سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
تولید پنیر لیقوان - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114)
+--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117)
+--- موضوع: تولید پنیر لیقوان (/showthread.php?tid=8355)

صفحه ها: 1 2 3


تولید پنیر لیقوان - ebrahim.ev - 05-15-2013 02:47 PM

سلام به همه میلیاردرهای ایرونی
امروز یه ایده خیلی عالی به سرم زد5_004میخواستم اینجا با دوستان در موردش مشورتی داشته باشم12_00212_00212_002
[تصویر: 28.jpg]
امروز داشتم برا صبحانه پنیر میخوردم که یه دفعه به ذهنم خورد که من میتونم پنیر تولید کنم؟ Sleepyبعدش کلی سرچ تو اینترنت کردم و فهمیدم که تولید صنعتی اون بالای 300 میلیون سرمایه میخواد
ولی گرون ترین و پرطرفدار ترین پنیر موجود تو بازار پنیر لیقوان هست و تولید اون هم به صورت سنتی هستش( پس سرمایه زیادی نمیخواد)!
چون ماده خام تولید اون یعنی شیر گوسفند تا دلت بخواد اینجا هست فقط باید در مورد نحوه تولید اون اطلاعات کسب کنم.

کسی میتونه منو در مورد نحوه تولید اون راهنمایی کنه!!!!!!10_00410_00410_004

من میخواهم پس میتوانم


RE: تولید پنیر لیقوان - mosafere55 - 05-15-2013 04:39 PM

خوبه
اما شما می خواهید پنیر لیقوان را توی تهران تولید کنید؟؟؟؟؟
اول کمی تحقیق کنید ببینید اصلا چرا پنیر لیقوان این همه مشهور شده و مثلا پنیر ورزقان نه!!! بعد پنیر لیقوان در تهران تولید کنید!!!
البته جسارتم را ببخشید اما بهتر بود می نوشتید تولید پنیر نه پنیر لیقوان!!!
چون لیقوان منطقه ای در نزدیکی تبریز است که انشالله اگر تشریف بیاورید با هم می رویم و می بینید که چرا این همه مشهور شده است. با این همه برایتان آرزوی موفقیت دارم دوست عزیز


RE: تولید پنیر لیقوان - seraj - 05-15-2013 06:03 PM

سلام دوست عزیز جناب لطفی درست میفرمایند ....
پنیر لیقوان فقط و فقط به خاطر شرایط آب و هوایی و منطقه ایست که در شیر گوسفندان نمایان شده و تبدیل به محصولات لبنی مثل پنیر میشه که خوشمزه ترین لبنیات رو دارا میباشه . اطراف لیقوان پنیر و .... تولید میشه که کیفیتشون قابل قیاس نیست انشالله تشریف بیارید در خدمتیم


RE: تولید پنیر لیقوان - ebrahim.ev - 05-15-2013 06:57 PM

(05-15-2013 04:39 PM)mosafere55 نوشته شده توسط:  خوبه
اما شما می خواهید پنیر لیقوان را توی تهران تولید کنید؟؟؟؟؟
اول کمی تحقیق کنید ببینید اصلا چرا پنیر لیقوان این همه مشهور شده و مثلا پنیر ورزقان نه!!! بعد پنیر لیقوان در تهران تولید کنید!!!
البته جسارتم را ببخشید اما بهتر بود می نوشتید تولید پنیر نه پنیر لیقوان!!!
چون لیقوان منطقه ای در نزدیکی تبریز است که انشالله اگر تشریف بیاورید با هم می رویم و می بینید که چرا این همه مشهور شده است. با این همه برایتان آرزوی موفقیت دارم دوست عزیز

دقت کردین که لیقوان فقط یه روستانی کوچک هست و نمیتواند کل حجم پنیر موجود در بازار ایران از روستای لیقوان باشد!
پس در دیگر مناطق هم در حال تولید است10_004
و البته من هم قبول دارم که نمیشود پنیر با همان کیفیت لیقوان تولید کرد ولی میتوان محصولی نزدیک به آن را تولید کرد!10_004
(05-15-2013 06:03 PM)سعید نصیری نوشته شده توسط:  سلام دوست عزیز جناب لطفی درست میفرمایند ....
پنیر لیقوان فقط و فقط به خاطر شرایط آب و هوایی و منطقه ایست که در شیر گوسفندان نمایان شده و تبدیل به محصولات لبنی مثل پنیر میشه که خوشمزه ترین لبنیات رو دارا میباشه . اطراف لیقوان پنیر و .... تولید میشه که کیفیتشون قابل قیاس نیست انشالله تشریف بیارید در خدمتیم

شما در مورد نحوه تولید پنیر لیقوان اطلاعاتی دارین؟Blushاگه بتونید کمکم کنید خیلی خوب میشهIdea



RE: تولید پنیر لیقوان - goldmen - 05-15-2013 07:51 PM

پنیر :
این تاکیدی که دوستان دارند که حتما باید پنیر رو در خود شهر لیقوان باید تولید کرد یکم تبلیغ محیط هست
وگرنه
خیلی راحت می شودشیر اون محله رو گرفت در یکجای دیگر تولید کرد

فلسفه اصلی تولید پنیرخوشمزه محل آن نیست
1) ماه اولیه شیر
2) نحوه فراوری
3) نحوه توزیع
4) روش نگهداری

درحالت عادی پنیر رو از شیر مستقیم گاو یا گوسفند درست می کنند
با یک گرد خاص مایه می زنند وبعد در کیسه هایی ریخته واب از مایه جدا می شود وپنیر شد بدست میاد
بعد این پنیر را به مدت40 روز درآب نمک قرار میدهند یا به اصطلاح پخته شود واز بیماری ها عاری بخصوص بیماری طب مالت

یک روش
اول شیر رو میحوشانند
بعد مراحل بالا رو انجام میدن ولی دیگر درآب نمک قرار نمیدهند
کیفیت این پنیر بسیار بالاترهست

نحوه نگه داری درآب نمک هم هنر خاصی دارد
نمک باید میزان باشد تا پنیر شور نشود
لیز نشود
سوراخ سوراخ نشود
تو آفتاب یا محل گرم نباشد که آبش گرم بشود اینطور پنیر پخته می شود وخراب می شود

درکل پنیر درست کردن کار هنرمندانه ای هست

شیر هم نقش اساسی دراین مراحل دارد
شیر گوسفند بهتر
شیر گاو زیاد جالب نمی شود وصرفه زیادی هم ندارد
باز این شیر پرچرب یا کم چرب بودنش نقش دارد وهرچی پرچرب تر خوشمزه تر وعالی تر

شیربز هم یک پنیر فوق العاده میدهد ولی کم یاب هست

درکل بخواین این کار رو بصورت کوچک راه اندازی کنید باید یکم دوره ببیند ولی درامد وسود خوبی دارد


RE: تولید پنیر لیقوان - ebrahim.ev - 05-15-2013 09:14 PM

(05-15-2013 07:51 PM)goldmen نوشته شده توسط:  پنیر :
این تاکیدی که دوستان دارند که حتما باید پنیر رو در خود شهر لیقوان باید تولید کرد یکم تبلیغ محیط هست
وگرنه
خیلی راحت می شودشیر اون محله رو گرفت در یکجای دیگر تولید کرد

فلسفه اصلی تولید پنیرخوشمزه محل آن نیست
1) ماه اولیه شیر
2) نحوه فراوری
3) نحوه توزیع
4) روش نگهداری

درحالت عادی پنیر رو از شیر مستقیم گاو یا گوسفند درست می کنند
با یک گرد خاص مایه می زنند وبعد در کیسه هایی ریخته واب از مایه جدا می شود وپنیر شد بدست میاد
بعد این پنیر را به مدت40 روز درآب نمک قرار میدهند یا به اصطلاح پخته شود واز بیماری ها عاری بخصوص بیماری طب مالت

یک روش
اول شیر رو میحوشانند
بعد مراحل بالا رو انجام میدن ولی دیگر درآب نمک قرار نمیدهند
کیفیت این پنیر بسیار بالاترهست

نحوه نگه داری درآب نمک هم هنر خاصی دارد
نمک باید میزان باشد تا پنیر شور نشود
لیز نشود
سوراخ سوراخ نشود
تو آفتاب یا محل گرم نباشد که آبش گرم بشود اینطور پنیر پخته می شود وخراب می شود

درکل پنیر درست کردن کار هنرمندانه ای هست

شیر هم نقش اساسی دراین مراحل دارد
شیر گوسفند بهتر
شیر گاو زیاد جالب نمی شود وصرفه زیادی هم ندارد
باز این شیر پرچرب یا کم چرب بودنش نقش دارد وهرچی پرچرب تر خوشمزه تر وعالی تر

شیربز هم یک پنیر فوق العاده میدهد ولی کم یاب هست

درکل بخواین این کار رو بصورت کوچک راه اندازی کنید باید یکم دوره ببیند ولی درامد وسود خوبی دارد

مشکل من اینه که با جایی آشنایی ندارم برای دوره دیدنHuh
من حتی حاضرم تا تبریز هم برای یادگیری کار بیامBlushآخه این کار جای پیشرفت زیادی داره(ولی مشکل ما ایرانیا اینه که تجربیات خودمون رو به این راحتی به کسی انتقال نمیدیم)

یه خاطره در این رابطه!

زمانی که توی کاشان دانشجو بودم به تولید نوعی حلوا ارده سنتی علاقه پیدا کردم و طبق برنامه ریزیهایی که انجام دادم به راحتی میشد این کار رو تو خوزستان پیاده کرد
وقتی که به کارگاه تولید اون رفتم و با اوستا کارش موضوع رو درمیون گذاشتم
جواب اوستا کار به من این بود: باید برام دو سال کار کنی تا بهت فرمول اون رو بگم!!!Dodgy
تازه این دو سال هم که گفته بود به خاطر این که من رقیبی براش نبودم و قرار بود تو خوزستان فعالیت کنم بهم تخفیف داده بود.
یه کاشانی اونجا بود که به امید یادگیری 5 سال بود تو اون کارگاه کار میکردUndecided


RE: تولید پنیر لیقوان - sinior - 05-15-2013 09:38 PM

مهمترین نکته این کار اینه که ، آیا مجوز ان کار داده میشود یا خیر؟
و اینکه این مجوز در تهران به کسی داده میشود یا خیر ؟

در ضمن پیدا کردن راه برای تولید ، آسان می باشد
مهمترین گزینه اینه ، وقتی تولید کردیم نیان در کارگاهو تخته کنن


RE: تولید پنیر لیقوان - ebrahim.ev - 05-15-2013 09:45 PM

(05-15-2013 09:38 PM)sinior نوشته شده توسط:  مهمترین نکته این کار اینه که ، آیا مجوز ان کار داده میشود یا خیر؟
و اینکه این مجوز در تهران به کسی داده میشود یا خیر ؟

در ضمن پیدا کردن راه برای تولید ، آسان می باشد
مهمترین گزینه اینه ، وقتی تولید کردیم نیان در کارگاهو تخته کنن

عزیزم شما چطور میگین تولید کار آسونیه!
بهتره یاد آوری کنم که کار تولید مواد غذایی با سلامت جامعه ارتباط مستقیم داره و اصلا جای خطا وجود نداره10_004
اگر شما استانداردها رو رعایت کنید و محصولتون سالم باشه مشکلی در رابطه با بهداشت نخواهید داشت


RE: تولید پنیر لیقوان - sinior - 05-15-2013 09:51 PM

منظور از تولید ، پیدا کردن روش تولید هست
و منظور از بهداشت ، مجوز از بهداشت هست که مغازه دار با اطمینان محصول رو بخره و با اطمینان به مشتری بفروشه


RE: تولید پنیر لیقوان - goldmen - 05-16-2013 08:11 AM

در همه شهر ها لبنيات بصورت فله هم عرضه مي شود ومشكل انچناني ندارد

براي يادگيري فراوري لبنيات هم بايد خودتان جستجو كنيد تا جاي مناسب پيدا كنيد
طرف ما بودن چند جا به شمامعرفي ميكردم :دي