زمانی مشغول کار هستید بارها و بارها این جمله را تکرار فرمائید. نتیجه شگفت انگیزی دارد. از راه شگفت خدا , پول مثل سیل بطرفم سرازیر می شود. از راه شگفت خدا , پول مثل سیل بطرفم سرازیر می شود. از راه شگفت خدا , پول مثل سیل بطرفم سرازیر می شود. از راه شگفت خدا , پول مثل سیل بطرفم سرازیر می شود. از راه شگفت خدا , پول مثل سیل بطرفم سرازیر می شود. از راه شگفت خدا , پول مثل سیل بطرفم سرازیر می شود. از راه شگفت خدا , پول مثل سیل بطرفم سرازیر می شود. از راه شگفت خدا , پول مثل سیل بطرفم سرازیر می شود. باور بفرمائید نتیجه می گیرید. |