سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
جلوگیری از ضرر و زیان من . اساتید راهنمایی لطفا - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: جلوگیری از ضرر و زیان من . اساتید راهنمایی لطفا (/showthread.php?tid=8998)

جلوگیری از ضرر و زیان من . اساتید راهنمایی لطفا - hamid1231366 - 07-13-2013 02:07 PM

سلام من قصد فروش خودروی خود رو به صورت نقد و اقساط دارم فرد خریدار مقداری را نقدا پرداخت میکنه و مابقی رو طی سه فقره چک . فرد آشنا نیست و هیچ شناختی نسبت بهش ندارم . چه جوری میتونم از پاس شدن چک هاش اطمینان حاصل کنم و چه روندی رو طی کنم که متضرر نشم لطفا راهنمایی کنید ممنون .

RE: جلوگیری از ضرر و زیان من . اساتید راهنمایی لطفا - jahanagahi - 07-13-2013 09:56 PM

(07-13-2013 02:07 PM)hamid1231366 نوشته شده توسط:  سلام من قصد فروش خودروی خود رو به صورت نقد و اقساط دارم فرد خریدار مقداری را نقدا پرداخت میکنه و مابقی رو طی سه فقره چک . فرد آشنا نیست و هیچ شناختی نسبت بهش ندارم . چه جوری میتونم از پاس شدن چک هاش اطمینان حاصل کنم و چه روندی رو طی کنم که متضرر نشم لطفا راهنمایی کنید ممنون .

سعی کنید در بنگاه معاملات خودرو باشد و چکها در قولنامه نوشته شود و ذکر گرد تملک کامل خودرو بشرط پاس شدن چکها است. هر وقت چکها پاس شد سند به نام خریدار زده شود. ضمن اینکه ضرر و زیان هم مشخص باشد.
موفقتر باشی.

RE: جلوگیری از ضرر و زیان من . اساتید راهنمایی لطفا - IT Engineer - 07-14-2013 12:00 AM

نقل قول :هر وقت چکها پاس شد سند به نام خریدار زده شود.

ببخشید یه سوال: در این صورت تا تاریخ پاس شدن چک ها تخلفات رانندگی و ... به اسم ایشون ثبت میشه؟ درسته؟

RE: جلوگیری از ضرر و زیان من . اساتید راهنمایی لطفا - jahanagahi - 07-14-2013 12:11 AM

(07-14-2013 12:00 AM)IT Engineer نوشته شده توسط:  

ببخشید یه سوال: در این صورت تا تاریخ پاس شدن چک ها تخلفات رانندگی و ... به اسم ایشون ثبت میشه؟ درسته؟

در قولنامه تمام موارد نوشته خواهد شد و بنگاه خودرو موظف به نظارت در اجرای آن است.

RE: جلوگیری از ضرر و زیان من . اساتید راهنمایی لطفا - yu3f - 07-14-2013 08:42 AM

(07-14-2013 12:00 AM)IT Engineer نوشته شده توسط:  

شما در تاریخ تهیه قولنامه یک فقره خلافی از پلیس +۱۰ میگیرید. سپس کل خلافی رو می دهید و در قولنامه ذکر می کنند ک خلافی صفر است و از این تاریخ به بعد کل هزینه خلافی بر عهده خریدار هست. در این مدت خریدار با ماشین ک ب اسم شماس اینور اونور میره و هرموقع خواستین سند بزنید باید خلافی بگیرید ک وظیفه پرداخت با خریدار هست.

همانطور ک استاد قربانیان هم فرمودند تا زمانی ک آخرین چک طرف پاس نشد شما سند نمی زنید. فقط سعی کنید در بنگاهی ک آشنای شماست قولنامه رو تهیه کنید تا مبادا اختیارات بیش از حد ب خریدار بدهند.

موفق باشید

RE: جلوگیری از ضرر و زیان من . اساتید راهنمایی لطفا - karafarin - 07-14-2013 11:35 AM

چند درصد رو نقد میده و چند درصد رو چک؟؟

RE: جلوگیری از ضرر و زیان من . اساتید راهنمایی لطفا - مهدی 1 - 07-28-2013 10:26 PM

قاعدتا بالای 60 70 درصد را باید نقد پرداخت کنه در غیر اینصورت ریسک معامله بالاست

RE: جلوگیری از ضرر و زیان من . اساتید راهنمایی لطفا - majidsalimi - 09-25-2013 01:53 PM

سلام
لازم میدونم که مطلبی را خدمت شما بگم. در این معاملات همه چیز به نفع خریدار است. فردای معامله خریدار می تواند در دادگاه شما را الزام به تنظیم سند کند و چون شما معامه کرده اید موظف به انتقال سند می شوید حتی اگر موعد چک ها بگذرد و چک ها پول نشوند، بازهم خریدار می تواند شما را ملزم به تنظیم سند کند.
استدلال دادگاه این است که شما سند را انتقال بده به دلیل معامله ای که کردی و سپس برای نقد شدن چک ها طبق قانون اقدام کن.
این مساله ایست که برای بنده اتفاق افتاد و خیلی بابات آن اذیت شدم.
حتی آوردن عباراتی در قسمت در وجه چک مثل بابت خودرو فلان و غیره هم اثری ندارد.
اگر موضوع برایتان غیر قابل قبول است با یک وکیل مشورت نمایید.

RE: جلوگیری از ضرر و زیان من . اساتید راهنمایی لطفا - jahanagahi - 09-25-2013 11:23 PM

(09-25-2013 01:53 PM)majidsalimi نوشته شده توسط:  سلام
لازم میدونم که مطلبی را خدمت شما بگم. در این معاملات همه چیز به نفع خریدار است. فردای معامله خریدار می تواند در دادگاه شما را الزام به تنظیم سند کند و چون شما معامه کرده اید موظف به انتقال سند می شوید حتی اگر موعد چک ها بگذرد و چک ها پول نشوند، بازهم خریدار می تواند شما را ملزم به تنظیم سند کند.
استدلال دادگاه این است که شما سند را انتقال بده به دلیل معامله ای که کردی و سپس برای نقد شدن چک ها طبق قانون اقدام کن.
این مساله ایست که برای بنده اتفاق افتاد و خیلی بابات آن اذیت شدم.
حتی آوردن عباراتی در قسمت در وجه چک مثل بابت خودرو فلان و غیره هم اثری ندارد.
اگر موضوع برایتان غیر قابل قبول است با یک وکیل مشورت نمایید.

کاملا درست می فرمائید. مسئله مهم اینست که اگر چک در تاریخ به بانک برده شده و برگشت بخورد به راحتی می توان حکم جلب گرفت.بشرطیکه چک مربوط به خریدار باشد و یا پشت چک را امضا کرده باشد.