فروش الوورا در حال حاضر - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: فروش الوورا در حال حاضر (/showthread.php?tid=8052) |
فروش الوورا در حال حاضر - Divar - 04-29-2013 02:59 AM سلام به بزرگواران انجمن. من پدربزرگم گلخانه زیاد داره (یه شهر دیگه) ، چند هفته پیش به گوشم رسید که اینبار آلوورا هم کشت داشتن که به فروش نرفته یا شایدم واسه فروش نزاشتن!شایدم تا حالا فروختن! حالا سوال من اینکه بر فرض هنوز اگه نفروخته باشن الان بازار فروشش چطوره؟ اگه من بخوام بفروشم از کجا مشتری پیدا کنم؟ من سیستان و بلوچستانم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن RE: فروش الوورا در حال حاظر - m-jalalvand - 04-29-2013 08:42 AM (04-29-2013 02:59 AM)Divar نوشته شده توسط: سلام به بزرگواران انجمن. سلام.اگر نفروخته باشن لطف کنید قیمت رو هم اعلام بفرمایید RE: فروش الوورا در حال حاظر - Divar - 04-30-2013 12:55 AM باشه حتما. من آمار دقیق می گیرم تا دو سه روز دیگه خبرتون می کنم. RE: فروش الوورا در حال حاضر - Divar - 05-08-2013 11:57 PM سلام مجدد. شرمنده دیر شد، یه چند روزی مسافرت بودم دسترسی به اینترنت هم نداشتم. واقعیتش زنگ زدم که گفتن فروختن RE: فروش الوورا در حال حاضر - Divar - 06-17-2013 03:20 PM با عرض پوزش مجدد. دو سه روز پیش رفتم ایرانشهر در کمال ناباوری نفروخته بودن و اطلاعات غلط بهم رسیده بود ![]() دوستان اگه کسی تمایل به خرید داشت از طریق گروه راهکار وارد عمل میشیم |