سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
ایجاد موقعیت برای رسیدن به هدف(احداث کارخانه تولیدی ) - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27)
+--- موضوع: ایجاد موقعیت برای رسیدن به هدف(احداث کارخانه تولیدی ) (/showthread.php?tid=9152)

ایجاد موقعیت برای رسیدن به هدف(احداث کارخانه تولیدی ) - Mr.Veghari - 07-25-2013 12:29 PM

با سلام[/size]
از روزی که با این انجمن آشنا شدم روز به روز انرژی مثبت برای شروع کار جدید در من زیاد شده و انگیزه لازم برای این کار فراهم شده.با توجه به نوع کاری که میخوام شروع کنم ریسک شکست و موفقیت رو میخوام در نظر بگیرم و تا جایی که ممکن هست سعی و تلاش کنم تا به چیزی که میخوام برسم

تو منطقه ای که هستیم صنعت تولید خیلی رونق خوبی داره و جایی که ساکن هستیم در محاصره نیروگاه و پالایشگاه و پتروشیمی و صنعت مواد غذایی و شهرک های تولیدی وقطب تولیدی لوازم خانگی کشور است اما به غیر این موارد همیشه علاقه و قدرت بدست اوردن چیز های بزرگ برایم لذت بخش بوده و هست و از سنین کوچکی در فکر و ارزوی یک کار تولیدی و رهبری و گسترش آن بوده ام
و در رسیدن به اهداف خود و نیاز های اینده ام در صدد ایجاد یک کارگاه تولیدی و پیشرفت و موفقیت ان هستم ،برای استفاده راهنمایی های شما بزرگان و تجارب ارزشمندتان این موضوع را ایجاد کردم
ممنون
منتظرتان هستم

RE: ایجاد موقعیت برای رسیدن به هدف(احداث کارخانه تولیدی ) - hz1363 - 09-02-2013 02:42 AM

با سلام حداقل نوع شرکت‌ تولیدی که. مد نطرتونه و یا بهش علاقه دارید رو ذکر کنید تا اطلاعات دریافتیتون دقیق باشه .

RE: ایجاد موقعیت برای رسیدن به هدف(احداث کارخانه تولیدی ) - مهدی 1 - 09-02-2013 11:37 AM

اکر نیروهای کاری زیادی اونجا هستند ، به کترینگ غذا هم فکر کنید بد نیست
برای بسیاری از کارخانه ها به صرفه نیست در آشپزخانه شخصیشون غذا طبخ کنند. خود افرادی هم که سهمیه غذای روزانه ندارن ، ناهار براشون معذلی هست
یک کترینگ نیمه اتوماتیک با هزینه های مناسب و تخفیف ویژه برای خرید کارخانه ها و سرویس تحویل در محل

با این کار شما تو سود تمام اون کارخانه ها و ... شریک می شید