راهنمایی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: راهنمایی (/showthread.php?tid=7783) |
راهنمایی - mohamadhunter - 04-13-2013 11:36 PM با سلام بر تمام دوستان خوبه انجمن یک همفکری میخواستم ازتون راستش یک موقعیتی برام پیش امده که لوازمه هرجور ماشینی رو که بخوام میتونم با قیمته بسیار پایین وارد کنم مثلا کاپوت فابریک بی ام و ... راستش دنباله یک چیز جمع و جور هستم که وزنش کم باشه که گمرکیش کم بشه برای وارد کردن و سودش خوب باشه چون کیلیویی برای ما محاسبه میکنن به نظرتون چی بیارم که بفروشم خوب باشه؟ درضمن مغازه ندارم و باید تو نت بفروشم یا ماشین تصادفی مدل بالا بخرم و جمعش کنم و این لوازمم هم یکی از اشناهام که تو کاره وارداته راحتت میتونه به دستم برسونه RE: راهنمایی - bahador - 04-14-2013 12:21 AM شما هر چیزی که وارد کنی اگر پول گمرکیش را بتوان توی فروشش درآورد می ارزه در ضمن با این وضع بازار هرچیزی که وارد کنی(با قیمت خوب) مطمعنا فروش خوبی خواهد داشت چون تمامی قطعات خودرو حتی تولید داخل تقریبا دو برابر مشابه خارجی اون در بازار فروش میره. ولی به نظر من اگر میتونی رنگهای خارجی انواع ماشین را وارد کن فروش بسیار بالایی و خوبی هم داره. |