7 آوریل .... در تقدیر از زنان خانه دار - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارآفرین (/forumdisplay.php?fid=108) +--- انجمن: بانوان کارآفرین (/forumdisplay.php?fid=149) +---- انجمن: اخبار بانوان (/forumdisplay.php?fid=151) +---- موضوع: 7 آوریل .... در تقدیر از زنان خانه دار (/showthread.php?tid=7667) |
7 آوریل .... در تقدیر از زنان خانه دار - mallarme - 04-08-2013 03:40 PM دیروز یه مناسبت هیجان انگیز داشت ! ۷ آوریل روز “کارِ خونه تعطیل” هست تا خونهدارا یه نفس راحت بکشن. هرچند دارم دیر اطلاع رسانی میکنم اما خب 8 آوریل با 7 آوریل فرق نداره که ... ![]() قراره تو این روز هیچ زن و مردی کار خونه نکنه، جارو نکنه، رخت نشوره، غذا نپزه و خلاصه دست به سیاه و سفید نزنه. حتی اگه به نفعتون نیست، این روز رو به مادرتون تبریک بگید و ازش بخواهید یه روز در سال رو هیچ کاری نکنه و فقط استراحت کنه. امروز می تونه برای شما روز پیاده روی کردن، استراحت کردن، فیلم دیدن، کتاب خوندن، خرید کردن و یا هر تفریح مورد علاقه شما باشه. پس از فرصت استفاده کنید و روز شادی برای خودتون بسازید. این مناسبت از کجا اومده ؟ با اینکه این روز یک جشن ملی تو کشورهایی مثل برزیل هست اما هیچ کسی نمیدونه از کجا اومده و اصلا چرا همچین روزی رو نامگذاری کردند. به هر حال برای این شخص یا اشخاص درود می فرستیم که به افتخار همه کسانی که به سالهاست کارهای خونه رو تنهایی انجام میدهند، جشنی اختراع کردند. RE: 7 آوریل .... در تقدیر از زنان خانه دار - yu3f - 04-08-2013 03:42 PM عه! من دقیقا دیروز خونه رو مرتب کردم! ظرف هارو شستم، لباس هارو شستم و هرکاری ک فکر بکنید...! عجب اشتباهی کردم! مجبورم تا آخر سال دیگه کار نکنم ![]() RE: 7 آوریل .... در تقدیر از زنان خانه دار - mallarme - 04-08-2013 03:46 PM (04-08-2013 03:42 PM)yu3f نوشته شده توسط: عه! من دقیقا دیروز خونه رو مرتب کردم! ظرف هارو شستم، لباس هارو شستم و هرکاری ک فکر بکنید...! عجب اشتباهی کردم! مجبورم تا آخر سال دیگه کار نکنم طبق آمار حافظه کوتاه مدت و بلند مدت بنده شما دیروز تمام مدت در انجمن تشریف داشتینا ... ![]() آخه شما آقایون چطوری کار خونه می کنید؟؟ ![]() ما خانم ها وقت کار اینقدر تمرکز داریم که بعد اتمام کارها، ستاره گوشه گوشه خونه می افته... والا ![]() RE: 7 آوریل .... در تقدیر از زنان خانه دار - yu3f - 04-08-2013 03:49 PM بنده ساعت ۷ رسیدم خونه و در بین ۷ تا ۱ صبح علاوه بر کارهای شخصی + کاری ، کار های منزل هم انجام دادم. شما خانم ها ک هنرمندید اما خب بنده ب عنوان ی آقا وقتی خونه رو تمیز می کنم مثل مال شما ستاره نمی افته. کلا کهکشان میشه خونه ![]() ![]() RE: 7 آوریل .... در تقدیر از زنان خانه دار - P@RSA - 04-08-2013 05:19 PM ممنون از يادآوري شما البته نميدونستم همچين روزي هست. تبريك ميگم به تمام خانمها و آقايون ![]() RE: 7 آوریل .... در تقدیر از زنان خانه دار - صدفی - 04-08-2013 06:42 PM من دیروز دست به سیاه سفید نزدم و با دوستام شام رفتم بیرون البته خبر نداشتم چه روزیه ولی حتما تو ناخودآگاه ذهنم میدوستم |