سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
سه درس مهم مدیریتی از بانوی آهنین ..... - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کارآفرین (/forumdisplay.php?fid=108)
+--- انجمن: بانوان کارآفرین (/forumdisplay.php?fid=149)
+---- انجمن: سرگذشت بانوان میلیاردر ایران و جهان (/forumdisplay.php?fid=152)
+---- موضوع: سه درس مهم مدیریتی از بانوی آهنین ..... (/showthread.php?tid=7746)



سه درس مهم مدیریتی از بانوی آهنین ..... - mallarme - 04-11-2013 06:00 PM

مارگارت تاچر، نخستین نخست وزیر زن در بریتانیا بود که از سال 1979 تا 1990 به مدت 11 سال این سمت را به عهده داشت و بسیاری او را یکی از تاثیرگذارترین شخصیت های سیاسی قرن بیستم می دانند.

[تصویر: tacher1.jpg]


دیدگاه های سیاسی و اقتصادی این بانوی سیاستمدار باعث تغییرات زیادی در جهان شد و در مواردی شرایط را بهتر و در مواردی هم بدتر کرد.

چه از بانوی آهنین خوشمان بیاید و چه نه، او درس های خوب و جالبی در زمینه مدیریت به همه ما داده است. به ویژه در این باره که چگوه به صورت غیرمنطقی مدیریت کنیم.


خانم تاچر چند روز پیش در سن 88 سالگی درگذشت. گزارش پیش رو برای شما از برخی دیدگاه های مدیریتی بانوی آهنین می گوید:

قدرت افراد غیرمنطقی

خانم تاچر را از آن جهت "بانوی آهنین" می خوانند که دارای اراده ای سخت قوی بود. وقتی تصمیم به انجام کاری می گرفت یا نیاز به وجود چیزی می دید، هیچ جنبنده و غیرجنبده ای جلودار و مانعش نبود.

او از آن دست رهبرانی بود که به قول جرج برنارد شاو معروف با استفاده از قدرت بی منطقی به هر آنچه می خواست می رسید.

توجه داشته باشید که افراد منطقی کسانی هستند که خود را با جهان پیرامونشان تطبیق می دهند در حالیکه غیرمنطقی ها کاری می کنند که جهان پیرامونشان هم نوای آنها شود.



گلوله های فولادی

برای تبدیل شدن به یک رهبر غیرمنطفی باید قدرت شخصی فوق العاده و اراده ای قوی برای ریسک و خطر کردن داشت. خانم تاچر زمانی مسوولیت را در بریتانیا به عهده گرفت که ناامیدی گسترده ای درباره آینده بریتانیا وجود داشت و هم در داخل و هم در خارج از کشور دیگر کسی بریتانیا را به عنوان یک قدرت جهانی قبول نداشت.

او به چالش با مسائلی که در نظر عموم غیرممکن می نمود، پرداخت؛ از خصوصی سازی گرفته تا موضوع جزایر فالکلند.

این اراده استوار و فولادین برای یک زن باعث تعجب و شگفتی خیلی ها شد. این نوع رهبری خانم تاچر الهام بخش است. خانم تاچر به همه به ویژه به کسانی که از شرایط موجود قطع امید کرده بودند یا آنهایی که تنها خود را پایبند و متعهد به روش ها و آداب موجود می دانستند، نشان داد که هر کاری شدنی است.

تنها تعداد بسیار کمی از افراد با انگیزه هستند که می توانند بر جمعیت زیادی از آدم های بی انگیزه و شکست خورده در برابر شرایط موجود را غلبه کنند.



گوشی از قلع

وقتی شما باور فعلی و جاری جامعه را به مبارزه بطلبید، می توانید تا حدی خود را به کر بودن بزنید. در واقع هیچ سر و صدایی نمی تواند شما را از مسیرتان منحرف کند. البته باید توجه داشت که "تا حدی" کر بودن مدنظر است و نه ناشنوایی مطلق، چراکه ناشنوایی کامل می تواند رهبر گروه را از شنیدن بازخوردها و نظرات کارساز هم غافل کند.

به عنوان مثال خانم تاچر آشکارا از قدرت شورشیانی که در میان طرفدارانش بودند و در نهایت پشتش را خالی کردند، شگفت زده شد. اگر شنونده خوبی بود شاید می توانست خود از میان آنها نجات دهد.

درسی که خانم تاچر به ما می دهد این است که داشتن گوشی از جنس قلع مفید است و می تواند به عنوان یک تاکتیک استفاده شود اما بسیار مهم است که به آنچه در اطرافتان رخ می دهد توجه نشان دهید و در برابرشان خود را به ناشنوایی نزنید.


RE: سه درس مهم مدیریتی از بانوی آهنین ..... - jahanagahi - 04-11-2013 07:33 PM

تنها تعداد بسیار کمی از افراد با انگیزه هستند که می توانند بر جمعیت زیادی از آدم های بی انگیزه و شکست خورده در برابر شرایط موجود غلبه کنند.


RE: سه درس مهم مدیریتی از بانوی آهنین ..... - mir abbas - 04-12-2013 12:13 AM

توجه داشته باشید که افراد منطقی کسانی هستند که خود را با جهان پیرامونشان تطبیق می دهند در حالیکه غیرمنطقی ها کاری می کنند که جهان پیرامونشان هم نوای آنها شود.
خیلی جالب بود نظرم رو خیلی جلب کرد.