پرورش کرم ابریشم سود دهی مناسب دارد؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: پرورش کرم ابریشم سود دهی مناسب دارد؟ (/showthread.php?tid=9259) |
پرورش کرم ابریشم سود دهی مناسب دارد؟ - sindrella - 08-05-2013 08:50 AM با سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز انجمن از دوستانی که آشنایی دارند می خواستم اطلاعاتی در مورد درآمد و سود دهی پرورش کرم ابریشم داشته باشم . با توجه به اینکه باغی با درخت توت فراوان در دسترسم هست گفتم شاید بتونم این کار و شروع کنم . ممنون می شم راهنمایی بفرمایید. ![]() RE: پرورش کرم ابریشم سود دهی مناسب دارد؟ - mahyarSAMSUNG - 08-09-2013 09:22 PM خوب شروع کن اگه مشکلی بود خبرم کن ... RE: پرورش کرم ابریشم سود دهی مناسب دارد؟ - مرتضی-تهران - 08-28-2013 12:28 PM به نظر من هم خیلی خوبه....شما که باغش رو دارید ....مطمئنا جهاد کشاورزی میتونه بهتون کمک کنه...حتما یه سر به اونجا بزنید و اطلاعات و مشاوره بگیرید..... خیلی خوشحال شدم.... موفق و میلیاردر باشید |