سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
راهنمایی فوری چون فردا دیر است - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: راهنمایی فوری چون فردا دیر است (/showthread.php?tid=8797)

راهنمایی فوری چون فردا دیر است - saman12 - 06-22-2013 02:31 AM

چه ایده هایی برای سرمایه گذاری 20میلیون تومانی دارید ؟لطفا"راهنمایی کنید
1.درمورد خریدوفروش ماشین وپوشاک و...
2.سپرده گذاری در بانک
3.صادرات وواردات
4.خرید عمده از بازارهای مرزی وپخش در تبریز
من اماده ام شروع کنم ....

RE: راهنمایی فوری چون فردا دیر است - hamid1231366 - 06-22-2013 02:51 AM

انشاالله موفق باشید . خواهشا عجله نکنید . در چه کارهایی تجربه دارید؟

RE: راهنمایی فوری چون فردا دیر است - Mrs.Seyedi - 06-22-2013 03:41 AM

خرید از بازارچه های مرزی و فروش به عمده فروشان شهرتان
گرفتن نمایندگی یک محصول یا خدمت(به خاطر هم مرزیتان با ترکیه، آنجا را پیشنهاد می کنم)
یکی از نزدیکان ما هم به تازگی به خرید و فروش ماشین مشغول هستند، یعنی به قیمت پایین و شکار می خرند و به نرخ روز و شایدم بالاتر می فروشند، البته نمی دونم این کار چقدر جواب میده.
موفق باشید

RE: راهنمایی فوری چون فردا دیر است - بابایی - 06-22-2013 08:05 AM

سلام
پیشنهاد من بورس است.

RE: راهنمایی فوری چون فردا دیر است - mir abbas - 06-22-2013 10:22 AM

همه کارها سود اور هست به شرط اینکه با اگاهی و اطلاعات کامل وارد اون کار بشید.
خیلی از افراد در بورس به سودهای هنگفتی میرسند ولی یک سری افراد زندگیشون رو در بورس میبازند.
وارد هر کاری میخواهید بشوید حتما مدتی را در مورد اون کار مطالعه و اموزش ببینید و از تجربیات افرادی که در ان شغل مشغولند استفاده کنید.

RE: راهنمایی فوری چون فردا دیر است - koroshparsi - 06-22-2013 03:45 PM

1.درمورد خریدوفروش ماشین وپوشاک و...:اینکار ریسک بالایی داره و تجربه خاص خودش رو هم میطلبه و در صورت آگاهی کامل میتونه جوابگو باشه.
2.سپرده گذاری در بانک : با این اوضاع نابسامان ارزش ریال اصلا پیشنهاد نمیشه و عقلانی نیستش.
3.صادرات وواردات :باید با تبحر و مطالعه کافی وارد این کار بشید و بیگدار به آب نزنید(بنده نیز اطلاعات زیادی در این مورد ندارم ولی با توجه به کاهش ارزش ریال در مقابل دلار و شناخت کمی که در بازار دارم در حال حاضر صادرات به صرفه تر هست)
4.خرید عمده از بازارهای مرزی وپخش در تبریز :اگه توی این کار تجربه داشته باشی کار خوبیه.
اما یه پیشنهاد از خودم
میتونی با یه مطالعه چند روزه توی بازار آهن وارد این کار بشی البته بصورت بازاریابی و پخش آهن آلات ( یعنی به اینصورت که ابتدا سفارش بگیری و بعد نسبت به تهیه و تحویل اون اقدام کنی) مخصوصا کار میلگرد که با توجه به نیاز به تناژ بالا در کار با بهره اندکی در هر کیلو سود خوبی نصیبت میشه یا بازاریابی قطعات و محصولات فرفورژه اونم سوده خوبی داره(اینکارو به چند نفر از آشنایان پیشنهاد دادم خدا رو شکر خوب بوده واسشون).
موفق باشی

RE: راهنمایی فوری چون فردا دیر است - alireza091111 - 06-22-2013 05:32 PM

میتونی با یه مطالعه چند روزه توی بازار آهن وارد این کار بشی البته بصورت بازاریابی و پخش آهن آلات ( یعنی به اینصورت که ابتدا سفارش بگیری و بعد نسبت به تهیه و تحویل اون اقدام کنی) مخصوصا کار میلگرد که با توجه به نیاز به تناژ بالا در کار با بهره اندکی در هر کیلو سود خوبی نصیبت میشه یا بازاریابی قطعات و محصولات فرفورژه اونم سوده خوبی داره(اینکارو به چند نفر از آشنایان پیشنهاد دادم خدا رو شکر خوب بوده واسشون).
موفق باشی
دوست عزیز بیشتر توضیح میدید؟
من رشته ام عمرانه و برام اینکار جالبه؟
اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید بفرمایید.

RE: راهنمایی فوری چون فردا دیر است - koroshparsi - 06-22-2013 07:15 PM

(06-22-2013 05:32 PM)alireza091111 نوشته شده توسط:  میتونی با یه مطالعه چند روزه توی بازار آهن وارد این کار بشی البته بصورت بازاریابی و پخش آهن آلات ( یعنی به اینصورت که ابتدا سفارش بگیری و بعد نسبت به تهیه و تحویل اون اقدام کنی) مخصوصا کار میلگرد که با توجه به نیاز به تناژ بالا در کار با بهره اندکی در هر کیلو سود خوبی نصیبت میشه یا بازاریابی قطعات و محصولات فرفورژه اونم سوده خوبی داره(اینکارو به چند نفر از آشنایان پیشنهاد دادم خدا رو شکر خوب بوده واسشون).
موفق باشی

دوست گرامی اینکار بستگی به زرنگی طرف داره.
مثلا من به یکی از دوستان که اقدام به جمع آوری ضایعات آهن میکرد پیشنهاد اینکار رو دادم وایشون هم اتفاقا چون توی بازار آهن هم رفت و آمد داشت با یه بررسی اجمالی با یکنفر آشنا شد که توی کار پخش گل نرده های فرفورژه بود.
با شروع همکاری با اون نفر و ارتباطی که با مشتریان داشتند , مشتریان خواهان کاتالوگ نمونه کارها شدند و با توجه به اینکه اونا تولیدی نداشتند خودش اقدام به طراحی و چاپ کاتالوگ کردند با هدف اینکه بتوانند با فروش آنها به مشتریان علاوه بر جبران هزینه های چاپ سودی بالغ بر 100 درصد هزینه بدست بیارن که باعث شد خودشون بعنوان توزیع کننده گل نرده ها شناخته بشن که در حال حاضر از همه جای ایران سفارش دارن.
لازم بذکره که برادر اون بنده خدا هم با اجاره کردن یکجا بعنوان کارگاه مشغول تولید بخشی از کارها شده که خدا روشکر کم کم داره کارشون میفته روی غلتک.

ویا کار میلگرد هم یکی دیگه از دوستان بعد از پیشنهادی که بهش دادم اقدام به تهیه یک شورلت (باری) با هزینه کم (در حدود 3 میلیون) کرد و در بازار آهن اقدام به حمل بار مشتریان کرد که بعد از چند سال آشنایی با کار اقدام به تهیه چند تا ماشین کرده و راننده روی اونها گذاشته وخودش هم بدون داشتن مغازه و فقط با استفاده از تلفن همراه اقدام به فروش بار میکنه .

RE: راهنمایی فوری چون فردا دیر است - saman12 - 06-26-2013 09:52 PM

سلام دوستان جواب جدیدی نبود هر روز نگاه میکنم ولی ..

RE: راهنمایی فوری چون فردا دیر است - jahanagahi - 06-26-2013 10:53 PM

(06-22-2013 07:15 PM)koroshparsi نوشته شده توسط:  
(06-22-2013 05:32 PM)alireza091111 نوشته شده توسط:  میتونی با یه مطالعه چند روزه توی بازار آهن وارد این کار بشی البته بصورت بازاریابی و پخش آهن آلات ( یعنی به اینصورت که ابتدا سفارش بگیری و بعد نسبت به تهیه و تحویل اون اقدام کنی) مخصوصا کار میلگرد که با توجه به نیاز به تناژ بالا در کار با بهره اندکی در هر کیلو سود خوبی نصیبت میشه یا بازاریابی قطعات و محصولات فرفورژه اونم سوده خوبی داره(اینکارو به چند نفر از آشنایان پیشنهاد دادم خدا رو شکر خوب بوده واسشون).
موفق باشی

دوست گرامی اینکار بستگی به زرنگی طرف داره.
مثلا من به یکی از دوستان که اقدام به جمع آوری ضایعات آهن میکرد پیشنهاد اینکار رو دادم وایشون هم اتفاقا چون توی بازار آهن هم رفت و آمد داشت با یه بررسی اجمالی با یکنفر آشنا شد که توی کار پخش گل نرده های فرفورژه بود.
با شروع همکاری با اون نفر و ارتباطی که با مشتریان داشتند , مشتریان خواهان کاتالوگ نمونه کارها شدند و با توجه به اینکه اونا تولیدی نداشتند خودش اقدام به طراحی و چاپ کاتالوگ کردند با هدف اینکه بتوانند با فروش آنها به مشتریان علاوه بر جبران هزینه های چاپ سودی بالغ بر 100 درصد هزینه بدست بیارن که باعث شد خودشون بعنوان توزیع کننده گل نرده ها شناخته بشن که در حال حاضر از همه جای ایران سفارش دارن.
لازم بذکره که برادر اون بنده خدا هم با اجاره کردن یکجا بعنوان کارگاه مشغول تولید بخشی از کارها شده که خدا روشکر کم کم داره کارشون میفته روی غلتک.

ویا کار میلگرد هم یکی دیگه از دوستان بعد از پیشنهادی که بهش دادم اقدام به تهیه یک شورلت (باری) با هزینه کم (در حدود 3 میلیون) کرد و در بازار آهن اقدام به حمل بار مشتریان کرد که بعد از چند سال آشنایی با کار اقدام به تهیه چند تا ماشین کرده و راننده روی اونها گذاشته وخودش هم بدون داشتن مغازه و فقط با استفاده از تلفن همراه اقدام به فروش بار میکنه .

همیشه پیشنهادان کورش جان مورد تائید من بوده و قابل انجام دادن است.
کورش جان ممنون از راهنمائیهای خوب شما.