قدم اول برای شروع طوفانی ما ...........راه اندازی مرکز آموزش مجازی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48) +--- موضوع: قدم اول برای شروع طوفانی ما ...........راه اندازی مرکز آموزش مجازی (/showthread.php?tid=9334) |
قدم اول برای شروع طوفانی ما ...........راه اندازی مرکز آموزش مجازی - arsho - 08-12-2013 05:59 PM سلام بعد از بررسی و تجزیه تحلیل چنیدن ایده به طرح آموزش تخصصی تحت وب رسیدیم ما می خواهیم یک مرکز اینترنتی برای آموزش رایگان در زمینه رشته های فناوری اطلاعات و کامپیوتر راه اندازی نمایم. به نظر شما از کدام سیستم مدیریت محتوا استفاده نمایم به نظر شما اول از چه آموزش هایی استفاده نمایم آیا می توانم از یک رشته شروع نمایم و به مرور زمان تعداد رشته ها را افزایش دهم نام مناسب برای دامین آموزشگاه را چگونه انتخاب نمایم من قصد و هدف جدی برای راه اندازی آن دارم محتوای آموزشی را از کجا و چگونه تهیه و آماده نمایم. لطفا ما را از راهنمایی سودمندانه و تجربیات گرانبهای خویش بهره مند نمایید. با تشکر فراوان RE: قدم اول برای شروع طوفانی ما ...........راه اندازی مرکز آموزش مجازی - pirooz007 - 09-15-2013 09:05 PM با سلام شروع کنین مهم نیست RE: قدم اول برای شروع طوفانی ما ...........راه اندازی مرکز آموزش مجازی - مهدی 1 - 09-15-2013 09:36 PM (08-12-2013 05:59 PM)arsho نوشته شده توسط: سلام همه اش شد که سوال ![]() پس چیش را خودتون می دونید ![]() RE: قدم اول برای شروع طوفانی ما ...........راه اندازی مرکز آموزش مجازی - hamedmoez - 09-16-2013 01:05 AM سلام و آفرین به انتخابتون کدام سیستم مدیریت محتوا : برای شروع ورد پرس بد نیست. اگر بخواین حرفه ای شروع کنین می تونم سیستم مخصوص خودتون رو براتون فراهم کنم. اول چه آموزش هایی : با مقالاتی در مورد ابزار مختلف و ترفند های اونها شروع کرده و یواش یواش برید به طرف آموزش تخصصی نرم افزارهای مختلف. آیا می توانم از یک رشته شروع نمایم و به مرور زمان تعداد رشته ها را افزایش دهم : بهترین و معقول ترین راه همینه. ولی اگه چند نفر هستین میتونین هر کدام مسئولیت موضوع خاصی رو بعهده بگیرین. نام مناسب برای دامین آموزشگاه را چگونه انتخاب نمایم : سعی یک اسم کلی انتخاب کنید تا بعدا که موضوعاتتون بیشتر شد متناسب باشه با محتوا. سعی کنید از یک اسم تک کلمه ای و نهایتا دو کلمه استفاده کنید. هرچقد اسم سایت ساده تر تلفظ بشه بیشتر و سریعتر معروف میشه من قصد و هدف جدی برای راه اندازی آن دارم : همین خصوصیت شما باعث خواهد شد که موفق بشین دوست عزیز محتوای آموزشی را از کجا و چگونه تهیه و آماده نمایم : بدترین کاری که سایت های ایرانی می کنن کپیه. این از نظر سئو هم مشکل ایجاد می کنه براتون. سعی کنید مطالب کوتاهی از سایت های انگلیسی زبان پیدا کنید و ترجمه کنید. یا چیزایی که خودتون از ابزارهای و نرم افزار های مختلف می دونین تبدیل به یک مطلب آموزشی کنید. به مرور افرادی رو پیدا خواهید کرد که در زمینه خاصی تخصص دارن و براتون کار نوشتن رو انجام می دن. امیدوارم کمک مناسبی کرده باشم. باز هم سوالی بود در خدمتم (پیام خصوصی ، تماس تلفنی) RE: قدم اول برای شروع طوفانی ما ...........راه اندازی مرکز آموزش مجازی - mehdi62 - 09-16-2013 10:06 PM کار خوبی رو به نظر من می خواید شروع کنید. الان خیلی ها adsl دارن و واقعا نیازه به مراکز آموزش مجازی احساس می شه. در واقع نیازش به شدت احساس می شه فقط مشکل اینه که جانیافتاده. مسلما اگر با برنامه ریزی هدفمند برید جلو موفقیت حتمی با شماست. فقط صبر و ممارست نیازه. خیلی چیزها قبلا نبودند ولی الان دست توشون زیاد شده. چه بهتر که نفر اول باشی. به نظر میاد با طراحی وب زیاد آشنا نباشی. وردپرس سئوی بهتری نسبت به جوملا داره ولی جوملا امکانات بیشتری داره سخت تر هم هست کار باهاش. هرچند وردپرس هم جدیدا امکانات زیادی رو به دست اورده. من اگر بودم احتمالا وردپرس رو انتخاب میکردم. برای قالب هم می تونید یک قالب مناسب بخرید. همین طراحی وب با سیستم مدیریت محتوای وردپرس و جوملا می تونه یک مورد آموزشی خوب باشه + آموزش سئو. تبلیغ کنید که می تونید به افراد یاد بدهید چگونه در اینترنت با کمک یک سایت که خودشان به سادگی طراحی می کنند بازاریابی کنند.و چه طور اون رو به رتبه های نخست جستجو بکشانند. براشون از کسانی مثال بزنید که تنها با کمک اینترنت بازاریابی می کنند و موفق شده اند. همین طور خیلی موارد دیگه که می تونید در موردشون آموزش بدهید. مثلا مواردی که شهرستان ها آموزشش نیست و متمرکز در تهران شده. RE: قدم اول برای شروع طوفانی ما ...........راه اندازی مرکز آموزش مجازی - majidkh92 - 09-16-2014 12:25 AM وردپرس یا جوملا فرقی نداره هر کدوم که دوست داری و بهش آشنایی.محتوا را هم فقط از سایتهای خارجی بدست آورید چون هم بروزتره هم بهتره. RE: قدم اول برای شروع طوفانی ما ...........راه اندازی مرکز آموزش مجازی - majidkh92 - 03-05-2015 03:47 PM سلام به نظر من وردپرس |