سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
رابطه شغل با کار - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مباحث داغ (چالش ها) (/forumdisplay.php?fid=142)
+--- موضوع: رابطه شغل با کار (/showthread.php?tid=9060)

رابطه شغل با کار - as98749874 - 07-18-2013 04:03 PM

سلام دوستان
من تازه واردم
با این سایت تازه اشنا شدم و خیلی حال کردم .
شاید به 50 درصد سوالای من ‍‍‍‍‍‍پاسخ داده شد.

فقط یکی مونده که خیلی باهاش درگیرم
آیا با این تعداد سال درس خوندن میشه شغل آینده ات با شغلی که الان میری توش تفاوت داشته باشه؟ ( بطور خلاصه عاقلانه است؟)
5 سال دبستان
3 سال راهنمایی
4 سال دبیرستان
4 سال دانشگاه

ایا میشه ؟ دوست دارم نظراتتون رو بشونم
البته نظرات واقعی تونو نه توهم و... (ببخشید)
مر3012_002

RE: رابطه شغل با کار - مرتضی الهی - 07-18-2013 04:20 PM

سلام
دوست عزیز به انجمن میلیاردر ها خوش اومدی10_004

من سال ها دنبال راه های موفقیت گشتم .کلی کتاب خوندم . ولی همیشه تنها بودم . از وقتی که با انجمن آشناشدم تقریبا هر روز سر میزنم. اینجا مکانیست که به همت دوست عزیزمون آقا کامیار ودوستانشون راه اندازی شده . ومانیست تا در فضای اتمسفر هوای پاک فکر کنید واز نگاتیویته های پیرامونمون دور باشیم

RE: رابطه شغل با کار - مرتضی الهی - 07-18-2013 04:30 PM

اول اینکه من پیشنهاد می کنم با اسم وفامیل واقعی تون وارد بشید . اخه اینجا نه سایت س/ی/ا/س/ی هست ونه چت روم دوست یابی!

اگه منظور شمااینه که حتما تورشته تخصصیت ویابهتر بگم تورشته ای که درس خوندی ومدرک گرفتی کار کنی باید بگم صرفا اینطور نیست!
من تحصیلاتم مهندسی مکانیکه وتقریبا 7-8 سالی درگیر دانشگاه بودم .البته الان تورشته خودم کار میکنم. ولی بعد از وارد شدن به بازار کار فهمیدم لزوما تحصیلا ت وکار مرتبط ویا آزاد خیلی تاثیر گذار نیست .
واگه زندگی میلیونر ها رو مطالعه کنی میبینی که توجمع اونها هم تحصیلکرده وهم بی سواد هست ودرکل راه و روش پول درآردن تودانشگاه تدریس نمیشه! وشما باید باسعی وخطا وکسب تجربه وپشتکار والبته استفاده از تجربه میلیونر های موفق راه موفقیت خودت روپیداکنی !

------------------------------------------------
خدایا ترا سپاس از انهمه نعمتهایی که به من دادی 12_00212_00212_002

RE: رابطه شغل با کار - Elixir - 07-18-2013 05:31 PM

بله حتما میشه..
من خودم همچین اتفاقی برای برادرم رخ داد و هیچ چیز بزرگی هم نیست..یه موضوع جزئیه نیاز به استرس یا مشغله فکری نیست..
ان شاالله موفق باشید..