راهنمایی درباره نرم افزار حسابداری آسان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: راهنمایی درباره نرم افزار حسابداری آسان (/showthread.php?tid=8588) |
راهنمایی درباره نرم افزار حسابداری آسان - ماهتیسا - 05-31-2013 02:44 PM سلام من میخوام برم کار با این نرم افزار رو یاد بگیرم. ممنون میشم اگه اطلاعاتی تو این زمینه دارید بهم بگید.... من رشته ام حسابداری نیست و اصلا اطلاعاتی راجب این رشته ندارم. میتونم امیدوار باشم که با یاد گرفتن این نرم افزار برای خودم درآمد داشته باشم؟ در کنارش لازمه چیز دیگه ای هم یاد بگیرم؟ مثلا یه نرم افزار دیگه .... دوره یادگیری نرم افزار آسان تو اموزشگاههای آزاد چقدر طول میکشه؟ اصلا حسابداری بازار کارش خوبه؟ درامدش بطور متوسط چقدره؟ یعنی مثلا یه سرکت برای انجام کارای حسابدارش چقدر پول میده؟ ممنون RE: راهنمایی درباره نرم افزار حسابداری آسان - ماهتیسا - 05-31-2013 02:50 PM منتظر پاسخ هاتون هستم RE: راهنمایی درباره نرم افزار حسابداری آسان - ماهتیسا - 05-31-2013 03:08 PM هیچکس کار با این نرم افزار رو بلد نیست؟؟؟ RE: راهنمایی درباره نرم افزار حسابداری آسان - مهدی گل محمدی - 05-31-2013 03:16 PM با عرض سلام و خسته نباشید.... احساس میکنم که شماهم همانند اوایل بنده کمی در انتخاب کارتان سر در گم هستید.... و دقیقا نمیدانید که چه میخواهید فقط میخواهید کسب درآمد کنید..... به نظر من اینطوری نمیتونید کسب درآمد داشته باشید.... و فقط وقت خودتون رو تلف میکنید.... یاد گیری نرم افزار مهم نیست...مبنا اصول حسابداری است...شما باید اصول حسابداری رو یاد بگیرید... شما فعلا ذهنتون برای درآمد زایی آماده نیست لطفا تاپیک های "اگر به من اعتماد داری 1،2،3،" را مطالعه کنید اینگونه رفتار کردن هیچ نتیجه ای نخواهد داشت..... پس عجله نکنید شما خودتون رو آماده کنید بعد ثروت و کسب درآمد به سمت شما خواهد آمد ..... و در انتها میخوام این جمله رو خدمتتون عرض کنم که "هیچ شغلی درآمد زا نخواهد بود،مگر اینکه من بتوانم آن را به درآمد برسانم" RE: راهنمایی درباره نرم افزار حسابداری آسان - Delta.H - 05-31-2013 07:05 PM خانم ماهتیسا بنده با بسیاری از نرم افزارهای حسابداری کار کردم و باید عرض کنم که یاد گرفتن کار با یک نرم افزار نمی تواند از کسی یک حسابدار بسازد چون حسابداری اصول و قواعدی دارد که شما اگر ندانید فقط در درون نرم افزار قادر به انجام کارهای شرکت مربوطه خواهید بود در حالی که خارج از نرم افزار و روی کاغذ هم باید مهارت کافی داشته باشید. حسابداری هم مانند بسیاری حرفه های دیگر نیاز به علاقه دارد و اگر در خودتان این علاقه را نمی بینید و کار کردن با اعداد و ارقام و مشاهده نتایج برایتان جذابیتی ندارد بهتر است به دنبال شغل دیگری بروید که این خاصیت ها را برایتان داشته باشد. موفق باشید. RE: راهنمایی درباره نرم افزار حسابداری آسان - ماهتیسا - 05-31-2013 07:08 PM (05-31-2013 03:16 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: با عرض سلام و خسته نباشید.... سلام ممنون از راهنمایی تون من یه درآمد کوچیک دارم. و میخوام در کنارش بازم درآمد داشته باشم.... چشم حتما تاپیک هایی رو که توصیه کردید مطالعه میکنم (05-31-2013 07:05 PM)Delta.H نوشته شده توسط: خانم ماهتیسا بنده با بسیاری از نرم افزارهای حسابداری کار کردم و باید عرض کنم که یاد گرفتن کار با یک نرم افزار نمی تواند از کسی یک حسابدار بسازد چون حسابداری اصول و قواعدی دارد که شما اگر ندانید فقط در درون نرم افزار قادر به انجام کارهای شرکت مربوطه خواهید بود در حالی که خارج از نرم افزار و روی کاغذ هم باید مهارت کافی داشته باشید. سلام ممنونم راستش به کار با اعداد روی کاغذ علاقه ای ندارم. بهمین دلیل میخوام مستقیم سراغ نرم افزارها برم. اون هم فقط برای کارهای حسابداری شرکتها چون چندتا شرکت آشنا سراغ دارم RE: راهنمایی درباره نرم افزار حسابداری آسان - sabaeng - 05-31-2013 09:29 PM (05-31-2013 03:16 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: لطفا تاپیک های "اگر به من اعتماد داری 1،2،3،" را مطالعه کنید سلام میشه لطفا لینک این تاپیکها رو قرار بدین ،من دوست دارم بخونمشون ولی نمی دونم توی کدوم قسمتن RE: راهنمایی درباره نرم افزار حسابداری آسان - ماهتیسا - 06-01-2013 02:35 PM لطفا لینک این تاپیک ها رو بذارید یا بگید کدوم قسمته با یکی از آموزشگاهها تماس گرفتم. منشی اس میگفت در صورتی که آسان رو یاد بگیرم خیلی از چیزا رو یاد میگیرم یعنی می گفت اگه بری جایی کار کنی که یه نرم افزار دیگه باشه با توجه به اینکه بیس و اصول نرم افزارهای حسابداری رو با آسان یاد میگیری کار با اونا برات راحته و میتونی خودت کار کردن با نرم افزارهای دیگه رو هم یاد بگیری... دوستان این مطلب درسته یا ایشون برای تبلیغ خودشون اینو گفتن؟؟؟ RE: راهنمایی درباره نرم افزار حسابداری آسان - مهدی گل محمدی - 06-01-2013 06:31 PM این تاپیک در بخش وی آی پی هستش.. خانم ماهتیسا اینا همش تبلیغاته.... زیاد به این حرفا گوش ندید.. شما تا حسابداری رو روی کاغذ یاد نگیرید نمیتونید حسابدار قدری بشید. یه حسابدار ماهر همیشه اسنادش باید روی کاغذ هم باشه.تا اگر خدای نکرده اتفاقی برای سیستم فایل پیش اومد...رجوع کنه به بایگانیش... RE: راهنمایی درباره نرم افزار حسابداری آسان - ماهتیسا - 06-01-2013 10:03 PM (06-01-2013 06:31 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: این تاپیک در بخش وی آی پی هستش.. بله ممنون. چشم |