ایا نویسندگی در نت می تواند شغل دوم باشد - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کسب و کار اینترنتی (/forumdisplay.php?fid=129) +---- موضوع: ایا نویسندگی در نت می تواند شغل دوم باشد (/showthread.php?tid=8963) |
ایا نویسندگی در نت می تواند شغل دوم باشد - alicpu - 07-10-2013 12:15 AM با سلام خدمت کاربران عزیز انجمن امروز بر ان شدم تا یک تایپک در زمینه اینترنت به خصوص در زمینه نویسندگی در اینترنت بزنم . امروزه روز خیلی ها نویسنده سایت ها هستند و مطلب می دهند و درامد از کم تا خوب دارند . حالا بنده می خواهم با دوستان عزیز در این زمینه بحث بکنیم که ایا به نظر شما نویسندگی در نت ایران می تواند به عنوان شغل دوم باشد یا نه و راهکار هایی افزایش درامد نویسندگی در نت ایران چیست چه کار کنیم در نت ایران از نویسندگی پول در بیاوریم و خیلی از سوال های دیگر و جواب های دیگر منتظر شما دوستان عزیز هستم تا این بحث را داغ بکنیم . RE: ایا نویسندگی در نت می تواند شغل دوم باشد - سعید احمدی - 08-19-2013 12:47 PM یه سر به این سایت بزنید nevisan.ir RE: ایا نویسندگی در نت می تواند شغل دوم باشد - rezadj - 08-19-2013 02:38 PM دوست من نویسندگی تو فضای مجازی یه جورایی باید عاشق حرفه ات باشی وگرنه اون چیزی که شما تصور میکنی و به عنوان شغل نگاه کنی خیلی بعیده RE: ایا نویسندگی در نت می تواند شغل دوم باشد - alicpu - 08-20-2013 01:55 PM دوستان عزیزی که در این بحث شرکت کردند بسیار خوشحال هستم . ولی بنده این سوالات را پرسیدم تا جواب بدهید برای افراد مختلف چون خودم جواب ها را به نحو ی می دانم . اگر کسی واقعا در زمینه کاری خود خوب باشد و با برنامه جلو برود می تواند حتی در زمینه ی نویسندگی هم به عنوان شغل دوم نگاه بکند دوستان عزیزی که در این بحث شرکت کردند بسیار خوشحال هستم . ولی بنده این سوالات را پرسیدم تا جواب بدهید برای افراد مختلف چون خودم جواب ها را به نحو ی می دانم . اگر کسی واقعا در زمینه کاری خود خوب باشد و با برنامه جلو برود می تواند حتی در زمینه ی نویسندگی هم به عنوان شغل دوم نگاه بکند |