یک سئوال خنده دار - چطور میشه از بطری خالیهای نوشابه پول درآورد؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: یک سئوال خنده دار - چطور میشه از بطری خالیهای نوشابه پول درآورد؟ (/showthread.php?tid=8600) صفحه ها: 1 2 |
یک سئوال خنده دار - چطور میشه از بطری خالیهای نوشابه پول درآورد؟ - aminwork - 06-01-2013 01:30 PM سلام بر دوستای گل و انبارای انرژی حتما تا حالا دقت کردین که همه ما انواع بطریهای آب ، نوشابه و شیر رو پس از مصرف داخل سطل می اندازیم که این کار هم باعث آلودگی محیط زیست میشه و هم باعث باعث پرشدن سطلهای زباله. فکر می کنین از چه راهی میشه از این بطریها مجددا استفاده کرد و احیانا از اونا پول درآورد؟ RE: یک سئوال خنده دار - چطور میشه از بطری خالیهای نوشابه پول درآورد؟ - mallarme - 06-01-2013 01:39 PM سلام خنده دار نیست پرسشتون این بطری ها که به چرخه بازیافت برمیگردند و به مواد اولیه تبدیل میشوند.... اما اینکه شخصا قصد کار خاصی دارید میتونید با هویه بطریهای نوشابه یا آب معدنی رو تزئین کنید و بطریهای شیر (مثل دامداران) رنگ آمیزی ، نقاشی و... کرد و به عنوان وسایل تزئینی استفاده کرد. من خودم رو بطری های شیر امتحان کردم ابتدا با رنگ پلاستیک زمینه سازی و سپس روش نقاشی میکنم! شده یک گلدون ![]() اما رو درآمد اساسی از این طریق نمیشه حسابی باز کرد مگر اینکه تو کارتون ایده خاصی ارائه کنید! و خودتون سودآورش کنید RE: یک سئوال خنده دار - چطور میشه از بطری خالیهای نوشابه پول درآورد؟ - tondar12 - 06-01-2013 01:40 PM حاجی خیلی وقته اینکارو می کنن! اینا بازیافت میشه ! تو انجمن هم مطالب زیادی در این مورد وجود داره! RE: یک سئوال خنده دار - چطور میشه از بطری خالیهای نوشابه پول درآورد؟ - aminwork - 06-01-2013 02:44 PM (06-01-2013 01:40 PM)tondar12 نوشته شده توسط: حاجی خیلی وقته اینکارو می کنن! اینا بازیافت میشه ! اولا از قضیه بازیافت خبر دارم ثانیا قصدم کسب درآمد نبود صرفا دنبال ایده های خوبم منظور منم از یک سئوال خنده دار دقیقا همین بود RE: یک سئوال خنده دار - چطور میشه از بطری خالیهای نوشابه پول درآورد؟ - tondar12 - 06-01-2013 02:58 PM بله همونطور که خانم مالارمه گفتن میشه باهاش چیزای تزئنی ساخت! و خیلی ایده های دیگه! مثلا یه بار یکی با پت خونه ساخته بود!! یا باهاش یکی قایق ساخته بود تازه دو نفره!! یه نفر با استفاده از همینا آبیاری قطره ای ساخته بود! یه طرح هم دیدم برای بازیافت آب کشاورزی اگه پیدا کردم میزارم! بعضی با بطری های دلستر لوستر ساختن!! چیزی اگه یادم اومد میگم دوباره! RE: یک سئوال خنده دار - چطور میشه از بطری خالیهای نوشابه پول درآورد؟ - alireza091111 - 06-01-2013 07:29 PM خاطرات نوجوان میلیاردر رو بخونید ببینید باهاشون چیکارکرده. شما باید یه ایده از خودتون بدی تا پولساز باشه وجدید. http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=8422 RE: یک سئوال خنده دار - چطور میشه از بطری خالیهای نوشابه پول درآورد؟ - خانم میلیاردر - 06-01-2013 08:43 PM ![]() RE: یک سئوال خنده دار - چطور میشه از بطری خالیهای نوشابه پول درآورد؟ - خانم میلیاردر - 06-01-2013 08:59 PM ![]() ![]() RE: یک سئوال خنده دار - چطور میشه از بطری خالیهای نوشابه پول درآورد؟ - aminwork - 06-02-2013 12:19 PM (06-01-2013 07:29 PM)alireza091111 نوشته شده توسط: خاطرات نوجوان میلیاردر رو بخونید ببینید باهاشون چیکارکرده. بر روی چشم دوست عزیز ممنون از توجه و محبتتون ![]() RE: یک سئوال خنده دار - چطور میشه از بطری خالیهای نوشابه پول درآورد؟ - tondar12 - 06-02-2013 01:26 PM این هم یه استفاده از بطری های پت اعتراضات استانبول http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1392/3/12/290401_752.jpg |