سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
کارخانه های تولید کننده آب انگور - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114)
+--- انجمن: كارگروه صنعت (/forumdisplay.php?fid=116)
+--- موضوع: کارخانه های تولید کننده آب انگور (/showthread.php?tid=8559)

کارخانه های تولید کننده آب انگور - hamid.h - 05-29-2013 12:07 PM

با سلام خدمت همه دوستان میلیاردر آینده و البته مهربون و دلسوز
من به دنبال لیستی از تولید کنندگان آب انگور ایران هستم بخصوص استان آذربایجان غربی(ارومیه) که انگور زیاد داره و البته این کارخونه ها هم اونجا بیشتر از بقیه جاهای کشور هست...
مثل شرکت پاکدیس ارومیه و ....
ممنون میشم راهنمائی کنید اگه اطلاعاتی در این زمینه دارید
با آرزوی پیروزی برای همه...

RE: کارخانه های تولید کننده آب انگور - یوسف خادم پیر - 10-22-2013 12:40 AM

(05-29-2013 12:07 PM)hamid.h نوشته شده توسط:  با سلام خدمت همه دوستان میلیاردر آینده و البته مهربون و دلسوز
من به دنبال لیستی از تولید کنندگان آب انگور ایران هستم بخصوص استان آذربایجان غربی(ارومیه) که انگور زیاد داره و البته این کارخونه ها هم اونجا بیشتر از بقیه جاهای کشور هست...

سلام دوست گرامی.
درموردانگورهیجای ایران اندازه ی تاکستان قزوین انگورنداره(کمکم تاکستان داره مترادمیشه باانگور)
درمورد کارخانه جات تااونجا که من میدونم ارومیه چندتابیشترنداره ولی تبریز فکرمیکنم شیش هفت تاداره.تواینترنت سرچ کنی پیدامیشه.
شرکت پاکدیس ارومیه یکی ازبزرگترین تولید کننده های آب انگور کشوره.
موفق باشید.

RE: کارخانه های تولید کننده آب انگور - hamid.h - 10-22-2013 12:49 AM

(10-22-2013 12:40 AM)یوسف خادم پیر نوشته شده توسط:  
(05-29-2013 12:07 PM)hamid.h نوشته شده توسط:  با سلام خدمت همه دوستان میلیاردر آینده و البته مهربون و دلسوز

سلام دوست گرامی.
درموردانگورهیجای ایران اندازه ی تاکستان قزوین انگورنداره(کمکم تاکستان داره مترادمیشه باانگور)
درمورد کارخانه جات تااونجا که من میدونم ارومیه چندتابیشترنداره ولی تبریز فکرمیکنم شیش هفت تاداره.تواینترنت سرچ کنی پیدامیشه.
شرکت پاکدیس ارومیه یکی ازبزرگترین تولید کننده های آب انگور کشوره.
موفق باشید.

مرسی دوست عزیز

RE: کارخانه های تولید کننده آب انگور - yunespc - 11-09-2013 11:01 AM

اتفاقا چند روز پسش شبکه شما مستندی از تولید و برداشت انگور در ارومیه را نشون میداد که بعد از برداشت به کارخانه ابمیوه و دلستر سازی برند ساندیس تحویل میدادند و راضی بودند
شما هم باغ انگور داری؟

RE: کارخانه های تولید کننده آب انگور - مهدی 1 - 11-09-2013 09:51 PM

یعنی واقعا هنوز تو ساندیس 200 300 تومنی ، آب انگوز طبیعی هست !!

RE: کارخانه های تولید کننده آب انگور - hamid.h - 11-09-2013 10:19 PM

(11-09-2013 11:01 AM)yunespc نوشته شده توسط:  اتفاقا چند روز پسش شبکه شما مستندی از تولید و برداشت انگور در ارومیه را نشون میداد که بعد از برداشت به کارخانه ابمیوه و دلستر سازی برند ساندیس تحویل میدادند و راضی بودند
شما هم باغ انگور داری؟

نه متاسفانه
بنده سوالی ازین کارخانه ها داشتم که تا حدودی اطلاعات بدست آوردم
مرسی

RE: کارخانه های تولید کننده آب انگور - سیدمهدی هاشمی - 11-10-2013 01:47 AM

(11-09-2013 09:51 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  یعنی واقعا هنوز تو ساندیس 200 300 تومنی ، آب انگوز طبیعی هست !!
آقا مهدی نمیدونم شما شوخی میکنید یا واقعا جدی میگید؟ ولی باید به عرضتون برسونم که آب انگور ساندیس همون آبمیوه های 2000تومانی هست که بسته بندی ای شبیه به ماء الشعیر داره و واقعا بهترین نوع در زمینه ی آب انگور هست که به هیچ وجه هم نمیشه ازش گذشت.10_004

RE: کارخانه های تولید کننده آب انگور - orgeneral - 11-10-2013 10:12 AM

(10-22-2013 12:40 AM)یوسف خادم پیر نوشته شده توسط:  درمورد کارخانه جات تااونجا که من میدونم ارومیه چندتابیشترنداره ولی تبریز فکرمیکنم شیش هفت تاداره.

1- پاکدیس ارومیه
2- سارونه ارومیه
3-تاتائو ارومیه
4-پاپا ارومیه
6-اسپوتا ارومیه
7-شادلی ارومیه
8-زرنوش ارومیه
و...

RE: کارخانه های تولید کننده آب انگور - مهدی ر - 02-09-2014 01:07 PM

(11-10-2013 01:47 AM)سیدمهدی هاشمی نوشته شده توسط:  
(11-09-2013 09:51 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  یعنی واقعا هنوز تو ساندیس 200 300 تومنی ، آب انگوز طبیعی هست !!
آقا مهدی نمیدونم شما شوخی میکنید یا واقعا جدی میگید؟ ولی باید به عرضتون برسونم که آب انگور ساندیس همون آبمیوه های 2000تومانی هست که بسته بندی ای شبیه به ماء الشعیر داره و واقعا بهترین نوع در زمینه ی آب انگور هست که به هیچ وجه هم نمیشه ازش گذشت.10_004

درسته . من سوپر مارکت دارم و آب انگور ساندیس مشتری خوبی داره و هم سود خوبی واسه فروشنده ها داره. ساندیس شیشه ای انگور هم هست همینطور سیب و البالو و ...