سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
درخواست راهنمایی در مورد چگونگی گرفتن مجوز مشاور املاک - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: درخواست راهنمایی در مورد چگونگی گرفتن مجوز مشاور املاک (/showthread.php?tid=8553)

درخواست راهنمایی در مورد چگونگی گرفتن مجوز مشاور املاک - MohamadMJ - 05-29-2013 01:11 AM

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی 10_004

میخواستم ببینم چطوری میشه مجوز مشاور املاک گرفت Huh
شرایطش چیه و به چه اشخاصی میدن این مجوز رو ؟

یکم تحقیق کردم یکی میگفت خیلی بد این مجوز رو میشه گرفت. یکی میگفت دیگه نمیدن و ...

ممنون میشم اگر کسی تجربه ای در این زمینه داره راهنمایی کنه.
اگرم شهر مهمه اصفهان هستم.
با تشکر
یا علی

RE: درخواست راهنمایی در مورد چگونگی گرفتن مجوز مشاور املاک - jahanagahi - 05-29-2013 01:35 AM

پس از مشخص شدن مکان به اتحادیه مربوطه مراجعه و درخواست را بدهید. اول سال 91 - 300 هزارتومان حق عضویت بود که بعدا 800 هزار تومان شد. پارسال مشکلی نداشت ولی امسال را اطلاع ندارم. به اتحادیه مراجعه فرمائید.

RE: درخواست راهنمایی در مورد چگونگی گرفتن مجوز مشاور املاک - MohamadMJ - 05-29-2013 03:20 AM

ممنونم آقای قربانیان
پس به اتحادیه مراجعه میکنم و جوابش رو همینجا میزارم تا اگر دوست دیگه ای سوال مشابه داشت به جواب دقیقش برسه.
بازم ممنون

RE: درخواست راهنمایی در مورد چگونگی گرفتن مجوز مشاور املاک - arcopal - 09-16-2013 11:14 PM

با سلام
من شنیدم برای مشاور املاک تازگیها قانون گذاشتن که طرف باید لیسانس حقوق داشته باشه .کسی اطلاعی از این قانون داره؟

RE: درخواست راهنمایی در مورد چگونگی گرفتن مجوز مشاور املاک - mehdi62 - 09-17-2013 08:31 PM

الان اتحادیه ها معمولا سایت اینترنتی دارن اگر سرچ میکردی اتحادیه املاک شاید پیدا می کردی سایتشو

RE: درخواست راهنمایی در مورد چگونگی گرفتن مجوز مشاور املاک - odise - 09-18-2013 12:16 AM

اگه اشباع نشده باشه میدن.
الان شهر ما مجوز به شخص جدیدی نمیدن

RE: درخواست راهنمایی در مورد چگونگی گرفتن مجوز مشاور املاک - بيلا بالا - 09-18-2013 11:43 AM

سلام تا جايي كه هاطلاع دارم تو اصفهان مجوز املاك نميدن
ادرس اتحاديه اصفهان:خ هشت بهشته
ادرس سايت :http://iranamlaak.ir/