خرید و فروش سکه - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: خرید و فروش سکه (/showthread.php?tid=8172) |
خرید و فروش سکه - sam127 - 05-04-2013 11:19 PM سلام همگی به نظرتون اگه بزنم به کار خرید و فروش سکه در یه بازاری که نود درصد مغازه هاش طلا فروشیه سود آور هست ؟یا خیر RE: خرید و فروش سکه - hossein 2005 - 05-05-2013 03:03 PM لطفا نحوه كسب سود اين دلار فروش هاي كنار خيابون را شرح دهيد RE: خرید و فروش سکه - sam127 - 05-06-2013 11:58 AM منتظر باقی نظرات دوستان هستم RE: خرید و فروش سکه - bernaba - 05-09-2013 01:33 AM ببین دوسته گلم چند نکته هست اول بگو تا بتونم راهنماییت کنم 1 کار طلا کردی؟ 2 چپت پره؟ 3 مخبر تو بازار اصلی داری بهت بگه چند بخر چند نخر؟ اما نظر شخصی اگر بازاری هست که جا افتاده واسه طلا فروشی زنانه و غیره نه نکن چون خانمها میان سرویس و حلقه و .... غیره بخرن نمیان سکه ونیم و ... بخرن واسه سکه هر شهر معدنی داره مثل فردوسی و پانزده خرداد که هر کدوم شرایط خودشو داره فردوسی خریدی مطمئن اما کمی گرون پانزده خرداد ارزون تر اما پر خطر بحث شیرین سکه جعلی میتونی کنار اون کار طلا فروشی بری معدن اصلی با یکی از مغازه دارهای اونجا بگی باهاش کار کنی تو بخری بهش بفروشی البته با کمی حق دلالی و کنار طلا فروشی اونم انجام بدی البته ببخشیدا جسارت کردم جواب دادم اما کاره من 3 سال کار خرید و فروش سکه بوده در جواب دوسته دیگر دلار خر ها یک بابا دارن کسی که واسش کار میکنن و البته اون شخص از ایشان حمایت میکه تا بتونه کار کنه که میتونه از مغازه دارهای همونجا هم باشه و هر کس سرقفلی خودش رو داره مغازه دار به دلار خر میگه دلار رو این قیمت بخر منم ازت این قیمت میخرم مثلا 3300 بخر من ازت 3320 هر دلار رو میخرم که خودش به تاجران در سطح بالا 3350 میفروشه که اصولا اول سفارش میگیرن اگر هم بتونه دستی بفروشه {دلار فروش }خوب صد در صد کل سود میره تو جیب خودش توصیه نمیشه کار بسیار پر خطری هست بگیر بگیر خفت گیری کف زنی و انداختن دلار حتی اگر خبره کار بشی بازم بهت میندازن بدون دستگاه باشی RE: خرید و فروش سکه - sam127 - 05-09-2013 09:13 AM (05-09-2013 01:33 AM)bernaba نوشته شده توسط: ببین دوسته گلم چند نکته هست اول بگو تا بتونم راهنماییت کنم =============== سلام سرمایه در حدود 20 میلیون هست کار طلا خیر نکردم تا حالا اینجایی که من میگم معدن مغازه های طلا فروشی و سکه فروشی هست بازار اصلی شهر و استان یزد همینجا هستش بازار اصلی طلا فروشا و سکه فروشای یزد آشنا هم دارم هدف من فقط فروش سکه های هدیه ای هستش نه ربع و نیم در کنارش اونا هم هست ولی هدف اصلی فروش سکه های هدیه ای از اینا که از 20 هزار تومان شروع میشه تا 200 هزار تومان RE: خرید و فروش سکه - sam127 - 05-09-2013 07:16 PM منتظر باقی نظرات دوستان هم هستم RE: خرید و فروش سکه - hamidirche - 05-13-2013 12:01 PM نوسانات بازار الان خیلی زیاده فرقی نداره شما سکه های هدیه کار کنی یا نیم و سکه تمام همش طلاست فقط عیارش فرق میکنه . با توجه به صحبت هایی که شما میکنی مشخصه که جایی که میخای مغازه راه اندازی کنی پر از افراد با تجربه است . احتمالا کار کردن به همین راحتی نباشه سرمایه زیاد میخواد و تجربه زیاد وگرنه توی بازار غرق میشی . این رو بدون تو همون بازار که میگی افرادی هستند که به محض افت قیمت خریدهای میلیاردی میکنن .کار سختی پیش رو داری RE: خرید و فروش سکه - bernaba - 05-13-2013 12:53 PM با توجه به پاسخت نه نکن چون طلا با کاندید شدن هاشمی داره میاد پایین و 20 میلیون هم سرمایه حساب نکن تو کار طلا برو تو کار سکه آتی البته کمی قبلش تحقیق کن |