سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
شروع شد. مژده - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش خرید - فروش و سپرده گذاری (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- انجمن: سرمایه گذاری در بورس (/forumdisplay.php?fid=14)
+--- موضوع: شروع شد. مژده (/showthread.php?tid=787)

صفحه ها: 1 2

شروع شد. مژده - jahanagahi - 09-13-2011 08:12 PM

- شروع شد.حرکت شروع شد.
- آقا اجازه چی شروع شد؟
- سرمایه گذاری.
سرمایه گذاری در چی؟
- سرمایه گذاری در بورس.
خبر خوب:
دو ماه پیش هدفی را در نظر گرفتم برای شروع کسب و کار در بورس و تاریخ شروعش را 1390/6/22 اعلام کردم . امروز همین تاریخ است.
با آقا مصطفی که ساکن قزوین است و تجربیات خوبی در بورس دارد تماس گرفتم و ساعت 4/30الی5/30 با هم بودیم. جایتان خالی شیر موز خوردیم. دیدم لیوان اول پر شد و لیوان دوم نیمه پر. لیوان پر را دادم آقا مصطفی و گفتم سهم من را آب هویج بریز و شد آب هویج شیر موز.
و حالا اصل مطلب. من به ایشان پیشهاد دادم با 5 میلیون تومان حرکت خرید و فروش بور س را شروع کنیم .درآمد 50و50(البته سهم صندوق محفوظ است )تا یکماهه اول اگر حرکت خوب بود عزیزان انجمن را دعوت به سرمایه گذاری کنیم.(البته در جلسه حضوری نوع نظارت نماینده عزیزان مشخص خواهد شد.). فردا قرار شد کارهای ثبت نام اولیه را انجام دهیم. حرکت از 1390/6/28 شروع می شود.
لطفا اگر این حرکت را پسندید حتما لایک کنید.(دکمه سپاس را بزنید)

ببخشید جلسه چه روزی برگزار میشه؟ ساعت چند؟ و کجا؟
روز جمعه ساعت 11 صبح درب شمالی نمایشگاه
ممنونم. یادداشت کردم.

با توجه به اینکه من تجربه زیادی از این حرکت ندارم ولی به عشق ادمین عزیز که بانی این سایت است و دیگر عزیزان با ریسک و مبلغ اشاره شده حرکت را شروع کرده تا عزیزان نا امید نشوند که چرا حرکتی انجام نمی شود.امیدوارم نتجه بخش باشد. نخواستم فعلا شما در این ریسک باشید.پس از موفقیت از همه عزیزان دعوت می شود. موفقتر باشید

RE: شروع شد. مژده - کامیار کاظمی - 09-13-2011 08:42 PM

جناب قربانیان اگر دستور بدهید همه در کنار شما خواهیم بود.

RE: شروع شد. مژده - jahanagahi - 09-13-2011 08:47 PM

(09-13-2011 08:42 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:  جناب قربانیان اگر دستور بدهید همه در کنار شما خواهیم بود.

شما , عزیز من. تاج سر من هستی. شما عزیزی هستی که جوانان پرشور و پر هدف را در پناهگاه با صفای سایت جا داده ای.من و همه عزیزان به بودن شما و در کنار شما افتخار میکنیم.(من در سنی نیستم که بی علت از عزیزی تعریف کنم مگر آنکه قابل تعریف باشد, که شما هستی.)

RE: شروع شد. مژده - کامیار کاظمی - 09-13-2011 08:55 PM

جناب قربانیان نازنین شما من را شرمنده میکنید این وجود پربار و ارزشمند شماست که چراغ راه ما شده است.

RE: شروع شد. مژده - YashaR1989 - 09-13-2011 09:16 PM

عالیه
البته اگر سهم بندی کنید و هر سهم مثلاً 50 یا 100 هزارتومان بهتره اینجوری افرادی مثل من که هنوز هیچ درآمدی ندارن هم میتونن شرکت کنن

RE: شروع شد. مژده - jahanagahi - 09-13-2011 09:49 PM

(09-13-2011 09:16 PM)YashaR1989 نوشته شده توسط:  عالیه
البته اگر سهم بندی کنید و هر سهم مثلاً 50 یا 100 هزارتومان بهتره اینجوری افرادی مثل من که هنوز هیچ درآمدی ندارن هم میتونن شرکت کنن

حتما همین کار را خواهیم کرد. بحث در جلسه حضوری . لطفا پست اول را اگر موافق هستید لایک کنید.

RE: شروع شد. مژده - MARYAR - 09-13-2011 09:56 PM

شروع در بورس مطمئنا با موافقت همه جانبه آقاي قربانيان شروع آرماني براي ميلياردرهاست.
ممنون از زحمات شما

RE: شروع شد. مژده - jahanagahi - 09-13-2011 10:02 PM

آقا مصطفی یکی از اساتید در رشته بورس هست. من به ایشان عرض کردم بدون ترس شروع کن اگر تمام پول هم سوخت رفت فدای یک تار موی تمام عزیزان انجمن.
ایمان دارم سود بسیاری دارد. باور میکنم. از فردا هر حرکتی انجام شد , ادمین عزیز و شما عزیزان را در جریان قرار خواهیم داد. نظر من اینست که اگر عزیزی حتی 10 هزار تومان داشت , سرمایه گذاری بکند. بعد از موفقیت از یک ریال تا....مجاز برای سرمایه گذاری است پس عزیزی نگران نشود.

حرکت بعدی سرمایه گذاری اعضا از یک ریال تا ..... برای ساختمان سازی است.
در جلسه حضوری باید حتما ناظرین مشخص شوند. من هیچ پولی را پیش خود قبول نخواهم کرد. ناظرین باید مسئول حفاظت از سرمایه عزیزان باشند. البته ادمین عزیز و من 100در100نظارت خواهیم کرد.
در جلسه شرکت میکنی؟
بله 100در100

RE: شروع شد. مژده - مهتاب - 09-13-2011 10:38 PM

(09-13-2011 10:02 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  آقا مصطفی یکی از اساتید در رشته بورس هست. من به ایشان عرض کردم بدون ترس شروع کن اگر تمام پول هم سوخت رفت فدای یک تار موی تمام عزیزان انجمن.
ایمان دارم سود بسیاری دارد. باور میکنم. از فردا هر حرکتی انجام شد , ادمین عزیز و شما عزیزان را در جریان قرار خواهیم داد. نظر من اینست که اگر عزیزی حتی 10 هزار تومان داشت , سرمایه گذاری بکند. بعد از موفقیت از یک ریال تا....مجاز برای سرمایه گذاری است پس عزیزی نگران نشود.

حرکت بعدی سرمایه گذاری اعضا از یک ریال تا ..... برای ساختمان سازی است.
در جلسه حضوری باید حتما ناظرین مشخص شوند. من هیچ پولی را پیش خود قبول نخواهم کرد. ناظرین باید مسئول حفاظت از سرمایه عزیزان باشند. البته ادمین عزیز و من 100در100نظارت خواهیم کرد.
در جلسه شرکت میکنی؟
بله 100در100

من با سرمایه گذاری در زمینه ساختمان سازی کاملا موافقم با توجه به تجربه شخصی خودم می تونم اطمینان بدم کار کاملا پر سودیه.اگر این امکان فراهم بشه که عزیزان انجمن بتونن با مبالغ کم در ساختمان سازی سرمایه گذاری کنند که فوق العادست. من با توجه به تخصص و تجربه در این راه برای همکاری با آقای قربانیان در خدمت هستم.

RE: شروع شد. مژده - jahanagahi - 09-13-2011 10:42 PM

حتما . حرکت بعدی انشالله.