راهنمايي؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: راهنمايي؟ (/showthread.php?tid=8497) |
راهنمايي؟ - zinaram2004 - 05-25-2013 08:35 AM سلام ميخواستم بدونم به نظر شما با توجه به شرايط فعلي ايران من چطور ميتونم در عرض 1 سال 22 ميليون تومنو دو برابر كنم؟ RE: راهنمايي؟ - Mrs.Seyedi - 05-25-2013 12:52 PM سلام خدمت شما دوست عزیز، ضمن خوش آمد گویی جهت ورودتان به انجمن، حقیقت امر دوستان از این راهنمایی ها زیاد دریافت کردند، و از پاسخ به آن خسته شده اند، من به عنوان عضو کوچکی از این انجمن، خواهش دارم که تاپیکهای درآمدزایی را مطالعه فرمایید، امیدوارم به هدف خودتان که همانا دو برابر کردن پولتان میباشد برسید. چند راهکار کوچک: > خرید از بازارچه های مرزی و پخش و فروش در سطح کشور > خرید از تولیدی های شهر خودتان و فروش در سطح شهر >انجام کارهای خدماتی شرکتها، ایجاد شرکت و خریدن وسایل نظافت و فرستادن نیرو به شرکتها البته تجربیات خودتان را دست کم نگیرید، با نگاهی بازتر به اطراف خودتان، موقعیتهای زیادی برای کسب سود خواهید یافت. موفق باشید. |