ارائه خدمات دارویی به بیماران - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: ارائه خدمات دارویی به بیماران (/showthread.php?tid=8550) |
ارائه خدمات دارویی به بیماران - mehdi_mz_64 - 05-29-2013 12:10 AM با سلام
تشکر پیشاپیش برای وقتی که برای خوندن و پاسخ به این مطلب صرف میکنید مدتی هست که من تو یه شرکت دارویی که درزمینه پخش دارویی فعال هست و اعتبار بالایی هم داره به عنوان کارشناس فروش تلفنی مشغول به کار شدم... از همون اوایل تو فکر راه اندازی یک ساعت و دفتر خدمات به بیماران افتادم.اما یک خدمت ناب میخوام که در درجه اول به نعمت خدمت به بیماران کسب اعتبار کنم و در مرحله بعداز این طریق بتونم درامد جانبی علاوه بر کارم کسب کنم. خدمات زیادی به ذهنم رسیده...اما وقتی کامل بررسیش کردم دیدم نقص هاشون یاده به نظر شما چه خدمات جدید و به درد بخوری میشه اراه داد که پول ساز هم باشه؟ به بهترین نظرات و ایده ها به رسم قدردانی هدایای اهدا میشه امکانات و دارایی های من 1-آشنایی نسبی با دارو و میکانیسم اثر دارو ها 2-آشنایی خوب با اینترنت و کامپیوتر و دسترسی دائمی به اینترنت 3-آشنایی و ارتباط دوستانه مداوم با داروخانه ها 4-درصورت لزوم میتونم دفتر کار اجاره کنم 5-به ویزیتور های دارویی خوبی دسترسی دارم 6-برای خودم یه شرکت ثبت کردم که میتونم تحت عنوان اون شروع به کار کنم |