راهنمایی برای شروع کار - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: راهنمایی برای شروع کار (/showthread.php?tid=8377) صفحه ها: 1 2 |
راهنمایی برای شروع کار - anamis - 05-17-2013 12:10 PM سلام دوستان عزیز من میخوام کار ساخت تراریوم رو شروع کنم عکس و توضیحات http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=7996 بنظر شما چطوره میشه روی این طرح کار کرد؟ من خودم کاکتوس پرورش میدم و برای تهیه هم با قیمت مناسب میگیرم فروش تراریوم رو توی سطح شهر ندیدم نگهداریش زیاد سخت نیست چند نمونه برای تست درست کردم و خوب بوده به عنوان هدیه و یا کادو میشه از این محصول استفاده کرد ممنون میشم راهنمایی کنید. RE: راهنمایی برای شروع کار - alireza091111 - 05-17-2013 12:22 PM سلام با یه کارگاه تولیدی شیشه و جام بلور صحبت کن تا شیشه آن رو به هر طرحی که دوستداری تولید کنن باید بپرسی ببینی اصلا میزنن.و بعد یه دوره فنی حرفه ای پرورش گیاهان برو بعد که یاد گرفتی شروع به تولید کن. RE: راهنمایی برای شروع کار - anamis - 05-17-2013 12:38 PM (05-17-2013 12:22 PM)alireza091111 نوشته شده توسط: سلام از نظر شیشه و جام مشکلی نیست با هر شکل و طرحی میشه درست کرد من بیشتر روی کاکتوس کار میکنم خودم پرورش میدم از این نظر مشکلی ندارم میخوام بدونم بازار فروش همچنین محصولی چطور هست استقبال میشه یا نه؟ RE: راهنمایی برای شروع کار - alireza091111 - 05-17-2013 12:44 PM ایده جالبیه دوست من ولی شما اول خودت برو تو بازار یه چرخی بزن به عنوان خریدار از مغازه دارها در این باره سوال کن .وبهشون بگو استقبال میشه یا نه یا اصلا مشتری براش هست؟ من که خیلی خوشم اومده. مسئله دوم میزان طول عمر این گیاهاست و مقاومتشون در کمترین شرایط ممکن در منزل چون بیشتر مردم برا خونه دنبال یه همچین چیزین. RE: راهنمایی برای شروع کار - anamis - 05-17-2013 01:15 PM (05-17-2013 12:44 PM)alireza091111 نوشته شده توسط: ایده جالبیه دوست من ولی شما اول خودت برو تو بازار یه چرخی بزن به عنوان خریدار از مغازه دارها در این باره سوال کن .وبهشون بگو استقبال میشه یا نه یا اصلا مشتری براش هست؟ من تو بازار گشتم ندیدم توی شهر ما نیست بخاطر همین میخواستم نظر دوستان رو بدونم [b]دوستان عزیز شما برای خرید این محصول هزینه میکنید؟[/b] RE: راهنمایی برای شروع کار - anamis - 05-18-2013 12:42 AM دوستان عزیز کسی نظری نداره؟؟؟ RE: راهنمایی برای شروع کار - anamis - 05-18-2013 01:48 PM منتظر نظرات شما هستم. RE: راهنمایی برای شروع کار - بابایی - 05-18-2013 02:47 PM بنده حتما خرید میکنم. بسیار زیباست. منتها برای فروش آن بایستی به بازار گل بروی و آنجا حتی شده یک میز برای فروش داشته باشی. علاقمندان گل و گیاه در تهران برای خرید بازار گل محلاتی میروند. در ضمن گلفروشی های بالا شهر نیز میتونی بفروشی قیمت حدودی : 50 هزار تومان نمونه مشابه آن گلهای استوایی است که در همین تنگها پرورش داده میشود و در آب قیمت دو سال قبل آنها را یادم هست بین 35 تا 70 هزار تومان بود. الان لابد بین 100 تا 200 هزار تومان است. RE: راهنمایی برای شروع کار - anamis - 05-18-2013 05:57 PM (05-18-2013 02:47 PM)بابایی نوشته شده توسط: بنده حتما خرید میکنم. مرسی دوستت عزیز که نظر خودتون رو گفتید من میخوام قبل از شروع بکار بدونم فروش این محصول به چه صورت هست آیا کسی تمایل پیدا میکنه برای خریدن؟ دوستان عزیز شما به عنوان خریدار ایا این محصول نظر شما رو برای خرید جلب میکنه؟ با تشکر RE: راهنمایی برای شروع کار - HHD - 05-18-2013 06:44 PM سلام چند روز هست كه در مشهد نمايشگاه گل و گياه برگزار شده ديروز كه من رفتم حداقل 10 تا شركت تراريوم آورده بودن. اولين چيزي كه به نظر ميرسيد اينكه مردم هنوز خيلي ازش سر در نميارن و دوم اينكه قيمتش خيلي بالاست ( بين 30 تا 100 هزار تومان) سوم اينكه فروشنده ها ميگن شما نبايد به هيچ وجه دستكاري توي تراريوم بكنين چون خيلي حساسه و ممكنه آلوده بشه و.... يعني فقط نگاهش كنين و هفته اي يك بار آبش بدين به همين علت مردم زياد استقبال نميكردن. |