ایده های جدید برای چاپ روی لباس و شال - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48) +---- انجمن: ایده ها (/forumdisplay.php?fid=57) +---- موضوع: ایده های جدید برای چاپ روی لباس و شال (/showthread.php?tid=8692) |
ایده های جدید برای چاپ روی لباس و شال - babaei - 06-10-2013 12:10 PM با سلام خدمت دوستان عزیز مدتی است صنعت چاپ را شروع کردم البته اقا مهدی گل محمدی در جریان امورات هستند حالا میخوام پله دوم را شروع کنم هر چند شروع کردم چاپ روی تیشرت و شال حالا از ایده های ناب بچه های این انجمن استفاده کنم دوست دارم در زدن طرح و مدلهای زیبا و بی نظیر استفاده کنم تا این طرح ها مختص این انجمن باشد و جا دارد در اینجا از مدیر محترم اقای کاظمی و کلیه اساتید که شبانه روز در این انجمن فعالیت دارند و خودشون را وقف این انجمن کردند قدردانی کنم و دستان تک تک ایشان را میبوسم RE: ایده های جدید برای چاپ روی لباس و شال - یک همراه سبز - 03-09-2014 12:02 PM با سلام تاپیک مطالعه شد دستگاه که هم برای چاپ روی تیشرت و هم نایلون باشه در بازار هست؟ و اینکه هزینه مواد خام پرینترهای چاپ مستقیم چقدر در میاد؟ و سوال اخر در اصفهان جایی برای فروش این دستگاهها سراغ دارین؟ RE: ایده های جدید برای چاپ روی لباس و شال - مهندس روح الله زاهد - 03-09-2014 11:43 PM با سلام خدمت شما امیدوارم شاد و پر از انرژی باشید چاپ روی تیشرت میشه هم با دستگاه بزنی که به صورت حرارتی میزنه وقیمت دستگاهش حدودا. ۲ میلیون هست و هم میتونی با روش شبرنگ بزنی وهم میشه به چاپ سیلک بزنی که بنده خودم از روش شبرنگ و رنگ کاریش استفاده میکنیم در رابطه با چاپ روی نایلون هم ارزانترین روش استفاده از چاپ سیلک هست |