پاسخ به سوالات كامپيوتري شما - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: سرگرمی ها، دردودل ها و سلامتی یک میلیاردر (/forumdisplay.php?fid=50) +--- موضوع: پاسخ به سوالات كامپيوتري شما (/showthread.php?tid=8537) |
پاسخ به سوالات كامپيوتري شما - توانا - 05-28-2013 01:25 AM بنده باوجوداينكه سالهاست باكامپيوترسروكاردارم اما گاهي پيش مي آيد كه بخاطر يك مشكل كوچك نرم افزاري يا سخت افزاري كلا اعصابم بهم ميريزد و مجبورميشوم به دهها سايت داخلي و خارجي سربزنم و كلي وقت صرف كنم تابالاخره جواب سوالم را پيداكنم يانكنم ماشاالله اينجا بيشتر دوستان يا مهندس كامپيوترهستند ويا بواسطه آموزشهاي تجربي از جيك و بوك كامپيوترسردر مياورند و هميشه آماده كمك و راهنمايي به اعضا محترم انجمن هستند پس بهتراست هرسوال و مشكلي دراين زمينه داشتيم دراين تايپيك مطرح كنيم و اگر خدابخواهد جواب بگيريم و دعاگوباشيم RE: پاسخ به سوالات كامپيوتري شما - sabaeng - 05-28-2013 10:03 AM سلام پیشنهاد جالبیه . من اگه سوالی پیش بیاد که بتونم راهنمایی کنم ،خوشحال میشم کمک کنم. امیدوارم بچه های کامپیوتری شرکت کنن وتاپیک پرباری بشه RE: پاسخ به سوالات كامپيوتري شما - zoofanoon - 05-28-2013 01:54 PM سلام ، پیشنهاد تان عالیست ، واقعا جای این تاپیک در انجمن خالی بود. RE: پاسخ به سوالات كامپيوتري شما - hossein69 - 05-28-2013 07:48 PM سلام پیشنهاد خوبیه منم هستم RE: پاسخ به سوالات كامپيوتري شما - ali_al - 05-28-2013 08:47 PM میشه نحوه راست کلیک رو توضیح بدین؟ RE: پاسخ به سوالات كامپيوتري شما - صدفی - 05-28-2013 09:12 PM اگه سوالی باشه منم میتونم دوستان رو کمک کنم تو زمینه نرم افزاری کامپیوتر RE: پاسخ به سوالات كامپيوتري شما - توانا - 05-28-2013 11:49 PM واقعا ممنونم دوستان عزيز شماهاچقدرخوبيد گاهي به شماحسوديم ميشه كه چرا من نميتونم به خوبي شماباشم! ضمنا همين جا لازم مي دانم از مهندس كاظمي بزرگوار ،مديريت محترم سايت كه درطول اين چندسال باسعه صدر به همه اشكالات كامپيوتري بنده از طريق ايميل ، پيامك و پيام خصوصي پاسخ جامع وكامل ارائه فرموده اند صميمانه تشكركنم اين همدلي جمعي و نوعدوستي خيرخواهانه كه دربين اعضاي اين انجمن موج ميزند موفقيت بي چون وچراي تك تك اعضاي آنرا تضمين ميكند پس بايد به عضويت دراين انجمن خوبان افتخاركنيم وهميشه شكرگزارباشيم وسربه آستان دوست بساييم RE: پاسخ به سوالات كامپيوتري شما - توانا - 06-01-2013 10:18 PM اولين مشكل نرم افزاري خودرا مطرح ميكنم اميدوارم دوستان عزيز مرا در حل اين مشكل بظاهر پيش پاافتاده كمك و راهنمايي بفرمايند بنده چندروز پيش خيرسرم داشتم ازسايتي دانلود ميكردم بعداز اتمام دانلود متوجه شدم كه جستجوگرناخواندهAskكه حتما معرف حضورتان هست در هرسه مرورگر موزيلا،اكسپلورروگوگل كروم جاخوش كرده چشمتان روزبدنبيند فايرفاكس راباهرجان كندني بوددرست كردم ولي گوگل كروم هركاري ميكنم به حالت اوليه برنميگرده شمارا بخداكمكم كنيد كه دارم ديوانه ميشم! RE: پاسخ به سوالات كامپيوتري شما - Fela.Want - 06-01-2013 10:27 PM دوست عزیز تا جایی که من اطلاع دارم می تونید از قسمت اد ریمو پروگرام به کل این جستجو گر (شبه جستجو گر) رو حذف کنید این جستجو گر معمولا با نرم افزارها نصب میشه البته قبلش اجازه نصب می گیره اما گاهی حواسمون نیست و ما اونو نصب می کنیم اگه درست نشد پیام بده با تشکر » هادی RE: پاسخ به سوالات كامپيوتري شما - توانا - 06-01-2013 10:35 PM هادي جان ممنون از راهنمايي شما بايد بعرضتان برسانم من قبلا اينكاررا كردم ولي تاثيري نداشت حتي خود گوگل كروم را ازكنترل پنل حذف ودوباره نصب كردم ولي درست نشد عجب رويي داره اينAsk! |