خداحافظ... - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: خداحافظ... (/showthread.php?tid=8723) صفحه ها: 1 2 |
خداحافظ... - azim - 06-14-2013 06:27 PM خدا میدونه چقدر این انجمن رو دوست دارم. شاید خیلی وقت باشه که تو انجمن مطلب زیادی ننوشته باشم ، ولی همیشه سر میزنم و از وجود عزیزان لذت می برم. دوستان گلم ، میدونم شاید تا الان کلی ناراحت شدین که من دارم از انجمن خداحافظی میکنم ، ولی نه خواهشا هیچ کس خودشو ناراحت نکنه ! اصن راضی نیستماااااا ![]() دوستان عزیز انشاالله من به همراه همسرم فردا 25 خرداد عازم مکه هستم و خواستم از همین جا از همه ی دوستان خداحافظی کنم و از همه حلالیت بطلبم. خلاصه اگر توی این مدت و رفت و آمد هایی که با دوستان داشتیم از کسی حقی به گردنم مونده لطفا حلالم کنید یا بگین تا جبران کنم ![]() از همین تریبون هم میخوام تا از همه دوستانم: آقا کامیار ، خانم معاون ، مهتاب خانم ، آقا مهدی ، آقا پارسا ، آقا ناصر ، استاد قربانیان، استاد رضایی ،آقا محمد رضا و فرشاد عزیز ،آقای سیدی زاده و همسرشون،آقای قدسی ، آقا محمد شموسی ، و همه ی عزیزان دیگه ای که توی این مدت آشنایی باهاشون برام افتخار بوده و الان اسمشون رو یادم نیست( خداییش قیافه خیلی ها جلوی چشممه ولی اسامی یادم نمیاد!) دوستـــــــــــــــــــــــــــــــــان عزیزم ، انشاالله از کنار حرم پیامبر و خانه خدا توی همین پست براتون دعا می کنم. RE: خداحافظ... - ebrahim.ev - 06-14-2013 06:31 PM قبول باشه. التماس دعا... RE: خداحافظ... - banoo - 06-14-2013 06:37 PM زیارت قبول باشه انشالله. ما رو هم دعا کنید RE: خداحافظ... - کامیار کاظمی - 06-14-2013 06:37 PM سلام به عظیم جان برادر گلم قبول باشد حاج اقا به حاج خانوم هم از طرف خانواده کاظمی سلام برسانید ان شاالله در پناه خدا همیشه پر انرژی و موفق باشید RE: خداحافظ... - بهنام ذوالفقارزاده - 06-14-2013 06:40 PM انشالله به سلامتی حتماً برای اعضا و دوستان بزرگوار دعا بفرمایید. ما رو هم فراموش نکنید. انشالله مقبول حق. RE: خداحافظ... - صدفی - 06-14-2013 06:45 PM به به چه سفر و خداحافظی زیبایی انشالله مقبول حق باشه به خانم سلام برسونید ما را هم دعا کنید اونجا التماس دعا سبز باشید RE: خداحافظ... - MARYAR - 06-14-2013 06:48 PM وایییییییییی خوش بحالت داداشی ما را هم حسابی دعا کن و از طرف ما نایب الزیاره باش به همسر مهربانت سلام برسون. انشاله به سلامتی بروید و با دست پر برگردید. انشاله همیشه در کنار هم خوشبخت و خوشحال زندگی موفقی داشته باشید RE: خداحافظ... - azim - 06-14-2013 06:49 PM (06-14-2013 06:45 PM)صدفی نوشته شده توسط: به به چه سفر و خداحافظی زیباییممنون ، چشم حتما ![]() نایب الزیاره شما و همسر گرامیتون خواهیم بود. RE: خداحافظ... - sir-mahyar - 06-14-2013 06:53 PM اقا عظیم عزیز التماس دعا داریم ایشالا به سلامت RE: خداحافظ... - jahanagahi - 06-14-2013 06:57 PM عظیم جان , التماس و دعا. ![]() ![]() ![]() |