خبر خوب + پیشنهاد همکاری در آینده ای نه چندان دور - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48) +--- موضوع: خبر خوب + پیشنهاد همکاری در آینده ای نه چندان دور (/showthread.php?tid=9113) |
خبر خوب + پیشنهاد همکاری در آینده ای نه چندان دور - yu3f - 07-21-2013 05:07 PM سلام به همه دوستان انجمنی ![]() سعی می کنم مختصر و مفید عرض کنم:
پ.ن۱: جلسات مذاکره با صاحبان مشاغل یا در محل آنها و یا در محل دفتر ما (در تهران) برگزار می شود. پ.ن۲: دوستان علاقه مند به همکاری که در دسته دوم قرار می گیرند می توانند از همین حالا رزومه و توانمندی های خودشون رو برام ارسال کنند. آدرس ایمیل در پروفایلم هست. پ.ن۳: انشاالله اولین جلسه را در با گروه راهکار خواهم داشت. امیدوارم منجر ب شروع به همکاری بشود. پ.ن۴: فعلا محدوده کاری در دو نقطه تهران (شهر تهران) و مازندران (شهر بابل) خواهد بود. در گام بعد احتمالا (بنابر برنامه ریزی های اولیه) شهرهای کرج (استان تهران) و قائمشهر، ساری و آمل (استان مازندران) نیز اضافه خواهند شد. پ.ن۵: موفق هستیــــم، موفق تر باشیـــــــم ![]() RE: خبر خوب + پیشنهاد همکاری در آینده ای نه چندان دور - jahanagahi - 07-21-2013 05:12 PM استاد یوسف عزیزم. گروه راهکار بیصبرانه منتظر حضور شما در راهکار و یا دفتر شما و مطرح فرمودن ایده شما است. ![]() RE: خبر خوب + پیشنهاد همکاری در آینده ای نه چندان دور - مهران 313 - 07-21-2013 10:23 PM سلام و عرض ادب جناب یوسف عزیز براتون میل زدم موفق باشید RE: خبر خوب + پیشنهاد همکاری در آینده ای نه چندان دور - mardin-b - 07-21-2013 11:25 PM آقا یوسف من هم آماده ام RE: خبر خوب + پیشنهاد همکاری در آینده ای نه چندان دور - jahanagahi - 07-21-2013 11:29 PM انشالله هر چه زودتر جلسه استاد یوسف عزیز با عزیزان راهکار (من هم از عزیزان هستم ![]() RE: خبر خوب + پیشنهاد همکاری در آینده ای نه چندان دور - iran - 07-22-2013 10:48 AM موفق باشيد عزيز دل برادر ![]() RE: خبر خوب + پیشنهاد همکاری در آینده ای نه چندان دور - hotdvd - 07-22-2013 11:01 AM چه چيزي بايد بازاريابي بشه؟ RE: خبر خوب + پیشنهاد همکاری در آینده ای نه چندان دور - yu3f - 07-22-2013 11:49 AM (07-21-2013 05:12 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: استاد یوسف عزیزم. گروه راهکار بیصبرانه منتظر حضور شما در راهکار و یا دفتر شما و مطرح فرمودن ایده شما است.استاد بزرگوارم، حتما هماهنگ کرده و یا خدمت رسیده یا پذیرای شما خواهم بود. انشاالله پس از اجرایی شدن ۱۰۰ درصد کار هماهنگی خواهم کرد. (07-21-2013 10:23 PM)مهران 313 نوشته شده توسط: سلام و عرض ادب سلام مهران جان. پ.خ خود را بررسی کنید. (07-21-2013 11:25 PM)mardin-b نوشته شده توسط: آقا یوسف من هم آماده امدوست عزیز در چ زمینه ای آماده همکاری هستید؟ بخش اول یا دوم؟ اگر بخش دوم (دوم: بازاریابان و افراد مستعد و توانمند در عرصه بازرگانی) مدنظر شما هست، همانطور ک عرض کردم در حال حاضر تنها حوزه فعالیت در تهران و بابل می باشد. در پروفایل شما شهر محل سکونت شما سقز است و در ابتدای امر برنامه ای برای آن محدوده نداریم. (07-21-2013 11:29 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: انشالله هر چه زودتر جلسه استاد یوسف عزیز با عزیزان راهکار (من هم از عزیزان هستمشما علاوه بر اینکه از عزیزان راهکار هستید، عزیز ما هم هستید استاد عزیزم. انشاالله. (07-22-2013 10:48 AM)iran نوشته شده توسط: موفق باشيد عزيز دل برادربسیار ممنون برادر/خواهر گرامی. (07-22-2013 11:01 AM)hotdvd نوشته شده توسط: چه چيزي بايد بازاريابي بشه؟انشاالله بعد از اجرایی شدن کار به صورت ۱۰۰ درصد اطلاعات بیشتر رو قرار میدهم دوست عزیز ![]() RE: خبر خوب + پیشنهاد همکاری در آینده ای نه چندان دور - jujushow - 07-22-2013 12:24 PM شرایط رو لطفا بفرستید . RE: خبر خوب + پیشنهاد همکاری در آینده ای نه چندان دور - yunespc - 07-22-2013 01:57 PM تبریک میگم نوع کارتون چیه |