فروش اینترنتی منابع تحقیقاتی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2) +--- موضوع: فروش اینترنتی منابع تحقیقاتی (/showthread.php?tid=7895) |
فروش اینترنتی منابع تحقیقاتی - 3733041951 - 04-20-2013 12:18 AM با سلام دوستان من ایده ای در خصوص فروش اینترنتی منابع تحقیقاتی حداقل در حوزه رشته تخصصی خودم دارم، آیا منع قانونی در این رابطه وجود ندارد؟ RE: فروش اینترنتی منابع تحقیقاتی - soshiant - 05-01-2013 10:23 PM باید فروش آنلاین باشه خیلی بهتره در مورد قوانین نمی دونم RE: فروش اینترنتی منابع تحقیقاتی - تنگسیر - 05-14-2013 03:17 AM تو این زمینه اگر خودتون محتوای اموزشی وتحقیقاتی رو تهیه کنید وبه معرض فروش بذارید فکر کنم منع خاصی نداشته باشه ونیاز به مجوز داره ولی اگر بخواین منابع رو از سایت ها و مراجع دیگه تهیه وجمع اوری کنین با اجازه نویسنده وناشر بلامانع میباشد . من تو خیلی از این منابع تحقیقاتی دیدم که نویسنده وناشر فروش رو بدون اجازه ممنوع کردند و پیگرد قانونی داره البته این برداشت خودم بود شما باید از مراجع ذیصلاح استعلام فرمایید. ولی در کل یه صنعت رو به رشد ودرامد زاست . RE: فروش اینترنتی منابع تحقیقاتی - reza.sepehri - 05-14-2013 07:38 AM آیا در حالت عادی اینطور نیست که " اگه مطلب یا مقاله ای رو از سایت دیگری در سایت خودمان قرار دهیم با ذکر منبع و لینک مطلب یا مقاله اشکالی نداره"؟ یعنی وقتی در سایتی درج میشه "حق کپی محفوظ است" ، طبق قانون و عرف اینترنت اگه مطلبی رو از اون سایت در مقالات یا سایت خودمون درج کنیم، به شرطی که نام منبع و لینک مطلب رو ذکر کنیم اشکالی نداره. این برداشت و اطلاعات من در مورد این موضوع بود، اگه اشتباه فکر می کنم ممنون میشم دوستان بگویند. RE: فروش اینترنتی منابع تحقیقاتی - neeaz - 05-29-2013 08:23 PM فروش اینترنتی هم به همین راحتی نیست.باید از ی سری ف/ی/ل/ت/رها رد شدو همینطور هم جلب اعتماد از سوی مشتری هم کار خیلی ساده ای نیست. |