سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
دوبرابر کردن پول شروع شد(mohammad22s) - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: دوره دو برابر کردن پول (/forumdisplay.php?fid=156)
+---- انجمن: مسابقه دو برابر کردن پول (/forumdisplay.php?fid=157)
+---- موضوع: دوبرابر کردن پول شروع شد(mohammad22s) (/showthread.php?tid=8112)

صفحه ها: 1 2

دوبرابر کردن پول شروع شد(mohammad22s) - Mohammad Sh - 05-01-2013 11:23 AM

سلام
من تازه عضو شدم و از این موضوع خوشم اومد و من هم میخوام شرکت و کنم در آینده یکی از میلیاردر های ایران بشم البته شاید به نظر بعضی ها خنده دار بیاد ولی من میتونم و مطمئنم یه روزی میام توی همین تاپیک اعلام میکنم که تونستم

من برای مرحله اول 5 هزار تومان در نظر گرفتم ولی خب از اونجایی که واسه مرحله اول کاری که من میخوام بکنم خیلی بیشتر از 2 برابر هست واسه همین 2هزار تومان سرمایه میزارم ولی فرض بر 5هزار تومان میزارم وقتی توضیح بدم متوجه می شوید.

یک روغنی هست به نام درمنه برای تقویت مژه و ابرو خیلی خوبه ، من آبان پارسال نامزد کردم و نامزدم هم اصفهان هستش و یکی از خواهر خانوم هام آرایشگاه داره این روغن ها چون اونجا گرون هستش از قم میگرفتم براش می بردم دونه ای 2تومن که ایشون خیلی خیلی می کشید روش و میفروخت دونه ای 10 تومن ولی خب میگفت توی شهرشون قیمتش حدود 15 تومنه

من یکی از این روغن ها رو خریدم و دادم به ایشون فروختن 10 هزار تومن و من مرحله اول رو رد کردم با سرمایه گذاری 2هزار تومن ولی فرض بر 5تومن گذاشتم چون نمیخوام خیلی سریع مراحل رو رد کنم میخوام واسشون فکر کنم و ایده بدم واسه همین الان میخوام مرحله دوم رو شروع کنم 10 هزار تومان به 20 هزار تومان .

راستی بعضی دوستان میگفتن خرید وانت و ... اینا میشه شغل شما باید این کارو کنار شغلتون انجام بدین چون حق ندارید از روی پولتون بردارید و واسه خرج و مخارجتون باید کار جدا داشته باشید.

ببخشید خیلی خیلی طولانی شد.

دوستان ایده بدن واسه مرحله دو نمیخوام همون مرحله اول رو تکرار کنم چون میخوام هر مرحله با مرحله قبل فرق کنه و ایده و فکر روش باشه خودم خرید و فروش شارژ یا دامین رو مد نظر دارم نظر شما چیه ؟

RE: دوبرابر کردن پول شروع شد(mohammad22s) - MARYAR - 05-01-2013 10:10 PM

ضمن خوشامد گویی به شما
آفرین بر شما با این همت
انشاله به زودی شما را در مرحله 28 ببینیم

RE: دوبرابر کردن پول شروع شد(mohammad22s) - jahanagahi - 05-02-2013 01:01 AM

محمد جان مقدمت گلباران.
تشکر بخاطر حرکت زیبائی که انجام میدهید.
خواهشی دارم :
مدتی تایپیکها مختلف انجمن را هم مطالعه فرمائید.تا بیشتر با نحوه کار آشنا شده باشیدموفقتر باشی.

RE: دوبرابر کردن پول شروع شد(mohammad22s) - Delta.H - 05-02-2013 09:13 AM

با سلام
دوست عزیز چرا مراحل بعدی را با خرید و فروش همان روغن ادامه نمی دهید؟
با این تفاوت قیمت شما می توانید به راحتی در شهرهای دیگر برای آن بازاریابی کنید و با قیمت مناسب و سود عالی بفروشید.

RE: دوبرابر کردن پول شروع شد(mohammad22s) - مهدی گل محمدی - 05-02-2013 10:39 AM

ضمن تبریک به شروع این حرکت زیبا
یکی از قوانین این بازی اینه که شما اگر بیشتر از دو برابر سود کردید به عنوان پاداش برای خودتون در نظر بگیرید

RE: دوبرابر کردن پول شروع شد(mohammad22s) - Mohammad Sh - 05-02-2013 03:16 PM

(05-02-2013 01:01 AM)jahanagahi نوشته شده توسط:  محمد جان مقدمت گلباران.
تشکر بخاطر حرکت زیبائی که انجام میدهید.
خواهشی دارم :
مدتی تایپیکها مختلف انجمن را هم مطالعه فرمائید.تا بیشتر با نحوه کار آشنا شده باشیدموفقتر باشی.

بله ، با دانلود شماره هفت ماهنامه سایت قوانین رو مطالعه کردم و چشم از چند وقت پیش دارم اکثر تاپیک ها را مطالعه میکنم Heart

(05-02-2013 09:13 AM)Delta.H نوشته شده توسط:  با سلام
دوست عزیز چرا مراحل بعدی را با خرید و فروش همان روغن ادامه نمی دهید؟
با این تفاوت قیمت شما می توانید به راحتی در شهرهای دیگر برای آن بازاریابی کنید و با قیمت مناسب و سود عالی بفروشید.

راستش چون روغن هست برای ارسال و ... یه کمی مشکل دارم ولی واسه مرحله دوم هم همین کار رو کردم

(05-02-2013 10:39 AM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط:  ضمن تبریک به شروع این حرکت زیبا
یکی از قوانین این بازی اینه که شما اگر بیشتر از دو برابر سود کردید به عنوان پاداش برای خودتون در نظر بگیرید

بله به خاطر همین 6هزار تومانش رو برداشتم و 4 هزار تومن را دادم 2تا روغن دیگه .

RE: دوبرابر کردن پول شروع شد(mohammad22s) - Mohammad Sh - 05-04-2013 11:04 AM

خب مرحله دوم رو هم با فروش دوتا روغن پشت سر گذاشتم ، 5 شنبه که رفتم پیش نامزدم Heart دوتا روغن خریدم و همون لحظه خواهر خانومم هر کدوم رو به قیمت 6 هزار تومن ازم خرید 3636

4 هزار تومان هم تو این مرحله زیاد آوردم . که صرف خرید لواشک شد برای خانمم Heart 12_002

برای مرحله نامزد من Heart رشته اش گرافیکه ، دوتا نقاشی داشت که برای کارورزی کشیده بود ازش گرفتم که برگشتم قم بفروشمون هر کدوم رو بهم داد دونه ای 3 هزار تومن بعد توی اتوبوس که نشسته بودم داشتم نگاهشون میکردم یه آقایی بود گفت خودت کشیدی ؟ گفت نه همسرم دارم میبرم قم میخوام بفروشم گفت دونه ای چند میخوای بفروشی ؟گفتم 5هزار تومن گفت من میخرم ازت جفتش رو فروختم 10 هزار تومن 12_002

از هشت هزار تومنی که داشتم 6 هزار تومنش رو صرف خرید نقاشی کردم که فروختم 10 هزار تومن ، 2هزار تومن هم که مانده بود شد 12 هزار تومان الان 4 هزار تومن دیگه نیاز دارم تا مرحله سوم رو هم رد کنم 10_004

یه سوالی برام پیش اومده نمی دونستم کجا بپرسم

من الان توی یه شرکت خصوصی کار میکنم مدیرت سایتشون دست من هست و کارهای تایپ و ... هم انجام میدم براشون من میتونم از این در امدرم برای 2 برابر کردن پول استفاده کنم ؟

سوال بعدی هم اینکه هر روز یه نفری میره غذای پرسنل رو از رستوران میاره و کرایش رو میگیره مثلا من میتونم با وسیله همکارم برم یه مبلغی بدم به اون و کرایه رو بردارم برای دو برابر کردن پول ؟

ممنون میشم یه نفر به این دوتا سوالم جواب بده 12_002

مرسی 10_004

RE: دوبرابر کردن پول شروع شد(mohammad22s) - Mohammad Sh - 05-05-2013 11:49 AM

خب خب خب 12_00212_00212_002

من اومدم باز 10_004

یه خبر دارم براتون

مرحله سه هم تموم شد 12_002

دیروز رفتم نهار آوردم پول بنزین دوستمم هم دادم و 500 هم زیاد اوردم Heart

مرحله 4 تبدیل 16 هزار تومان به 32 هزار تومان

جواب سوال های منو کسی نمیده ؟Huh

RE: دوبرابر کردن پول شروع شد(mohammad22s) - jahanagahi - 05-05-2013 11:56 AM

(05-04-2013 11:04 AM)mohammad22s نوشته شده توسط:  خب مرحله دوم رو هم با فروش دوتا روغن پشت سر گذاشتم ، 5 شنبه که رفتم پیش نامزدم Heart دوتا روغن خریدم و همون لحظه خواهر خانومم هر کدوم رو به قیمت 6 هزار تومن ازم خرید 3636

4 هزار تومان هم تو این مرحله زیاد آوردم . که صرف خرید لواشک شد برای خانمم Heart 12_002

برای مرحله نامزد من Heart رشته اش گرافیکه ، دوتا نقاشی داشت که برای کارورزی کشیده بود ازش گرفتم که برگشتم قم بفروشمون هر کدوم رو بهم داد دونه ای 3 هزار تومن بعد توی اتوبوس که نشسته بودم داشتم نگاهشون میکردم یه آقایی بود گفت خودت کشیدی ؟ گفت نه همسرم دارم میبرم قم میخوام بفروشم گفت دونه ای چند میخوای بفروشی ؟گفتم 5هزار تومن گفت من میخرم ازت جفتش رو فروختم 10 هزار تومن 12_002

از هشت هزار تومنی که داشتم 6 هزار تومنش رو صرف خرید نقاشی کردم که فروختم 10 هزار تومن ، 2هزار تومن هم که مانده بود شد 12 هزار تومان الان 4 هزار تومن دیگه نیاز دارم تا مرحله سوم رو هم رد کنم 10_004

یه سوالی برام پیش اومده نمی دونستم کجا بپرسم

من الان توی یه شرکت خصوصی کار میکنم مدیرت سایتشون دست من هست و کارهای تایپ و ... هم انجام میدم براشون من میتونم از این در امدرم برای 2 برابر کردن پول استفاده کنم ؟

سوال بعدی هم اینکه هر روز یه نفری میره غذای پرسنل رو از رستوران میاره و کرایش رو میگیره مثلا من میتونم با وسیله همکارم برم یه مبلغی بدم به اون و کرایه رو بردارم برای دو برابر کردن پول ؟

ممنون میشم یه نفر به این دوتا سوالم جواب بده 12_002

مرسی 10_004
در هر دو صورت بله می توان استفاده کرد.
در این حرکت مهم این است که بتوانی ایده های زیبا پیدا کنی و در نهایت یک ایده را برای حرکت دائم انتخاب فرمائید.

RE: دوبرابر کردن پول شروع شد(mohammad22s) - Mohammad Sh - 05-05-2013 12:59 PM

[/quote]
در هر دو صورت بله می توان استفاده کرد.
در این حرکت مهم این است که بتوانی ایده های زیبا پیدا کنی و در نهایت یک ایده را برای حرکت دائم انتخاب فرمائید.

[/quote]

مرسی استاد Heart

حضور شما باعث میشه من با انرژی فراوان راهم رو ادامه بدم 12_00212_00236

ممنون که جواب دادین