چند پرسش ساده برای یافتن استعداد شغلی شما - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=33) +--- موضوع: چند پرسش ساده برای یافتن استعداد شغلی شما (/showthread.php?tid=7949) صفحه ها: 1 2 |
چند پرسش ساده برای یافتن استعداد شغلی شما - یک همراه سبز - 04-22-2013 06:56 PM یکی عاشق خلاقیت است ، دیگری عاشق تجارت اما دیگری عاشق کمک به دیگران و شما......؟ پرسش های زیر برای یافتن علاقمندی شغلی شماست . پس با دقت و با سرعت پاسخ دهید. 1- وقتی به یک اردوی دانش آموزی ، دانشجویی یا سیاحتی می روید. ¡ شروع می کنی به کشف محیط جدید o قیمت خوراکی های خودت را با آنجا مقایسه می کنی؟ ∆ وظیفه هرکس را تعیین می کنی 2- در یک فروشگاه بزرگ دوست داری کدام کار را انجام بدهی ؟ o فروشندگی ∆ مدیریت ¡ چیدمان و ویترین 3- در یک روز تعطیل دوست داری کدام کار را انجام بدهی ؟ ∆ اتاقت را مرتب کنی ¡ کتاب می خوانی o کمی از وسایل اضافی را می فروشی یا تعویض می کنی 4- کدام صفت برازنده تو ست؟ o جاه طلبی ¡ رؤیایی ∆ جدی 5- مشکل یعنی چه؟ ¡ نداشتن خلاقیت ∆ بی نظمی o نداشتن شم اقتصادی 6- کدام شخصیت تاریخی را ترجیح می دهی؟ ∆ ناپلئون بناپارت o کریستف کلمب ¡ ویکتور هوگو 7- کلمه مورد علاقه تان کدام است؟ o گفت و گو ¡ تخیل ∆ نظم 8- مهمترین ویژگی در یک شغل؟ ¡ خلق و ابداع ∆ نظم و امنیت o درآوردن پول بیشتر ¡ اگر بیشتر پاسخ ها باشد þ خلاقیت و هنر عاشق تمام حرفه هایی هستی که تخیلت را قلقلک می دهد. رؤیا و نوآوری لحظه ای ذهن تو را ترک نمی کند. اگر بخواهی فهرستی از استعدادهای هنری ات بنویسی، بی انتها خواهد بود این جمله ها را همیشه می شنوی . تو باید نویسنده بشوی ....یا تو باید موسیقیدان بشوی ......هنر از پنجه هایت می بارد........ ∆ اگر بیشتر پاسخ ها باشد þ طبقه بندی ، سازماندهی ، نظم شما عاشق نظم هستی دوست داری هر کاری با نظم و دقت انجام شود و با جدیت و مراقبت آن را دنبال می کنی از اینکه مورد هجوم اتفاقات غیرمترقبه قرار بگیری بیزاری و همیشه ثبات را ترجیح می دهی حرفه های زیادی هست که تو در آنها موفق می شوی مانند حسابداری – امور اداری – کامپیوتر و.... اما سخت ترین مسئله برای تو نداشتن هدف و وظیفه مشخص است . با این اوصاف کاملاً روی خودت حساب کن. o اگر بیشتر پاسخ ها باشد þ تجارت و اقتصاد.... یک میلیون ، دو میلیون ، سه میلیون مناسب ترین قیمت برای این جنس کدام است؟ البته که تو می دانی، معامله، خرید و فروش.... تو ساخته شده ای برای این کار . اما هدف تو فقط پول نیست ، دوست داری اعتبار و مقامت را با تجارت بدست بیاوری و بدون تعارف تو یک جاه طلب واقعی هستی، هر حرفه ای که به تجارت مربوط باشد برایت مناسب است و استعداد دوتا دوتا چهارتایت بی نظیر است . با این حال رها کردن این استعداد به حال خودش و نشستن در انتظار و آمدن فرصت اصلاً کار درستی نیست بهتر است از همین حالا این شم را به کار بندی و با کار و تلاش، موفقیت را در آغوش بگیری . به نقل از سایت کاریابی کارمند من خودم i شدم ![]() RE: چند پرسش ساده برای یافتن استعداد شغلی شما - tondar12 - 04-22-2013 07:10 PM جالب بود! واسه من شد o !! RE: چند پرسش ساده برای یافتن استعداد شغلی شما - sabaeng - 05-02-2013 12:49 PM واسه منم شد i ![]() RE: چند پرسش ساده برای یافتن استعداد شغلی شما - goldmen - 05-02-2013 12:58 PM o و ∆ تكليف ما چي ميشه اين دوتا برابر شد؟ RE: چند پرسش ساده برای یافتن استعداد شغلی شما - یک همراه سبز - 05-02-2013 01:18 PM (05-02-2013 12:58 PM)goldmen نوشته شده توسط: o و ∆ تكليف ما چي ميشه اين دوتا برابر شد؟ جناب گلدمن عزیز با این حساب شما هم به مشاغل که مربوط به سازماندهی ،طبقه بندی و دارای نظم است و هم به تجارت و اقتصاد علاقه مند هستید بعبارت ساده تر وسعت انتخابی شما بیشتر است *همه این تست ها جهت خود سنجی است و تصمیم نهایی با خود شماست RE: چند پرسش ساده برای یافتن استعداد شغلی شما - alireza091111 - 05-13-2013 08:52 AM مممنون از شما خیلی وقت بود دنبال یه همچین چیزی بودم. برای منم o شد RE: چند پرسش ساده برای یافتن استعداد شغلی شما - مرتضی الهی - 08-20-2013 09:42 PM باسلام ممنون از مطالب جالبتون دوست عزیز من 4=o i=3 RE: چند پرسش ساده برای یافتن استعداد شغلی شما - Elixir - 08-20-2013 10:28 PM من همه ي جوابامiبود RE: چند پرسش ساده برای یافتن استعداد شغلی شما - دهدار - 08-20-2013 10:55 PM من هم o و ∆ شد. RE: چند پرسش ساده برای یافتن استعداد شغلی شما - mbza11 - 08-21-2013 12:06 PM سلام. من 5 تا i و 3 تا ∆ شدم. موفق باشید. |