کم حجم ترین وسوداورترین کالاهای وارداتی که میشناسید ؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: کم حجم ترین وسوداورترین کالاهای وارداتی که میشناسید ؟ (/showthread.php?tid=8331) صفحه ها: 1 2 |
کم حجم ترین وسوداورترین کالاهای وارداتی که میشناسید ؟ - تنگسیر - 05-14-2013 03:10 AM بنده چند وقتیه که در مورد این موضوع تحقیق میکنم . از همگی دوستان خواهش میکنم تو هر صنفی که فعالیت میکنند کالاهای کم حجم وباارزش افزوده بالا که وارداتی هستند رو برام معرفی کنند . با تشکر RE: کم حجم ترین وسوداورترین کالاهای وارداتی که میشناسید ؟ - ahmad rezaee - 05-14-2013 07:27 AM من در راستای حرفه ام می توانم led را پیشنهاد دهم . کم چجم - مصرف زیاد - سود عالی البته باید خودتان دقیقاً انواع پر فروش آنرا شناسایی کنید RE: کم حجم ترین وسوداورترین کالاهای وارداتی که میشناسید ؟ - بابایی - 05-14-2013 11:52 AM قطعات الکترونیکی اگه به صورت فله بتونی بیاری خوبه RE: کم حجم ترین وسوداورترین کالاهای وارداتی که میشناسید ؟ - تنگسیر - 05-14-2013 01:47 PM جناب بابایی لطفا قطعات الکترونیکی که منظورتونه رو واسم مشخص کنید و این که اگر من جنس رو تهیه کنم میتونین شما فروشش رو برعهده بگیرین کلا من تو زمینه کالاهای کم حجم و با ارزش که سود خوبی واسه طرفین داشته باشه محدودیتی ندارم . اگر بچه های انجمن تو این زمینه بتونن جنس مورد نظرشون رو معرفی کنند وخودشون نیز مشتریشو داشته باشند من میتونم هر کالایی که بخواین رو وارد کنم RE: کم حجم ترین وسوداورترین کالاهای وارداتی که میشناسید ؟ - فرهاد قربانی - 05-14-2013 03:29 PM با سلام. لوازم خرد و ریز یدکی اتومبیل.خصوصا پراید. مثل ،لنت چرخ جلو و عقب و بلبرینگ چرخ جلو.و ...2- لوازم خرد لوکس اتومبیل مثل دور فرمان،جا سویچی ،انواع بوگیر ها ... RE: کم حجم ترین وسوداورترین کالاهای وارداتی که میشناسید ؟ - تنگسیر - 05-15-2013 11:26 AM تو زمینه تیونینگ وتزیینات اتومبیل هر جور جنسی که بخواین موجوده یکی از دوستام واردکننده عمده این وسایل هستش RE: کم حجم ترین وسوداورترین کالاهای وارداتی که میشناسید ؟ - Delta.H - 05-15-2013 12:07 PM سلام در راستای پیشنهاد آقای رضایی شما می توانید به سازندگان تابلوهای LED مراجعه کنید و در مورد تأمین قطعات الکترونیکی از LED گرفته تا انواع خازن و ترانزیستور و IC که هم کم حجم هستند و هم قیمتی، صحبت کنید. در زمینه خرازی هم انواع دکمه، سوزن، گیره، سنجاق و غیره همین خاصیت را دارند و میتوانید با صنف مربوطه در میان بگذارید. جواهرات بدلی به خصوص انواع تایلندی از استقبال خوبی در بازار برخوردارند و قیمت بالا و حجم کم دارند. روی برخی لوازم پزشکی(جراحی و پانسمان) نیز می توانید کار کنید. کلاً شما باید حیطه های مختلف بازار را تقسیم و بعد به صورت جزء به جزء بهترین گزینه ها در هر صنف را انتخاب کنید که البته نیاز به تحقیق و بازارسنجی دارد. موفق باشید. RE: کم حجم ترین وسوداورترین کالاهای وارداتی که میشناسید ؟ - hamidirche - 05-15-2013 10:39 PM دوست عزیز تو صنف ما واردات ادکلن های اورجینال هم کار بسیار کم حجم وهم پرسودیه. یکی رو میشناختم مروارید تزیینی از چین میاورد. برام جالب بود! یه کوله پشتی میرفت پر میکرد میاورد . در ضمن آقای قربانی کسی رو به من معرفی کرد که یه نوع سوزن والف کامیون وارد میکرد که اون هم کم حجم بود . فکر کنم یه کارتنش 1000 عدد بیشتر داخلش باشه RE: کم حجم ترین وسوداورترین کالاهای وارداتی که میشناسید ؟ - jahanagahi - 05-15-2013 10:46 PM سوزن چرخهای دوزندگی و بافت صنعتی. RE: کم حجم ترین وسوداورترین کالاهای وارداتی که میشناسید ؟ - مهدی گل محمدی - 05-15-2013 11:20 PM مواد سنگشوری لباس(شیمیایی)... حاشیه سود فوق العاده بالایی داره.. |