سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
ایده ای بکر برای فروش عسل - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2)
+--- موضوع: ایده ای بکر برای فروش عسل (/showthread.php?tid=7905)

ایده ای بکر برای فروش عسل - khosroba - 04-20-2013 05:12 PM

سلام
تو این انجمن دوستانی هستند که بارها برای فروش عسل درخواست دادن من یک مدل فروش آنلاین در کشور آلمان دیدم که به نظر من قابل اجرا در ایران می باشد.
البته صاحبان این سایت این مدل فروش را از کشورکانادا گرفته ودر آلمان اجرا کرده و در کوتاه مدت موفقیت بزرگی کسب کردن
همان طور که در لینک سایت میبینید در مناطق جغرافیایی مختلف که در نقشه سایت هست گلهای متفاوت وجود داره که طعم و خواص عسل به دست آمده از هر منطقه متفاوت می باشد و این کلید موفقیت این مدل فروش عسل میباشد.

با توجه به اینکه هم در آلمان و هم در کانادا ابن مدل موفقیت زیادی کسب کرده در صورت بومی سازی با اقلیم ایران احتمال موفقیت ای طرح وجود داره فقط باید ارتباط قوی بین کندو داران و سایت فروش به وجود آود.
http://www.heimathonig.de/honig-region/deutschland

موفق باشید

RE: ایده ای بکر برای فروش عسل - سعید یوسفی - 04-20-2013 06:41 PM

حجم بالایی از عسل ها در ایران غیر خالص هستند، بیشتر شکر هستند که به مقدار کمی عسل آغشته شدن و گرنه اینهمه عسل از کجا میاد؟ مهمترین مسئله اینه که عسل های خوب شناسایی و به مردم معرفی بشند تا سایت فروشنده اعتماد مردم رو بتونه جلب کنه.

RE: ایده ای بکر برای فروش عسل - محمد پارسا - 04-20-2013 10:12 PM

سلام جناب خسرو.
من یک ایمیل برای شما به ایمیل شما فرستادم
لطفا چک کنید

RE: ایده ای بکر برای فروش عسل - khosroba - 04-21-2013 12:28 PM

من بارها در این انجمن دیدم که خیلی از دوستان دنبال ایده های خارجی هستند,پیشنهاد استخدام مترجم داده میشه و خیلی موارد دیگر ,ولی به عنوان نمونه وقتی ایده ای که موفق هم هست تو انجمن معرفی میشه هیچ توجهی نمیشه .

RE: ایده ای بکر برای فروش عسل - دشتستانی 92 - 04-21-2013 12:58 PM

کارتون درسته.....

کارتون درسته.....

RE: ایده ای بکر برای فروش عسل - Mrs.Seyedi - 05-18-2013 10:35 PM

خیلی ممنون به خاطر معرفی این سایت مفید و کاربردیتان،
خیلی از دوستان انجمن با عسل خالص ارتباط مستقیم دارند،
من تاپیک شما را معرفی خواهم کرد.
با سپاس فراوان

RE: ایده ای بکر برای فروش عسل - meysamt74 - 06-26-2013 09:43 AM

(04-20-2013 06:41 PM)سعید یوسفی نوشته شده توسط:  حجم بالایی از عسل ها در ایران غیر خالص هستند، بیشتر شکر هستند که به مقدار کمی عسل آغشته شدن و گرنه اینهمه عسل از کجا میاد؟ مهمترین مسئله اینه که عسل های خوب شناسایی و به مردم معرفی بشند تا سایت فروشنده اعتماد مردم رو بتونه جلب کنه.

و كسي براي خريد خوراكي از اينترنت اعتماد نمي كنه.

RE: ایده ای بکر برای فروش عسل - biziran - 07-07-2013 03:54 PM

سلام
ما زنبوردار هستیم و عسل طبی و صد در صد خالص تولید می کنیم
مشتری ها میتونند اون رو به آزمایشگاه هم ببرند و تست کنند.
راستش این یک حقیقته که عسل ها اکثرا آب شکر هستند.
مخصوصا جدیدا که عسل چینی وارد بازار شده و بعضی ها می گن اصلا از مواد خوراکی تهیه نشده و کاملا مصنوعی هست.
به همین دلیل سرطان زاست.

حالا می خوام سعی کنم از طریق اینترنت هم فروشی داشته باشیم.
چه راهی رو پیشنهاد می کنید که مشتری اعتماد کنه؟؟

RE: ایده ای بکر برای فروش عسل - ir_tanis - 07-07-2013 04:15 PM

من شنيدم گرده گل رو ميشه از كندو داران خريد كه خيلي خواص درماني داره حقيقت داره؟ قيمتش چقدر هست؟

RE: ایده ای بکر برای فروش عسل - davaran - 07-07-2013 05:27 PM

(07-07-2013 03:54 PM)biziran نوشته شده توسط:  سلام
ما زنبوردار هستیم و عسل طبی و صد در صد خالص تولید می کنیم
مشتری ها میتونند اون رو به آزمایشگاه هم ببرند و تست کنند.
راستش این یک حقیقته که عسل ها اکثرا آب شکر هستند.
مخصوصا جدیدا که عسل چینی وارد بازار شده و بعضی ها می گن اصلا از مواد خوراکی تهیه نشده و کاملا مصنوعی هست.
به همین دلیل سرطان زاست.

حالا می خوام سعی کنم از طریق اینترنت هم فروشی داشته باشیم.
چه راهی رو پیشنهاد می کنید که مشتری اعتماد کنه؟؟

یه راه خوب اینه که برنامه ریزی کنید .. یه وبلاگ بزنید و عکسای خودتون و زنبور ها و کندوها رو بذارید .. هر روز از خاطرات خودتان و درگیری با زنبورها بنویسید .. و خیلی مستقیم تبلیغ فروش عسل را نکنید .. کم کم مشتریان و بازدید کنندگان وبلاگ شما درخواست میدهند که چظوری میشه خرید .. و با کم کم نظریات مشتریان رو که راضی بودن بذارید .. در این وبلاگ باید کاملا حس بشه که شما بعشق زنبورهاتون می نوسیید ..