ترس از شکست - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37) +---- انجمن: دیگر مطالب آموزنده روانشناسی فردی (/forumdisplay.php?fid=72) +---- موضوع: ترس از شکست (/showthread.php?tid=9202) |
ترس از شکست - jahanagahi - 07-30-2013 11:07 AM بارها پیش آمده که ما را نصیحت کرده اند که ترس نداشته باشید. به جلو بروید و حرکت خود را شروع کنید. می گوئیم : می ترسم. سئوال می شود : از چه: جواب : از شکست. سئوال اینست که چگونه این ترس را از خود دور کنیم؟ RE: ترس از شکست - davaran - 07-30-2013 11:18 AM اگر با سرعت کافی شکست نخوریم قطعا پیروز نمیشیم RE: ترس از شکست - Divar - 07-30-2013 11:49 AM با اطلاعات کافی وارد اون کار بشیم RE: ترس از شکست - sir-mahyar - 07-30-2013 12:28 PM (07-30-2013 11:07 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: بارها پیش آمده که ما را نصیحت کرده اند که ترس نداشته باشید. به جلو بروید و حرکت خود را شروع کنید. برای شروع هر کار : تحقیق ، بررسی ، مطالعه در کار: نظم و ترتیب و حساب کتاب دقیق پیشرفت در کار : پله به پله ریسک : سنجیده و با توجه به تجربیات دیگران و یک چیز مهم که هر ترسی رو از ادم دور میکنه : ایمان به خود و توکل به خدا استفاده از جملات تاکیدی و تجسم به نظر من اگر اینا رعایت شه دیگه ترسی نمیمونه ممنون از استاد عزیزم ![]() RE: ترس از شکست - ceyton - 08-26-2013 01:15 AM (07-30-2013 11:07 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: بارها پیش آمده که ما را نصیحت کرده اند که ترس نداشته باشید. به جلو بروید و حرکت خود را شروع کنید. استاد اگه میشه درباره ترس از موفقیت هم کمک کنید RE: ترس از شکست - jahanagahi - 08-26-2013 07:01 AM (08-26-2013 01:15 AM)ceyton نوشته شده توسط:(07-30-2013 11:07 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: بارها پیش آمده که ما را نصیحت کرده اند که ترس نداشته باشید. به جلو بروید و حرکت خود را شروع کنید. سلام. راه مقابله با ترس روبرو شدن با ترس است. لطفا این تایپک را پیگیری فرمائید. http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=9413&page=1 موفقتر باشی. RE: ترس از شکست - yu3f - 08-26-2013 02:43 PM یکی از بزرگترین مشکلات در زمینه ترس از شکست،ایجاد این حس از طرف اطرافیان هست. شاید شما با مطالعه و تحقیق و اعتماد بنفس و ... بتوانید بر ترس از شکست غلبه کنید اما بناگاه یک فرد از نزدیکان (ک غالبا یک فرد مورد اعتماد و نزدیک ب شما هست مانند همسر، پدر، مادر، برادر، خواهر، دایی و ...) تمام تلاش شمارا بی فایده کرده و با کلام و رفتار خود باعث ب وجود آمدن مجدد ترس از شکست می شوند. پس می بایست در این زمینه حواس خود را جمع کنیم تا به صورت خودآگاه یا ناخودآگاه این اتفاق نیافتد. ![]() موفق هستیم، موفق ترین باشیم ![]() RE: ترس از شکست - مرتضی-تهران - 08-26-2013 04:07 PM دوستی حرف قشنگی بهم زده بود تو دوران خدمت سربازی که گفته بودددددد............ مرتضی از تجربه دیگران استفاده کن تا تو تجربه دیگران نشی.................. سپاس از همگی RE: ترس از شکست - محسن قلي زاده - 08-27-2013 10:26 AM ترس از شكست هميشه جلوي آدمهارو ميگيره يادمه وقتي وارد واحد آموزش اداره شدم، كاري رو به من سپردن كه هيچ كس از همكاراي قبليمون هيچ كدوم اين كارو قبولن مي كردن و منم ميترسيدم چون يه حركت نو بود مي تونستم قبول نكنم ولي گفتم من ميتونم و مسئوليتش هم با خودم باورتون نميشه بعد از انجام اين كار، چقدر محبوب و كاري شناخته شدم و با مبارزه با ترس، همه طرحهاي مونده رو نظرميدتدم و ميرفتم زيربار مسئوليت و با اين كار از متصدي دفتر، به كمك كارشناس، و از اون به كارشناس ارتقاء گرفتم در حاليكه هستن همكاراني كه 12 ساله كمك كارشناس موندن!! RE: ترس از شکست - ahmad rezaee - 08-27-2013 11:53 AM ممنون از جناب قربانیان عزیز بابت یاد آوری نکته بسیار مهم (( تــــــــرس )) ترس معـمــــــــــولاً از جهل و نا آگاهی و تاریکی شروع می شود ، انسان اگر نسبت به چیزی مطلع نباشد ، در اولین قدم دچار ترس می شود ، جهل نسبت به مکان تاریک ما را در ورود به آن دچار ترس می کند جهل نسبت به انجام کاری ما را در قصد به انجام آن کار دچار ترس می کند جهل نسبت به احتمال شکست در کسب و کار وچگونگی انجام آنها ما را در ترس فرو می برد . اغلب ترسها نیز پدیده تلقین است که بازهم جهل و نا آگاهی باعث قبول کردن آن می شود . گاهی نیز انسانها ذاتاً به علت روبرو نشدن با پدیده های ناشناخته دچار ترس می شوند و در اثر تکرار بصورت عادتی مداوم در آنها در می آید .و این ثمره عدم اعتماد بنفس و خود کم ببینی است . خب راه حل چیست ؟ 1- تجهیز به سلاح دانش و آشنایی با رموز موفقیت و علل شکست 2- دوری از تفکرات منفی و تلقین های اطرافیان 3- روبرو شدن با حوادث و اتفاقات ریز و درشت و مثبت اندیشی هنگام حل مشکلات 4- اعتماد و توکل به نیروی لایزال خداوندی نیز نقش انکار ناپذیری بر غلبه بر ترس ما دارد ، اینکه در شرایط نامعلوم به نیرویی برتر توسل جوییم و بر او توکل کنیم . |