سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
روز مادر و تولد حضرت فاطمه (س) مبارک - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: سرگرمی ها، دردودل ها و سلامتی یک میلیاردر (/forumdisplay.php?fid=50)
+---- انجمن: اعمال ماه ها، تشکرها، تبریکات و تسلیت های مذهبی و دوستانه (/forumdisplay.php?fid=176)
+---- موضوع: روز مادر و تولد حضرت فاطمه (س) مبارک (/showthread.php?tid=8097)

صفحه ها: 1 2 3 4 5

روز مادر و تولد حضرت فاطمه (س) مبارک - Peyman AL - 04-26-2013 06:49 PM

سلام خدمت دوستان عزیز روز مادر در هفته آیندست حواستون باشه فراموش نکنید
ولی میخوام اینجا از دوستان بخوام که هر کسی ایده جالب واسه این روز داره یا مثلا کادویی که یه جورایی جدید و خاص باشه رو بگه البته هیچ چیزی نمیتونه زحمات مادران گل و عزیزمون رو جبران کنه هیچ چیز
دست مادرتون رو ببوسید هر کس تا حالا اینکارو نکرده واقعا سخت در اشتباهه اینکارو بکنید تا بعدها حسرتش رو نخورید عزیزان
میم مثل ما
میم مثل مریم
میم مثل مادر
کاش که میشد بهت بگم چقدر صداتو دوست دارم
چقدر مثل بچگی هام لالایی هاتو دوست دارم
سادگی هاتو دوست دارم خستگی هاتو دوست دارم
چادر نماز و زیر لب خدا خداتو دوست دارم
کاشکی رو طاغچه دلت آینه و شمعدون میشدم
تو دشت ابری چشات یه قطره بارون میشدم
کاش که میشد یه دشت گل برات لالایی بخونم
یه آسمون نرگس و یاس تو باغ دستات بشونم
لالایی ...........
بخواب که میخوام تو چشات ستاره هام رو بشمرم
پیشم بمون که تا ابد دنیا رو با تو دوست دارم
دنیا اگه خوب اگه بد با تو برام دیدنیه
باغ گلای اطلسی با تو برام چیدنیه
لالایی.......
مادر
اینا رو بگید تا ای کاش نشدن

RE: روز مادر و ایده های دوستان - venus2 - 04-26-2013 07:09 PM

تاج از فرق فلک برداشتن
جاودان آن تاج بر سرداشتن
در بهشت آرزو ره یافتن
هر نفس شهدی به ساغر داشتن
روز در انواع نعمت ها و ناز
شب بتی چون ماه در بر داشتن
صبح از بام جهان چون آفتاب
روی گیتی را منور داشتن
شامگه چون ماه رویا آفرین
ناز بر افلاک اختر داشتن
چون صبا در مزرع سبز فلک
بال در بال کبوتر داشتن
حشمت و جاه سلیمانی یافتن
شوکت و فر سکندر داشتن
تا ابد در اوج قدرت زیستن
ملک هستی را مسخر داشتن
برتو ارزانی که ما را خوش تر است
لذت یک لحظه "مادر" داشتن
شعر از فریدون مشیری

[تصویر: 0.911830001305236083_irannaz_com.jpg]

RE: روز مادر و ایده های دوستان - venus2 - 04-26-2013 07:20 PM

مادرها اینقدر مهربون هستند که همیشه ما را می بخشند و هر کاری بتونند برای خوشحال کردن ما انجام میدن.
کادو دادن هم خیلی خوبه،هر چیز کوچکی اونها رو خوشحال می کنه.
اما وقتی بغلش کنی، ببوسیش و بهش بگی دوست دارم، بیشتر از هر چیز دیگه ای خوشحالشون می کنه.

RE: روز مادر و ایده های دوستان - ناصر صادقی - 04-27-2013 03:14 AM

پیشاپش این روزو به مادران محترم و دوست داشتنی تبریک میگم.

RE: روز مادر و ایده های دوستان - safire mehrabani - 04-27-2013 09:20 AM

چند روز بیشتر به روز مادر نمانده هرکس با توجه به توانش می کوشد در این روز هر چند کوتاه از مادرش قدردانی کند و خستگی از تنش بیرون کند.

1. لوازم منزل در تحریم

ملتمسانه تقاضا می کنم برای روز مادر لوازم منزل،جارو،پارو،قوری،کتری حتی ازنوع طلاییش هرچه قدر هم کارشان را راحت تر می کند نخرید.

روز مادر برای تقدیر از مادر هاست نه نظافت چی ها و یا کسانی که هر روز به شما سرویس می دهند. محبت های آنها از سر عشق است وگرنه کارگر شما نیستند که با خرید این چیز ها آنها را در خدمت رسانی بیشتر یاری کنید!!!

2. دوست دارم فراوان

خانم ها موجوداتی حساس اند و مثل همه نوع بشر به محبت نیاز دارند. بهترین هدیه بدون کلام محبت آمیز از ته دل هیچ فایده ای ندارد.پس اگر پول ندارید مهم نیست محبت که خرجی ندارد کلامی ،حضوری تاکید می کنم تلفنی فایده ندارد اگر مادر هایتان در دسترس هستند حضوری از زحماتشان تشکر کنید. جملاتی که تا به حال فرصت نکرده اید را دراین روز بگویید . از سال دیگر تنها خدا خبر دارد.

3. شاد باشید

یک روز هم که شده مشکلات کار،بی کاری، تحصیل، خانواده، همسر و کلا مشکلات زندگی تان را کنار بگذارید و دست از ناله و درد و دل کردن برای مادرتان دست بردارید.نهایت شادی مادرتان در شادی شماست یک روز در سال هم که شده شاد باشید. حتی شده در ظاهر نقش بازی کنید و به این ترتیب دلش را خوش کنید.

4. ببخشید

هیچ انسانی بی ایراد نیست. نه من نه شما و نه مادرتان. پس اگر از دست مادرتان،کارهایش،نصایح هر دقیقه اش،بودن بیش از حدش!،یا حتی نبودنش ناراحت هستید. بپذیرید او هم انسان است ببخشید.

5. کمک کنید

کمک کردن تنها شستن ظرف و انجام کارهای منزل نیست گاهی شنیدن درد دل ها و همدلی بهترین هدیه به کسی است که همیشه ستون زندگی تان بوده و تمام سال به غرها و درد دلهایتان گوش می دهد. یک بار در سال هم شما شنونده باشید.

6. تشکرکنید

رسم خوبی بین ما ایرانی ها هست و آن این است که هربار از سرسفره بلند می شویم از کسی که زحمت طبخ غذارا کشیده تشکر می کنیم. اما تا به حال ازکسی که لباس هایتان را می شوید ، اتو می کندو... تشکر کرده اید.

شما دوست عزیز پشت چشم نازک نکن!! بله مستقل شدی جدا زندگی می کنی احسنت اما به خاطر دعای خیر از مادرت تشکر کرده ای؟

7. دخالت نکن، درس نده

خیلی از ما ها همین که کمی درس می خوانیم. چند نفر با نام خانوادگی صدایمان می کنند احساس می کنیم از همه چیز خبرداریم و عالم به غیب هستیم. مادر و پدرهایمان را نصیحت می کنیم، انتقاد می کنیم و بدتر از همه قضاوت می کنیم.

8. خوب موندی

نه به دروغ نه برای کلک زدن. اما خانم ها از اینکه جوان تر از سنش به نظر برسند حسابی انرژی می گیرند.پس به آنها یاد آور شویدجوان وزیبا هستند.

9. مهم هستی

در این که مادران نقش تعیین کننده ای در زندگی هر ایرانی دارند و حتی پس از مرگشان هم تاثیراتشان باقی خواهد ماند اما کمتر پیش می آید که به آنها یاد آور شویم که چقدر مهم و تاثیر گذار هستند.پس هر ازگاهی به آنهابگویید .

10.همیشه قدر دان باش

اینکه روز خاصی را به نام مادر اختصاص می دهیم خیلی خوب است اما لازم است هر روز قدر دان محبت های آنها باشیم.

روز مادر و قدردانی از مادر ............ - mallarme - 04-27-2013 11:25 AM

در پیش روی، روز مادر را داریم.....
وهفته ای که روز میلاد بانوی دو عالم در آن قرار گرفته را هفته "زن، مادر" مینامند.

مادر یگانه دوست، عزیزترین و مهربان ترین همدم ما........

[تصویر: mother1.jpg]

هیچی در وصفش نمیتوان گفت....هیچ.....هر چقدر هم قلم قوی داشته باشیم بازم نمیتوان در وصفش نوشت.....

روز مادر را چگونه قدر میدانید؟

پیشنهاد های جالبی برای خوشحال کردن مادرها داریم.:

1. لوازم منزل در تحریم

ملتمسانه تقاضا می کنم برای روز مادر لوازم منزل،جارو،پارو،قوری،کتری حتی ازنوع طلاییش هرچه قدر هم کارشان را راحت تر می کند نخرید.

روز مادر برای تقدیر از مادر هاست نه نظافت چی ها و یا کسانی که هر روز به شما سرویس می دهند. محبت های آنها از سر عشق است وگرنه کارگر شما نیستند که با خرید این چیز ها آنها را در خدمت رسانی بیشتر یاری کنید!!!

2. دوست دارم فراوان

خانم ها موجوداتی حساس اند و مثل همه نوع بشر به محبت نیاز دارند. بهترین هدیه بدون کلام محبت آمیز از ته دل هیچ فایده ای ندارد.پس اگر پول ندارید مهم نیست محبت که خرجی ندارد کلامی ،حضوری تاکید می کنم تلفنی فایده ندارد اگر مادر هایتان در دسترس هستند حضوری از زحماتشان تشکر کنید. جملاتی که تا به حال فرصت نکرده اید را دراین روز بگویید . از سال دیگر تنها خدا خبر دارد.

3. شاد باشید

یک روز هم که شده مشکلات کار،بی کاری، تحصیل، خانواده، همسر و کلا مشکلات زندگی تان را کنار بگذارید و دست از ناله و درد و دل کردن برای مادرتان دست بردارید.نهایت شادی مادرتان در شادی شماست یک روز در سال هم که شده شاد باشید. حتی شده در ظاهر نقش بازی کنید و به این ترتیب دلش را خوش کنید.

4. ببخشید

هیچ انسانی بی ایراد نیست. نه من نه شما و نه مادرتان. پس اگر از دست مادرتان،کارهایش،نصایح هر دقیقه اش،بودن بیش از حدش!،یا حتی نبودنش ناراحت هستید. بپذیرید او هم انسان است ببخشید.

5. کمک کنید

کمک کردن تنها شستن ظرف و انجام کارهای منزل نیست گاهی شنیدن درد دل ها و همدلی بهترین هدیه به کسی است که همیشه ستون زندگی تان بوده و تمام سال به غرها و درد دلهایتان گوش می دهد. یک بار در سال هم شما شنونده باشید.

6. تشکرکنید

رسم خوبی بین ما ایرانی ها هست و آن این است که هربار از سرسفره بلند می شویم از کسی که زحمت طبخ غذارا کشیده تشکر می کنیم. اما تا به حال ازکسی که لباس هایتان را می شوید ، اتو می کندو... تشکر کرده اید.

شما دوست عزیز پشت چشم نازک نکن!! بله مستقل شدی جدا زندگی می کنی احسنت اما به خاطر دعای خیر از مادرت تشکر کرده ای؟

7. دخالت نکن، درس نده

خیلی از ما ها همین که کمی درس می خوانیم. چند نفر با نام خانوادگی صدایمان می کنند احساس می کنیم از همه چیز خبرداریم و عالم به غیب هستیم. مادر و پدرهایمان را نصیحت می کنیم، انتقاد می کنیم و بدتر از همه قضاوت می کنیم.

8. خوب موندی

نه به دروغ نه برای کلک زدن. اما خانم ها از اینکه جوان تر از سنش به نظر برسند حسابی انرژی می گیرند.پس به آنها یاد آور شویدجوان وزیبا هستند.

9. مهم هستی

در این که مادران نقش تعیین کننده ای در زندگی هر ایرانی دارند و حتی پس از مرگشان هم تاثیراتشان باقی خواهد ماند اما کمتر پیش می آید که به آنها یاد آور شویم که چقدر مهم و تاثیر گذار هستند.پس هر ازگاهی به آنهابگویید .

10.همیشه قدر دان باش

اینکه روز خاصی را به نام مادر اختصاص می دهیم خیلی خوب است اما لازم است هر روز قدر دان محبت های آنها باشیم.

-------------------------------------------------------------------

این هفته ..... و تمام روزها متعلق به مادر است........

به تمام مادرانی که درد تولد یک انسان را به جون خریده اند، از لحظه لحظه وجودشان زده اند تا انسانی را به کمال برسانند تبریک میگویم.....

دست مادرم را میبوسم.......Heart

RE: روز مادر و ایده های دوستان - بابایی - 04-29-2013 09:10 AM

متأسفانه حتی در بهترین شرایط هم وقتی این تاج را از سر ما بر میدارند تازه میفهمیم.
متأسفم.
ولی حقیقت دارد.
هیچ یک از ما تاب از دست دادنش را نداریم.
فقط هر چه میتوانیم باید برایش انجام دهیم
برای من وقتی که این اتفا افتاد حدود 10 روز دنیا تیره و تار شد. توان حرف زدن هم نداشتم. حتی به محل کارم هم اطلاع ندادم
انگار خوابیده بودیم که کسی با سیلی محکم ما را وادار به بیداری کرد.
ولی دیگر دیر شده بود.
خدا مادر و پدر همه عزیزان این انجمن رو حفظ کنه
خدا همه رفتگان این انجمن رو هم بیامرزه
اینها رو گفتم که اونهایی که هنوز این تاج بر سرشونه غفلت نکنند.

بهترین کار اینه که اون چیزی رو که او دوست داره انجام بدین.
مادر من دوست داشت بره امامزاه صالح به یاد قدیمها. اگه هنوز اینجا بود قطعا همین کار رو براش انجام میدادم و میبردمش امامزاده

RE: روز مادر و ایده های دوستان - sherafati - 04-29-2013 10:38 AM

همیشه توی خریدن مشکل داشتم....
یکمم گفتارم ضعیفه....
فکر کنم نامه بهتر باشه با یه دسته گل که خودم درستش کنم.....
مادر منم خواب امامزاده صالح دیده بود موقعی که میخواستم برم دکتر تهران ولی هنوز نرفته

RE: روز مادر و ایده های دوستان - یک همراه سبز - 04-29-2013 11:57 AM

اما هدیه من:

یه گل رز قرمز

یه شیشه گلاب

خواندن قران و دادن خیرات

و بوسیدن سنگ قبرش

(مادرم ببخش منو که پسر خوبی برات نبودم

RE: روز مادر و ایده های دوستان - بابایی - 04-29-2013 12:07 PM

(04-29-2013 11:57 AM)محمد رضوانی نوشته شده توسط:  اما هدیه من:

یه گل رز قرمز

یه شیشه گلاب

خواندن قران و دادن خیرات

و بوسیدن سنگ قبرش

(مادرم ببخش منو که پسر خوبی برات نبودم

خدا رحمتشون کنه

من هر وقت بخوام برای او کاری کنم پیش خودم فکر میکنم اگه الان بود برای هر یک از افراد خانواده چیکار میخواست بکنه همون کار رو از طرفش انجام میدم.
افراد خانواده یادگاری های ایشون اند. هوای اونها رو هم داشته باش