سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
تاسیس انجم حمیات از صاحبان ایده - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27)
+--- موضوع: تاسیس انجم حمیات از صاحبان ایده (/showthread.php?tid=777)

تاسیس انجم حمیات از صاحبان ایده - zaghian - 09-13-2011 09:18 AM

چند وقتیه خیلی به این موضوع فکر میکنم که اکثر افرادی که مثل خود من در قدمهای ابتدایی خلق ایده و تبدیل آن به ثروت هستند بی شک به مشکلاتی برخورد میکنند که ممکنه اونها رو دلسرد کنه و شاید هم منصرف از ادامه مسیر. چیزی که به ذهنم خطور کرده اینه که خیلی از مردم (حتی نچندان خلاق) وقتی میخوان کاری رو شروع کنند نیاز به حمایت فکری و اکثر مواقع هم مالی دارند. ما تو این انجمن که دارای اعضای توانمند و قوی هست میتونیم چه بصورت مجازی(از طریق سایت) و چه بصورت فیزیکی این کارو انجام بدیم که این کار میتونه منجر به کسب درآمد هم برای اعضای انجمن بشه. البته یکی دیگه از کارهایی که مشابه این موضوع دیدم این بوده که یک سایت کاریابی پل ارتباطی بین سرمایه گذار و صاحبان ایده برقرار کرده ولی خیلی نتونسته اونو فعال کنه. روند این کار هم به این شکله که از لحظه ای که صاحب ایده( که ایده اش توسط اعضای انجمن مورد ارزیابی قرار گرفت و تایید شد) مورد حمایت فکری و شاید هم مالی انجمن قرار میگیره لحظه به لحظه مسیر روبروشو با اعضای انجمن درمیان میزاره و به محض اینکه به مشکلی برخورد کرد انجمن دست به کار میشه و با تشکیل جلسات گروهی مشاوره موضوع رو از زوایای مختلف مورد بررسی قرار میدن و به حل اون مشکل میپردازند. چون تو این روند فرد صاحب ایده خودشو تنها احساس نمیکنه و همیشه افرادی رو میبینه که دارند تاییدش میکنند با یک اعتماد به نفس بیشتری در راستای هدفش به جلو میره که این امر هم به اون کمک کرده که به هدفش برسه هم برای انجمن ما ثروت به ارمغان آورده. اگر بخوام درباره جزییاتش توضیح بدم خیلی طولانیه. من سرنخی برای گفتگو باز کردم تا مابقی دوستان هم با نظرات خودشون این موضوع رو نقد و بررسی کنند و اگر قابل انجام بود با یک یا علی شروع کنیم.

RE: تاسیس انجم حمیات از صاحبان ایده - کامیار کاظمی - 09-13-2011 09:32 AM

جناب زاغیان عزیز تمام هدف انجمن،فرمایشات شما است و در حال حاضر هم در بسیاری از تایپیک ها این حمایت اعلام شده و هیچ مشکلی وجود ندارد و اصلا ما برای همین حمایت ها اینجا هستیم!
موفق باشید

RE: تاسیس انجم حمیات از صاحبان ایده - zaghian - 09-13-2011 09:43 AM

(09-13-2011 09:32 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:  جناب زاغیان عزیز تمام هدف انجمن،فرمایشات شما است و در حال حاضر هم در بسیاری از تایپیک ها این حمایت اعلام شده و هیچ مشکلی وجود ندارد و اصلا ما برای همین حمایت ها اینجا هستیم!
موفق باشید

دوست عزیز آقا کامیار گل
منظور من این بود که اولا برای این کار بازاریابی کنیم دوما اینکه بصورت خاص یک فرد صاحب ایده رو حمایت کنیم. من الان چند روزه که یک سوال کردم ولی هیچ پاسخی دریافت نکردم سوالم درباره میزان ریسک پذیری برای انجام و یا شروع یک فعالیت بود. ولی متاسفانه یا خوشبختانه چون تنوع موضوعات زیاد هست گاهی اوفات برخی موضوعات دیده نمیشن و یا اهمیتش درک نمیشه. البته این مورد به نوع طراحی سایت بستگی داره وگرنه دوستان ما از جمله شما در این سایت تا حد ممکن در این راستا فعالیت میکنید. درهرصورت اگر به قول شما هدف از تاسیس این سایت همین باشه بهتره به نحوی این موضوع رو برای همه اعضا بصورت شفاف اطلاع رسانی کنید تا حداقل افراد تازه واردی مثل بنده به این موضوع اشراف داشته باشم. در حال حاضر خیلی از دوستان فقط موضوعات رو مطالعه میکنند و هیچ نظری درباره اونها نمینویسند درحالیکه اینجا هدف مشورت کردن دباره یک موضوع خاصه. درهرصورت از لطف جنابعالی سپاسگذارم

RE: تاسیس انجم حمیات از صاحبان ایده - کامیار کاظمی - 09-13-2011 10:26 AM

این موضوع که برخی دوستان تنها استفاده کننده هستند کاملا درست است و برای همین است که بخش VIP برای اعضای ویزه راه اندازی و در ماه های آینده فعالتر خواهد شد.
در مورد دیده نشدن برخی تایپیک ها باید شما هر روز تایپیک مورد نظر را به روز کنید تا دیده شود چون همان طور که گفتید حجم مطالب بسیار بالاست و برای دیده شدن یک موضوع باشد آن موضوع به روز نگه داشته شود.
اگر احتیاج به دسترسی یا امکانات خاصی در انجمن دارید یا یک زیر انجمن لازم دارید بفرمائید تا مقدماتش را فعال کنم!ما همیشه پشت دوستان خود هستیم!

RE: تاسیس انجم حمیات از صاحبان ایده - jahanagahi - 09-13-2011 11:06 AM

سئوال آقای زاغیان عزیز :
میزان ریسک پذیری برای انجام و یا شروع یک فعالیت بود.

لطفا توضیح دهید , در رابطه با چه شغلی. چون هر شغلی ریسک مخصوص به خود را درد.موفقتر باشی.

شرکت شما در جلسه حضوری نشانده علاقه شما به رسیدن به اهدافتان می باشد.در صورت امکان شرکت کنید.

RE: تاسیس انجم حمیات از صاحبان ایده - zaghian - 09-13-2011 11:24 AM

(09-13-2011 11:06 AM)jahanagahi نوشته شده توسط:  سئوال آقای زاغیان عزیز :
میزان ریسک پذیری برای انجام و یا شروع یک فعالیت بود.

لطفا توضیح دهید , در رابطه با چه شغلی. چون هر شغلی ریسک مخصوص به خود را درد.موفقتر باشی.

شرکت شما در جلسه حضوری نشانده علاقه شما به رسیدن به اهدافتان می باشد.در صورت امکان شرکت کنید.

جناب قربانیان عزیز من سوالم را در بخش (طوفان فکری / طرح یک سوال) مطرح کردم لطفا اونو مطالعه کنید و پاسخ بدید خیلی خیلی از توجه شما متشکرم

RE: تاسیس انجم حمیات از صاحبان ایده - jahanagahi - 09-13-2011 11:47 AM

آقای زاغیان عزیز , جواب سئوال را در آن تایپیک نوشتم.
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=748&pid=7429#pid7429

RE: تاسیس انجم حمیات از صاحبان ایده - ناصر صادقی - 09-29-2011 03:20 PM

سلام اتفاقا نظر من هم راه اندازی یک انجمن برای حمایت از کسانی که ایده های نو دارن بود و مطمئنا در این راستا میتونیم کمک های قابل توجهی به صاحبان ایده بدیم البته شرط اول در موفقیت این انجمن اینه که بتونیم اعتماد کسائی رو که برای پیشبرد اهداف و ایده هاشون به ما اعتماد میکنن جلب کنیم و کمکش کنیم که به موفقیت برسه و با عزمی راسخ به کارش ادامه بده لطفا نظرتونو بیان کنید.

RE: تاسیس انجم حمیات از صاحبان ایده - arash1367 - 11-01-2011 06:23 PM

رفتم که جواب بدم
رفیق