یه راهنمایی . معرفی چندتا اموزشگاه تعمیرات موبایل و کامپیوتر در تهران - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: بخش آموزش سایت (/forumdisplay.php?fid=132) +--- موضوع: یه راهنمایی . معرفی چندتا اموزشگاه تعمیرات موبایل و کامپیوتر در تهران (/showthread.php?tid=8388) |
یه راهنمایی . معرفی چندتا اموزشگاه تعمیرات موبایل و کامپیوتر در تهران - mohammad.b - 05-17-2013 07:18 PM با سلام واقعیتش اینه که میخوام با یکی از دوستام تعمیرات کامپیوتر و موبایل (سخت افزار و نرم افزار) رو یاد بگیریم البته یه چیزایی بلدیم ولی میخوایم به صورت اصولی و با مدرک معتبر فنی یاد بگیریم من خودم تهران نیستم و واقعا نمیدونستم چجوری باید اسم وشماره ای از این اموزشگاه ها بدست بیارم به همین جهت اومدم تو انجمن تا از شما دوستان عزیز کمک بخوام اگه کسی اموزشگاه معتبر و خوبی رو میشناسه لطف کن شماره بزار برام تا من باهاشون تماس بگیریم تعمیرات موبایل(سخت افزار و نرمافزار) تعمیرات کامپیوتر(سخت افزار و نرمافزار) برنامه نویسی کامپیوتر (طراحی وب ) البته دو گزینه بالا برام مهمتره پیشاپیش از تمامی دوستان تشکر میکنم نمیدونستم کجا تایپیک بزنم به همین خاطر تو همین بخش اموزش زدم با تشکر RE: یه راهنمایی . معرفی چندتا اموزشگاه تعمیرات موبایل و کامپیوتر در تهران - MARYAR - 05-17-2013 07:23 PM بهترین آموزشگاه برای آموزش سخت افزار و تعمیرات موبایل آموزشگاه پل هست که کتابهای پرتقال را آموزش می ده. آدرس: تهران – خیابان انقلاب – بین میدان فردوسی و خیابان ویلا – روبروی بانک ملی – پلاک 816 طبقه چهارم RE: یه راهنمایی . معرفی چندتا اموزشگاه تعمیرات موبایل و کامپیوتر در تهران - MARYAR - 05-17-2013 07:30 PM برای آموزش طراحی سایت هم بهترین مجتمع فنی تهران البته شعبه سعادت آبادشه RE: یه راهنمایی . معرفی چندتا اموزشگاه تعمیرات موبایل و کامپیوتر در تهران - mohammad.b - 05-21-2013 05:37 PM دوستان اموزشگا ديگ اي نيست RE: یه راهنمایی . معرفی چندتا اموزشگاه تعمیرات موبایل و کامپیوتر در تهران - LEADER1978 - 05-26-2013 11:18 AM دوست عزیز اگر از اصول الکترونیک چیزی بدانی نیازی به هیچ اموزش برای تعمیرات سخت افزاری نداری.اگرم ندانی باید برای اموزش اوصولی اول الکترونیک یاد بگیری. RE: یه راهنمایی . معرفی چندتا اموزشگاه تعمیرات موبایل و کامپیوتر در تهران - صدفی - 05-26-2013 11:25 AM آموزشگاه پل یکی از بهترین آموزشگاههای تعمیرات موبایله من خودم اونجا یاد گرفتم تعمیزاتو بهتره مبانی الکترونیک رو بلد باشید بعد دنبال تعمیرات برید چون تعمیرات پیش نیازش اصول الکترونیک و مدارهای الکترونیک هست RE: یه راهنمایی . معرفی چندتا اموزشگاه تعمیرات موبایل و کامپیوتر در تهران - Mehdi.babaee90 - 08-09-2016 05:00 PM (05-21-2013 05:37 PM)mohammad.b نوشته شده توسط: دوستان اموزشگا ديگ اي نيست سلام من انفورماتیک پارسه ثبت نام کردم راضی بودم http://www.123parseh.com این آدرس سایتشه.موفق باشید RE: یه راهنمایی . معرفی چندتا اموزشگاه تعمیرات موبایل و کامپیوتر در تهران - amirhosein rostami - 09-21-2016 02:04 PM سلام دوست عزیز من در شرکت رایاتل دوره تعمیرات کامپیوتر و لپ تاپ رو گذروندم . خیلی راضی هستم . مخصوصا روی چیپ زدن کلی مهارت به دست آوردم . دوره تعمیرات پرینتر و فتوکپی هم دارند . پشتیبانی خوبی دارند و کلا نیازهای من رو بر طرف می کنند. آدرس سایتشون http://www.rayatell.ir . انشالله توضیحاتم به شما کمک کنه . |