لطفا همه راهنمایی کنید، درباره سایتمون راهنمایی و ایده میخوام - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: لطفا همه راهنمایی کنید، درباره سایتمون راهنمایی و ایده میخوام (/showthread.php?tid=8999) |
لطفا همه راهنمایی کنید، درباره سایتمون راهنمایی و ایده میخوام - ماهتیسا - 07-13-2013 02:18 PM سلام دوستان یکی از دوستانم یه سایت زده برای ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی، استحکام خانواده و تربیت کودکان. من هم مدیریت یه بخش از سایت رو بعهده گرفتم در کنار اون قصد درآمد زایی هم داره. ممنون میشم از سایت بازدید کنید، نقاط ضعف شو بگید. یا اگه نکته ای به ذهن تون میرسه .... برای بازدید بیشتر چیکار کنیم؟ به نظرتون یه فروشگاه هم توی سایت راه اندازی بکنیم؟ برای فروشگاه چه کاری باید انجام بدیم؟ اصلا چی بفروشیم؟ نظر من فروش سی دی های اموزشی و اینجور چیزهاست... لطفا هرکس در زمینه اینجور سایتها تجربه یا ایده ای داره دریغ نکنه و به ما کم کنه. ممنون http://www.maahbanoo.com/ منتظر کمک ها و ایده هاتونم .... RE: لطفا همه راهنمایی کنید، درباره سایتمون راهنمایی و ایده میخوام - ماهتیسا - 07-13-2013 02:39 PM هیچکسسسس هیچ نظری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ RE: لطفا همه راهنمایی کنید، درباره سایتمون راهنمایی و ایده میخوام - minoo - 07-13-2013 02:59 PM دوست خوبم .من از سایتتون دیدن کردم.خیلی خوبه .فکر میکنم برای بازدید بیشتر بهتره تبادل لینک کنی و تبلیغات برای سایتت انجام بدی.البته مطالب به روز و جدید خودش تبلیغ مهمی برای سایت محسوب میشه .امیدوارم موفق تر بشی دوستمممم. RE: لطفا همه راهنمایی کنید، درباره سایتمون راهنمایی و ایده میخوام - ماهتیسا - 07-13-2013 03:14 PM (07-13-2013 02:59 PM)minoo نوشته شده توسط: دوست خوبم .من از سایتتون دیدن کردم.خیلی خوبه ممنون دوست خوبم RE: لطفا همه راهنمایی کنید، درباره سایتمون راهنمایی و ایده میخوام - Divar - 07-13-2013 03:37 PM ظاهر سایتتون خوبه،ووردپرس هم خیلی خوبه لود سایت هم که برای من خوب بود اگه اطلاعاتتون نسبت به الگریتم های جدید گوگل بیشتر کنید خیلی خوبه تا چند ماه پیش که من توی نخ سایت بودم تبادل لینک توصیه نمیشد الان دقیقا نمی دونم. اپدیت روزانه خیلی مهمه تعداد مطالبی که در روز ارسال میشه باید ثبات داشته باشه، مثلا اگه امروز 4 مطالب فرستادید روز بعد 7 نفرستید و دو روز بعد 3 تا نفرستید و ... فروشگاه زمانی خوب جواب میده که هسته اصلی خود سایت محبوب باشه خبرنامه سایت هم فعال کنید، بد ترین حالتش اینکه کسی عضو نمیشه فعلا چیزی دیگه ای به ذهنم نمیرسه، ولی توی انجمن راهنمایی های خوبی از طرف بقیه دوستان در مورد سایت داری و کسب درامد از نت شده حتما مطالعه کنید RE: لطفا همه راهنمایی کنید، درباره سایتمون راهنمایی و ایده میخوام - محسن قلي زاده - 07-13-2013 03:39 PM خيلي سنگينه دير وا ميشه RE: لطفا همه راهنمایی کنید، درباره سایتمون راهنمایی و ایده میخوام - soltan_sal - 07-13-2013 04:14 PM سایت بسیار خوبی واسه خانواده هاهست امیدوارم خدا به شما خیر و برکت بدهد. به نظرم اگر واقعا کارتون برای پیشرفت در امور خانواده باشد مطمئن باشید پیشرفت می کنید. در قسمت مشاوره اگر بتونید به سوالات بازدید کننده ها پاسخ دهید یعنی یه مشاور داشته باشید سوالات را با دقت بخونه و بتونه راهنمایی کنه خیلی عالی می شود امیدوارم موفق باشی. RE: لطفا همه راهنمایی کنید، درباره سایتمون راهنمایی و ایده میخوام - ماهتیسا - 07-13-2013 05:22 PM (07-13-2013 03:37 PM)Divar نوشته شده توسط: ظاهر سایتتون خوبه،ووردپرس هم خیلی خوبه ممنون به نکات خوبی اشاره کردید. به دوستم که مدیر اصلی سایته حتما میگم بازم اگه راهکار دارید لطفا بگید RE: لطفا همه راهنمایی کنید، درباره سایتمون راهنمایی و ایده میخوام - zoofanoon - 07-13-2013 05:24 PM سایت خوبی یه ، با آرزوی موفقیت. RE: لطفا همه راهنمایی کنید، درباره سایتمون راهنمایی و ایده میخوام - ماهتیسا - 07-13-2013 05:24 PM (07-13-2013 04:14 PM)soltan_sal نوشته شده توسط: سایت بسیار خوبی واسه خانواده هاهست امیدوارم خدا به شما خیر و برکت بدهد. ممنون. بله هدف اصلی و اولیه سایت همین هست مشاوره انلاین هم فکر خوبیه |