درخواست راهنمایی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: درخواست راهنمایی (/showthread.php?tid=8939) |
درخواست راهنمایی - hadi62 - 07-06-2013 02:10 PM سلام و عرض ادب و ارادت . من فارالتحصیل رشته الکترونیک هستم ، چند تا مهارت دارم : 1- تعمیرات لپ تاپ،کامپیوتر،مانیتور،پرینتر و موبایل. 2- تابلوهای برق صنعتی و اتوماسیون صنعتی . برای استفاده از مهارت اول نیاز به حدود 10 میلیون سرمایه دارم تا یه مغازه اجاره کنم و تجهیزات لازم رو بخرم که در حال حاضر پولی ندارم و در مورد مهارت دوم چون شهر ما یه شهر صنعتی نیست باید برم به یه شهر صنعتی و دنبال کار در کارخانه ها بگردم .به نظر شما من چه کار باید بکنم بیکاری خیلی کلافه و افسرده ام کرده و کسی رو ندارم که مشورت و راهنمایی بگیرم لطفا کمکم کنید . آیا با کار کردن در یک کارخانه میتونم سرمایه لازم برای شروع کار خودم رو تهیه کنم یا نه ؟ برای وام اقدام کردم دو تا ضامن خواستن، ولی من کسی رو ندارم . RE: درخواست راهنمایی - tondar12 - 07-06-2013 02:23 PM دوست عزیز مهارت چیزی نیست که حتما به سرمایه مالی نیاز داشته باشه! شما می تونید به صورت تلفنی کار کنید با چاپ کردن یه کارت و یه مقدار تبلیغات می تونید در منازل کامپیوتر و تلویزیون تعمیر کنید و بعد از یه مدت مغازه باز کنید! علاوه بر اون اگر تعمیرات و سرویس ماشین های اداری بلد باشید که دیگه می تونید تو کل استانتون کار کنید اون هم فقط با یه تلفن! الان تعمیر کار برای شهر ما از اصفهان میاد و در یه هفته ای که اونجا هست کمتر از دو سه تومن کار نمی کنه!!!! RE: درخواست راهنمایی - mehdi62 - 07-09-2013 08:52 PM به نظر من کار کردن برای خود خیلی بهتر از کار کردن برای دیگرانه خصوصا برا کسی که دنبال میلیاردر شدنه RE: درخواست راهنمایی - davaran - 07-09-2013 09:46 PM سلام .. بسیاری از دوستان را می شناسم که بصورت خانگی کار میکنند .. اینجور وقتت هم دست خودته و فرصت برای ایدده پردازی و بهتر کردن کار داری .. به نظرم یه کارت ویزیت خوشگل (نمیخواد گرون باشه ) بزن و یه تعداد تراکت چاپ کن توی اون تعمیرات لپ تاپ و کامپیوتر در محل + اموزش کامپیوتر + ویروس کشی + نرم افزار های موبایل .. خیلی راحت میشه کار کرد .. میگن همیشه برای موفق شدن باید چند چیز داشته باشی محصول یا ایده + تیم + وقت + سرمایه و هیچ جایی هم نبوده که همه اینها باهم وجود داشته باشند .. همیشه یکی دوتاش هست باید شروع کنی تا بقیه هم برسند ... شما که ایده و محصول و وقت و سرمایه (دانش فنی ) رو دارید خیلی راحت میشه شروع کرد .. (( همیشه سعی کنید چیزی که دوست دارید بدست اورید وگرنه مجبور می شوید انچه دارید دوست داشته باشید )) RE: درخواست راهنمایی - مرتضی الهی - 08-04-2013 03:11 PM دوست عزیز! لازمه رسیدن به موفقیت تلاش و تحمل سختی های مسیره. شما اگه بتونی دوری از خانواده رو برای یکی دوسال تحمل کنی میتونی بهترین موقعیت شغلی رو برای خودت ایجاد کنی. RE: درخواست راهنمایی - مهدی 1 - 08-04-2013 06:22 PM تو زمینه تابلو برق صنعتی کار کنی ، پیشرفتت قوی تر و سریع تر هست ، پول توی صنعت زیاد جابجا می شه ترجیحا یک تابلوساز در نزدیکی خودتون پیدا کن و پیشش مشغول شو ، بعد از چند ماهی هم با بازار آشنا می شی و هم فروشندگان عمده و خریداران خوب را می شناسی . کار تعمیرات هم خوبه ولی خودت را اسیرش نکن ، چون اوقات فراقت و بیکاری زیاد داره ، یک اتاق از منزلتون را به اینکار اختصاص بده ، با فروشندگان هم صنفی صحبت کن و تعمیرات را اونها قبول می کنند ، شما تحویل بگیر و در خانه انجام بده . با کار کردن در کارخانه هم نه ، نمی توانید ، مگر چند سال با حداقل ها زندگی کنید و کل درامدتون را پس انداز کنید ضمنا اگر نمی توانی دو تا ضامن برای احذ وام پیدا کنی ، اصلا وارد کار تجاری نشو ، چون خیلی اذیت می شی موفق باشی |