سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
نظرتون راجع به این کار که به سرم زده چیه ؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114)
+--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117)
+--- موضوع: نظرتون راجع به این کار که به سرم زده چیه ؟ (/showthread.php?tid=8951)

صفحه ها: 1 2

نظرتون راجع به این کار که به سرم زده چیه ؟ - سعادت - 07-08-2013 04:25 AM

سلام

بچه ها امروز یه فکری به سرم زد که برم آلو بگیرم و خشک کنم که بشه آلو بخارا Blush

البته خشک کردن سنتی و بدون دستگاه ولی در حد چند تن

مکانش رو فکر کنم بتونم جور کنم

طریقه خشک کردنش هم مثل این که اینجوریه که توی آب یه ذره میجوشونیم بعد پوستشو میگیریم و میذاریم توی آفتاب خشک بشه
البته یه سری میگن پوستشو نباید کند و یه سری هم میگن باید پوستشو بکنیم نمیدونمHuh

دیگه بیشتر از این نمیدونم ولی فکر کنم سودش 300 - 400 درصدی باشه باید بیشتر تحقیق کرد Angel

کسی اطلاعاتی داره ؟ به نظرتون چی کار کنم ؟ نرم چند تن بخرم بدبخت شم Undecided

هر کسی هر چی میدونه لطفا بگه بلکه به یه جایی برسیم چون که فکر کنم همین روزاست که فصلش تموم بشه کسی نمیدونه چقدر وقت دارم برای خرید آلو ؟

RE: نظرتون راجع به این کار که به سرم زده چیه ؟ - مهدی گل محمدی - 07-08-2013 06:51 AM

دوست عزیز این آلویی که شما میفرمایید باید تیزاب بخوره.و فقط خشک کردن کافی نیست.
و خرید چند تن یک اشتباه فوق العاده بزرگیه.شما یه 20کیلو بخر تست کن بعد

RE: نظرتون راجع به این کار که به سرم زده چیه ؟ - سعادت - 07-08-2013 07:23 AM

میگم که میخوام به روش سنتی خشک کنم همون جوشاندن در آب کار تیزاب رو میکنه

RE: نظرتون راجع به این کار که به سرم زده چیه ؟ - محسن قلي زاده - 07-08-2013 09:30 AM

سلام، چند تن؟؟؟؟
چه خبره؟
موبر هم بخواي استفاده كني رو يه قسمت كوچيك اول امتحان مي كني نه كل بدنت كه!!!!
بعدشم دوست گلم، شما يه سر تو دهاتها هم بزني به راحتي ميتوني اطلاعات كسب كني! چه كاريه آخه چند تن؟؟؟
اگه شد، يواش يواش بيشترش كنSmile
منم يكي از مشتري هاتSmileخب؟

RE: نظرتون راجع به این کار که به سرم زده چیه ؟ - mbza11 - 07-08-2013 09:52 AM

سلام.
نقل قول :دیگه بیشتر از این نمیدونم ولی فکر کنم سودش 300 - 400 درصدی باشه باید بیشتر تحقیق کرد
دوست عزیز، آلو وقتی خشک بشه تقریبا دوسوم وزنش رو از دست میده که با این وصف عملا به ازای هر 3 کیلو آلوی تازه شما 1 کیلو آلوی خشک دارید.
البته مطمئنا خودتون با تحقیقاتی که انجام دادید به این موضوع رسیدید.

موفق باشید.

RE: نظرتون راجع به این کار که به سرم زده چیه ؟ - سعادت - 07-08-2013 06:01 PM

ممنون دوست عزیز راستش بله اشتباه کردم 300 درصد سود نمیده ولی فکر کنم 100 درصد رو بده

شکل همونه که دقیقا نمیدونم چقدر وزنشو از دست میده البته اگه از 3 کیلو 1 کیلو به دست بیاد خوبه

RE: نظرتون راجع به این کار که به سرم زده چیه ؟ - mir abbas - 07-08-2013 07:46 PM

اطلاعات کاملی در مورد الو دارم از زمان چیدن تا برداشت و. پوست کندن و خشک و..... فروش.
هر الویی بدرد پوست کردن نمیخوره و باید حتما بخارا باشه با رنگ پوست کبود مثل الوی شابلون ولی خیلی کوچک.
به هیچ عنوان الوی قطره طلا بدرد پوست کردن نمیخوره به هیچ عنوان دست به این کار نزنید.
الوی شابلون به درد پوست کردن نمیخوره ......
اگر خواستید الویی که میشه از اون به سود رسید رو خشک کنید باید از توابع نیشابور تهیه کنید وگرنه ضررتون حتمیه.
سوالی بود در خدمتم.

RE: نظرتون راجع به این کار که به سرم زده چیه ؟ - سعادت - 07-08-2013 08:17 PM

یعنی نمیشه از میوه تره بار اصفهان خرید ؟ چرا حتما باید از نیسابو خرید کرد ؟

پوست نکنیم موردی پیش میاد چون یه سری بچه ها گفتن نمیخواد پوست بکنی
و این که حتما باید آفتاب بخوره نمیشه توی سایه خشکش کرد ؟

RE: نظرتون راجع به این کار که به سرم زده چیه ؟ - mir abbas - 07-08-2013 08:56 PM

(07-08-2013 08:17 PM)سعادت نوشته شده توسط:  یعنی نمیشه از میوه تره بار اصفهان خرید ؟ چرا حتما باید از نیسابو خرید کرد ؟

پوست نکنیم موردی پیش میاد چون یه سری بچه ها گفتن نمیخواد پوست بکنی
و این که حتما باید آفتاب بخوره نمیشه توی سایه خشکش کرد ؟
میوه هایی که به درد خشک کردن میخوره رو اصلا میوه فروشیها یا میدان بارها نمیفروشند چون قیمتش بالا میافته.تویسرکان هم الو برای پوست کندن و خشک کردن داره.
این الویی که با پوست تو بازار خرید و فروش میشود همان گوجه سبز خودمونه که بعد از رسیدن به رنگ قرمز(گوجه مشکی) و زرد (گوجه طلایی)در میاد و قیمتش الان عمده کیلویی 4500 هست.
افتاب رنگ الو رو زرد نگه میداره و توی سایه رنگش تیره میشه.

RE: نظرتون راجع به این کار که به سرم زده چیه ؟ - davaran - 07-08-2013 11:06 PM

برای موفق شدن معکوس عمل کنید .. مقداری الو خشک از بازار به صورت عمده تهیه کنید و سعی کنید انرا بفروشید .. قطعا اینجوری می توانید موفقیت خود را تضمین کنید و سرمایه زیاد از دست نمی دهید ..