یک نفر asp.net کار مطمئن معرفی کنید - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: یک نفر asp.net کار مطمئن معرفی کنید (/showthread.php?tid=8881) صفحه ها: 1 2 |
یک نفر asp.net کار مطمئن معرفی کنید - 369369 - 07-01-2013 12:38 AM /سلام سایت من با زبان asp.net نوشته شده یک نفر برنامه نویس مطمئن می خوام معرفی کنید که دو تا تغییر کوچیک توی سایتم بده . ممنون میشم RE: یک نفر نویس نویس مطمئن asp.net کار معرفی کنید - MohamadMJ - 07-01-2013 01:01 AM لینک سایتت همچنین تغییراتی که میخوای بدی رو توضیح بده. انجام میدیم. RE: یک نفر نویس نویس مطمئن asp.net کار معرفی کنید - 369369 - 07-01-2013 01:25 AM دوست عزیز می خوام مطمئن باشم که مشکلی برای سایتم پیش نمیاد . 1 - می خوام """" طراحی سایت توسط : شرکت طراح ......... """" از توی سایت برداشته بشه . 2 - می خوام کلمات کلیدی که سمت راست سایت هستن : بیان سمت چپ توضیح : هر موضوع جدیدی که به سایت اضافه میشه یه کلمه کلیدی برای اون ساخته میشه RE: یک نفر نویس نویس مطمئن asp.net کار معرفی کنید - MohamadMJ - 07-01-2013 11:38 AM مشکل که نه چرا مشکل بوجود بیاد. مورد اولی که گفتید اوکی ولی مورد دومی که گفتید دقیقا متوجه نشدم. اگر اینا کلمه کلیدی باشه که اصولا این کلمه کلیدی ها اتوماتیک از آخرین پست ها خونده میشه یعنی دست من نیست کدومش بیاد اینجا. یه مورد دیگه اگر اینا کلمه کلیدی هستن چرا شاخه بندیشون موضوعات هستش ؟ شما میخوای اینا به جای زیر هم پشت سر هم باشن و سمت چپ ؟ RE: یک نفر نویس نویس مطمئن asp.net کار معرفی کنید - 369369 - 07-01-2013 01:15 PM بله دقیقا می خوام بیان سمت چپ . نمی دونم چرا مثله " موضوعات " هستن از شاهکارهای برنامه نویسه . RE: یک نفر asp.net کار مطمئن معرفی کنید - 369369 - 07-01-2013 06:32 PM چی شد جوابی نبود ؟ RE: یک نفر asp.net کار مطمئن معرفی کنید - MohamadMJ - 07-01-2013 07:00 PM به این نکته توجه کن که من هر لحظه و ثانیه به این تاپیک سر نمیزنم. پس اگر قراره خبری از من بگیرید پیامی چیزی میدادید بهتر بود. یه موقع من یادم میره. مشکلی نداره میشه اوکی کرد. البته اگر برنامه نویس سایت نابغه بازری به قول خودت در نیاورده باشه توی کد زنیاش که مجبور کنه بشینیم از اول کدهارو بررسی کنیم. استاندارد کار کرده باشه اوکی میکنیم برات. RE: یک نفر asp.net کار مطمئن معرفی کنید - 369369 - 07-01-2013 08:01 PM دوست عزیز من این تاپیک رو ایجاد کردم که همینجا بحثم رو دنبال کنم . اصلا انتظار ندارم شما هر لحظه بیای اینجا . RE: یک نفر asp.net کار مطمئن معرفی کنید - MohamadMJ - 07-01-2013 08:15 PM قربون شکلت برم شما دنبال یکی میگردی مشکل رو برطرف کنه یا یه نفر رو بهت معرفی کنه که مشکل رو حل کنه. حالا فکر کن یکی مثلا منو معرفی کرده بود مشکلت رو حل کنم. شما احتمالا نباید مشخصات اسکریپت و لینک و چیزی برای من ارسال میکردید ؟ یعنی بعد توافق هم قراره مشخصات و رمز هاست و سایت و این حرفارو بزارید همینجا توی تاپیک ؟ RE: یک نفر asp.net کار مطمئن معرفی کنید - 369369 - 07-01-2013 09:00 PM دوست عزیز شما هنوز شروع نکرده بداخلاقی وای به وقتی که شروع کنی . خیلی ممنون . بی خیال |