راه اندازي سايتي فعال - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کسب و کار اینترنتی (/forumdisplay.php?fid=129) +---- موضوع: راه اندازي سايتي فعال (/showthread.php?tid=7690) |
راه اندازي سايتي فعال - hotdvd - 04-09-2013 09:47 AM با سلام خدمت دوستان عزيز ميخوام يه سايت با اسكريپت اختصاصي طراحي كنم كه حرفي براي گفتن داشته باشه اين موارد رو در نظر دارم: 1- بازي آنلاين 2 هاستينگ 3- دانلود 4-پرداخت آنلاين 5- و... از لحاظ نوشتن اسكريپت هيچ مشكلي ندارم فقط ميخوام ريسكش كم باشه كسي از دوستان ميتونه باهام همفكري كنه ممنون RE: راه اندازي سايتي فعال - هومان هرمزدی - 04-09-2013 09:58 AM بازی انلاین که خیلی زیاده.ارائه هاست که از اون بیشتر.سایت دانلود هم که کم نیست و سرورهای قوی میخواد.در مورد پرداخت آنلاین هم کسی در مورد شرایط درگاههای پرداخت بانکی چیزی نمیدونه وگرنه کار و بار درگاههای واسطه اینقدر نمیگرفت.اگه میتونی یه اسکریپت وبلاگ دهی بنویس مشابه رز بلاگ.الان رز بلاگ مدتیه داره در جا میزنه و به فکر ارائه امکانات جدید نیست.بخش وبلاگ دهی هم کاربر زیاد داره و هم اشتهای خوبی داره به شرطی که امکانات جدیدی ارائه کنی وگرنه سیستم وبلاگ دهی کم نیست RE: راه اندازي سايتي فعال - MohammadHashemi - 04-09-2013 01:54 PM بازی آنلاین طراحی کنید مطمئن باشید ضرر نمیکنید . البته بازی هایی مثل هفتیر - مای اف سی - آسمان دژ و حتی مب گنگز رو دیگه باید منقضی شده بدونیم . اگر بتونید بازی ای در کلاس گرز بسازید عالیه. RE: راه اندازي سايتي فعال - سعید یوسفی - 04-09-2013 03:11 PM رو نمایشگاه آنلاین نمایشگاه بین المللی تهران کار کن. رجوع کنید به تاپیک زیر. http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=6833 RE: راه اندازي سايتي فعال - hotdvd - 04-09-2013 03:33 PM همچنان منتظر نظر دوستان عزيز هستم و لطفا بگين كه چه سايتهايي در حال حاضر وجود ندارند و يا چه سايتهايي دوست داشتين راه اندازي بشه ولي نشده؟ ممنون RE: راه اندازي سايتي فعال - دهدار - 04-09-2013 06:26 PM طراحی لوگو، کارت ویزیت و طراحی گرافیکی طراحی و برنامه نویسی سایت پشتیبانی فنی برای سایت یا شبکه تحقیقات بازار تایپ هرگونه مطلب ترجمه از هر زبان به فارسی و بالعکس ساخت پرزنتیشن با پاورپوینت ورود اطلاعات طراحی محصول، نقشه کشی خدمات SEO برای سایت RE: راه اندازي سايتي فعال - دهدار - 04-09-2013 06:43 PM البته نظر خودم روی ترجمه تخصصیه. صد البته برای اولين پروزه عملي كارگروه فن آوري اطلاعات که پايگاه اطلاع رساني كسب و كار هم باشه که عالی میشه. |