سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
خبر خوب + پیشنهاد همکاری در آینده ای نه چندان دور - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48)
+--- موضوع: خبر خوب + پیشنهاد همکاری در آینده ای نه چندان دور (/showthread.php?tid=9113)

صفحه ها: 1 2 3 4

خبر خوب + پیشنهاد همکاری در آینده ای نه چندان دور - yu3f - 07-21-2013 05:07 PM

سلام به همه دوستان انجمنی 10_004
سعی می کنم مختصر و مفید عرض کنم:
  • خبر خوب
    خبر خوب اینکه یک فعالیت جدید دیگر (در کنار تمامی فعالیت های کاری ک در حال حاضر دارم) را با کمک یکی از دوستان در حال راه اندازی می باشیم. این فعالیت کار نو و جدیدی نیست. قبلا در کشور انجام شده و چند نمونه موفق هم دارد (و البته تعداد خیلی زیادی نمونه ناموفق). قرار است کار را شروع کرده و سپس با پیاده سازی ایده های نو کار را گسترش دهیم. توضیحات بیشتر در این مورد پس از عملیاتی شدن ۱۰۰ درصد کار.
  • پیشنهاد همکاری
    و اما پیشنهاد همکاری. پیشنهاد همکاری در دو بخش تقسیم می شود.
    1. اول: صاحبان مشاغل و کالا و خدمات
      در این دسته دوستانی قرار می گیرند که یک محصول یا خدمتی رو عرضه می کنند. به عنوان مثال اولین پیشنهاد همکاری با گروه راهکار خواهد بود.
    2. دوم: بازاریابان و افراد مستعد و توانمند در عرصه بازرگانی
      در این دسته دوستان علاقه مند به فعالیت های بازرگانی و بازاریابی و مدیریت بازار قرار می گیرند. دوستان علاقه مند به همکاری در این زمینه پس از برقراری ارتباط اولیه و ارزیابی های اولیه، طی جلسات حضوری مصاحبه شده و شروع ب همکاری خواهیم نمود.

پ.ن۱: جلسات مذاکره با صاحبان مشاغل یا در محل آنها و یا در محل دفتر ما (در تهران) برگزار می شود.

پ.ن۲: دوستان علاقه مند به همکاری که در دسته دوم قرار می گیرند می توانند از همین حالا رزومه و توانمندی های خودشون رو برام ارسال کنند. آدرس ایمیل در پروفایلم هست.

پ.ن۳: انشاالله اولین جلسه را در با گروه راهکار خواهم داشت. امیدوارم منجر ب شروع به همکاری بشود.

پ.ن۴: فعلا محدوده کاری در دو نقطه تهران (شهر تهران) و مازندران (شهر بابل) خواهد بود. در گام بعد احتمالا (بنابر برنامه ریزی های اولیه) شهرهای کرج (استان تهران) و قائمشهر، ساری و آمل (استان مازندران) نیز اضافه خواهند شد.

پ.ن۵: موفق هستیــــم، موفق تر باشیـــــــم Yosef.gif

RE: خبر خوب + پیشنهاد همکاری در آینده ای نه چندان دور - jahanagahi - 07-21-2013 05:12 PM

استاد یوسف عزیزم. گروه راهکار بیصبرانه منتظر حضور شما در راهکار و یا دفتر شما و مطرح فرمودن ایده شما است.10_004

RE: خبر خوب + پیشنهاد همکاری در آینده ای نه چندان دور - مهران 313 - 07-21-2013 10:23 PM

سلام و عرض ادب
جناب یوسف عزیز براتون میل زدم

موفق باشید

RE: خبر خوب + پیشنهاد همکاری در آینده ای نه چندان دور - mardin-b - 07-21-2013 11:25 PM

آقا یوسف من هم آماده ام

RE: خبر خوب + پیشنهاد همکاری در آینده ای نه چندان دور - jahanagahi - 07-21-2013 11:29 PM

انشالله هر چه زودتر جلسه استاد یوسف عزیز با عزیزان راهکار (من هم از عزیزان هستم 25r30wi)تشکیل شده و نتیجه عالی گرفته شود. آنزمان فراخوان عمومی داده خواهد شد.

RE: خبر خوب + پیشنهاد همکاری در آینده ای نه چندان دور - iran - 07-22-2013 10:48 AM

موفق باشيد عزيز دل برادر10_004

RE: خبر خوب + پیشنهاد همکاری در آینده ای نه چندان دور - hotdvd - 07-22-2013 11:01 AM

چه چيزي بايد بازاريابي بشه؟

RE: خبر خوب + پیشنهاد همکاری در آینده ای نه چندان دور - yu3f - 07-22-2013 11:49 AM

(07-21-2013 05:12 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  استاد یوسف عزیزم. گروه راهکار بیصبرانه منتظر حضور شما در راهکار و یا دفتر شما و مطرح فرمودن ایده شما است.10_004
استاد بزرگوارم، حتما هماهنگ کرده و یا خدمت رسیده یا پذیرای شما خواهم بود. انشاالله پس از اجرایی شدن ۱۰۰ درصد کار هماهنگی خواهم کرد.

(07-21-2013 10:23 PM)مهران 313 نوشته شده توسط:  سلام و عرض ادب
جناب یوسف عزیز براتون میل زدم

موفق باشید

سلام مهران جان. پ.خ خود را بررسی کنید.

(07-21-2013 11:25 PM)mardin-b نوشته شده توسط:  آقا یوسف من هم آماده ام
دوست عزیز در چ زمینه ای آماده همکاری هستید؟ بخش اول یا دوم؟ اگر بخش دوم (دوم: بازاریابان و افراد مستعد و توانمند در عرصه بازرگانی) مدنظر شما هست، همانطور ک عرض کردم در حال حاضر تنها حوزه فعالیت در تهران و بابل می باشد. در پروفایل شما شهر محل سکونت شما سقز است و در ابتدای امر برنامه ای برای آن محدوده نداریم.

(07-21-2013 11:29 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  انشالله هر چه زودتر جلسه استاد یوسف عزیز با عزیزان راهکار (من هم از عزیزان هستم 25r30wi)تشکیل شده و نتیجه عالی گرفته شود. آنزمان فراخوان عمومی داده خواهد شد.
شما علاوه بر اینکه از عزیزان راهکار هستید،‌ عزیز ما هم هستید استاد عزیزم. انشاالله.

(07-22-2013 10:48 AM)iran نوشته شده توسط:  موفق باشيد عزيز دل برادر10_004
بسیار ممنون برادر/خواهر گرامی.

(07-22-2013 11:01 AM)hotdvd نوشته شده توسط:  چه چيزي بايد بازاريابي بشه؟
انشاالله بعد از اجرایی شدن کار به صورت ۱۰۰ درصد اطلاعات بیشتر رو قرار میدهم دوست عزیز Smile

RE: خبر خوب + پیشنهاد همکاری در آینده ای نه چندان دور - jujushow - 07-22-2013 12:24 PM

شرایط رو لطفا بفرستید .

RE: خبر خوب + پیشنهاد همکاری در آینده ای نه چندان دور - yunespc - 07-22-2013 01:57 PM

تبریک میگم نوع کارتون چیه