سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
پول درآوردن باید....؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106)
+--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37)
+--- موضوع: پول درآوردن باید....؟ (/showthread.php?tid=9153)

پول درآوردن باید....؟ - حسن قجر - 07-25-2013 12:51 PM

این روزها شبکه سه یه سریالی رو پخش میکنه به نام (مادرانه)که اکثر دوستان هم دیدنش چیز جالبی که تو یه قسمتی از سریال پخش شد و رو من تاثیر گذاشت این بود
شخصیت منفی سریال به نام نائب که اردلان رو مجبور میکرد به همکاری با خودش اردلان به اون گفت :تو کی از پول درآوردن خسته میشی ؟درجواب شنید که نائب بهش گفت پول درآوردن برای من کار نیست."عشقه"
بله دوستان اگه از شخصیت منفی نائب تو این سریال صرف نظر کنیم واقعا جمله قشنگی گفته اگه برای ما هم پول درآوردن عشق باشه نه کار مطمئن باشید خیلی موفق خواهیم بود
[/size][/b]

RE: پول درآوردن باید....؟ - Divar - 07-25-2013 01:00 PM

اتفاقا من این سریال روی هم رفته 30 دقیقه هم تا حالا ندیدم ولی یه روز اتفاقی که زدم سه گفتگو بین اردلان و نائب (اتیلا پسیانی) رو دیدم که این جمله رو گفت

RE: پول درآوردن باید....؟ - Elixir - 07-25-2013 06:02 PM

شاید باورتون نشه ولی منم اصلا این سریالو نمیبینم اما اون شب خونه ی عموم اینا خییییلی اتفاقی اون سکانسو دیدم و اتفاقا احساس کردم حرف دل منو زد روی منم خیلی تاثیر گذاشت..
واقعا چرا بعضیا فک میکنن که آدم باید فقط واسه سیر کردن شکمش (به تعبیر عام) پول دربیاره.شاید اون آدم این کارو دوس داره..
مگه کسی که کلکسیون تمبر جمع میکنه کلی نامه ی ارسال نشده داره که واسه ارسالشون وامونده؟!
جمله ی قشنگی بود ولی پیام جالبی نداشت از نظر من..