عشق رو فقط باید چشید - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: عشق رو فقط باید چشید (/showthread.php?tid=9035) |
عشق رو فقط باید چشید - بيلا بالا - 07-15-2013 09:53 PM عشق رو فقط باید چشید سلام مهربون [img] ![]() پرسید : دوستیم؟ خندیدم و گفتم : آره که دوستیم. گفت : تا کی؟! گفتم : دوستی که تا نداره! گفت : تا مرگ. جواب دادم : گفتم که ، تا نداره. گفت : تا بهشت! گفتم : یه خط واسه دوستی مون بکش تا اون سر دنیا ، ولی واسه من که تا نداره. اون همش اصرار داشت که دوستی مون تا داشته باشه و حرف منو نمی فهمید. آخرش هم با تعجب گفت : مگه می شه؟! بعدش هم کمی فکر کرد و گفت : بیا واسه دوستی مون یه نشونه هم بذاریم! گفتم : نشونه اش رنگ دل مون. گفت : نه ، نشونه اش شکلات! تو الآن شکلاتت رو بده به من و منم شکلاتم رو می دم به تو. از این به بعد هم هر وقت همدیگه رو دیدیم ، یه شکلات تو به من بده و یکی هم من به تو! قبول کردم و هر بار که همدیگه رو می دیدیم یه شکلات می گذاشتم کف دستش و اونم شکلات خودش رو می داد به من. بعدش هم زیر چشمی به هم نگاه می کردیم و مفهوم نگاه مون این بود که : دوستیم؟ آره دوستیم. هر بار ، من شکلاتم رو باز می کردم و با لذت تموم می خوردمش. آخ که چه طعمی داشت این دوستی! و اون با تعجب به من نگاه می کرد و شکلاتش رو می گذاشت توی یه صندوقچه که همراهش بود. می گفتم : بخورش. می گفت : تموم می شه ، می خوام تا همیشه بمونه! می گفتم : چیزی که هیچ وقت طعمش رو نچشیدی چجوری تمایل داری واسه همیشه نگهش داری؟! می گفت : با گذاشتنش توی صندوقچه. آخه اینها نشونه دوستی مونن! سال ها گذشت و هر دومون قد کشیدیم. یه روز گفت : دارم می رم سفر ، اومدم واسه خداحافظی. و ادامه داد که : نگران نباشی ها ، زود برمی گردم پیش تو و نشونه های دوستی مون! یه حسی بهم می گفت اون دیگه بر نمی گرده. آخه حتی طعم یکی از نشونه های دوستی مون رو هم نچشیده بود! و رفت و دیگه برنگشت. اون از اولش هم می خواست بدونه تا کی؟ فکر کردم چه خوب شد که همه شکلات ها رو خوردم و از خودم پرسیدم : راستی اون با کرور کرور شکلات نخورده می خواد چکار کنه؟! عزیز دلم عشق که اندازه و تا و مقدار نداره. رسم و رسوم و شرط و شروط نداره. عشق رو فقط باید چشید. مگه نه؟ آخ که چه قشنگه این عشق داداش شاهین منبع: خانه تحول (سایت رسمی شاهین فرهنگ) |