نیاز به ایده شما در رابطه با انار - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27) +--- موضوع: نیاز به ایده شما در رابطه با انار (/showthread.php?tid=9304) |
نیاز به ایده شما در رابطه با انار - hunter - 08-10-2013 05:49 PM سلام دوستان بنده اهل ساوه هستم و در این شهرم میوه انار به فراوونی یافت میشه من میخواستم از شما راهنمایی بخوام و ایده ای در رابطه با فعالیت اقتصادی در این حوزه از شما دوستان بگیرم من پول آنچنانی ندارم چیزی در حد 1 تومن دارم ولی اعتبار دارم و میتونم اعتباری انار خرید کنم حالا منتظر پیشنهادهای شما هستم که چه کاری بنظرتون سود خوبی داره تو مدت 2 ماهه مهر و آبان که فصل چیدن انار هست؟؟؟ ممنون اگر کمک کنید و ایده بدین RE: نیاز به ایده شما در رابطه با انار - iranboy - 08-10-2013 06:14 PM سلام فروش انار به کارخونه تولید رب انار RE: نیاز به ایده شما در رابطه با انار - محسن قلي زاده - 08-10-2013 08:08 PM اینکارارو میتونین انجام بدین: - تولید رب انار - فروش انار به کارخونه های تولید رب - فروش انار به کارخونه های آبمویه - فروش انار به شرکتهای تولید کننده کرم(جهت عصاره هیته انار) - تولید روغن هسته انار - فروش پوست انار البته با یکم کار روش به عطاری ها - واسطه گری با باغداران برای تولید بیشتر انار با کمک دوستانی که کشاورزی خوندن - بازاریابی برای باغداران انار - فروش نهال انار - ترکیب نژادهای مختلف انار باز هم به کمک دوستان کشاورزی RE: نیاز به ایده شما در رابطه با انار - مهران 313 - 08-10-2013 10:42 PM بنده تو شهرمون میدان تره بار فعالیت دارم میتونیم با هم همکاری داشته باشیم شما بار را درجه بندی کنید و قیمت گزاری نمایید راهی میدان تره بار مازندران نمایید و مبلغ خود را دریافت نمایید اطلاعات تکمیلی از طریق تماس تلفنی RE: نیاز به ایده شما در رابطه با انار - مهدی 1 - 08-10-2013 11:28 PM متاسفانه سرمایه شما خیلی کمه و پیشنهاد خاصی نمی شه داد یک تومن را بدید یش قسط یک وانت مدل پایین ، پشتش را انار بریزید و در شهر های بزرگ اطراف در محله ها (مکان های دنج که هم مشتری باشه و هم دور از چشم سد معبر باشه ) شروع کنید به فروش . سود کارتون عالی ولی زحمتش خیلی زیاده یادتون هم باشه هیچ کاری عیب نیست و اکثر موفق های عرصه تجارت تجربه چنین کارهایی را در کارنامشون دارن RE: نیاز به ایده شما در رابطه با انار - tondar12 - 08-11-2013 01:02 AM حاجی انار طرف ما پارسال یا نایاب بود یا انارهای بسیار بد و بی کیفیتی بود! اگه امسال انار خوب و با کیفیت داشتی به من اطلاع بده تا اینجا صحبت کنیم شاید مشتریش جور شد! RE: نیاز به ایده شما در رابطه با انار - mrs.abbasi - 08-11-2013 12:35 PM دريكي از موضوعات سايت درخصوص انار نوشته بودند دركشور هند انار يا نيست يا بسيار كم و با ارزش است. ازطريق دوستان يا ف.ي.س.ب.و.ك كسي را در انجا پيدا كنيد از ايشان هم سوال بپرسيد ببينيد حقيقت دارد يا نه. و با جمع اوري و اطمينان از صحت اطلاعات جمع اوري شده قدم بعدي را با كمك اساتيد اين سايت برداريد. (البته تمام اينها منوط به اين است كه ارزش صادرات را داشته باشد) موفق باشيد |